Οι ψυχές θα γυμνωθούν στα κρυφά συναισθήματα 30/01 – 05/02

imerisies-22314

Οι ψυχές θα γυμνωθούν στα κρυφά συναισθήματα 30/01 – 05/02 .

Οι ψυχές θα γυμνωθούν : Με τον Ήλιο να λάμπει στον συλλογικό Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου, το πνεύμα της προόδου και της ενότητας, είναι στον αέρα.

Όμως μην κάνετε υποθέσεις. Η δυναμική της ομάδας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αυτήν την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου.

Καθώς όλοι αναζητούν κοινό έδαφος, μπορεί να φυσήξει ένας διχαστικός άνεμος, εξαιτίας του χαοτικού τετραγώνου, από τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Ταύρο.

zodia-taro-45

Οι κοινές διαπραγματεύσεις, μπορεί ξαφνικά να μοιάζουν με μάχη θελήσεων – και κανείς δεν θα έχει διάθεση να υποχωρήσει. Αν και είναι σημαντικό να υπερασπιστείτε τις εκτιμήσεις σας, προσέξτε την ακαμψία. Οι άκαμπτοι κανόνες στην πραγματικότητα παραβιάζονται πιο εύκολα, επομένως μην πιστέψετε πως κάνετε χάρη στον εαυτό σας «θεσπίζοντας το νόμο».

Αν έχετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, η σύγκρουση του ρομαντικού διδύμου Αφροδίτης και Άρη το Σάββατο… μπορεί να ρίξει φως στην κατάσταση. Ίσως ανακαλύψετε ότι δεν είστε τόσο συμβατοί όσο νομίζατε ή μπορεί ένα δευτερεύον ζήτημα να εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα. Με την Αφροδίτη στους ήπιους Ιχθύες, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε το πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Οι ψυχές θα γυμνωθούν στα κρυφά συναισθήματα 30/01 – 05/02 .

Όμως ο θαρραλέος Άρης στους φλύαρους Διδύμους σας ενθαρρύνει να το αντιμετωπίσετε. Να είστε διπλωμάτες… αλλά άμεσοι. Πρέπει να δημοσιεύσετε κάποιες «πικάντικες» φωτογραφίες; Να υποβάλετε την εργασία σας σε διαγωνισμό; Να γυμνώσετε την ψυχή σας στον κρυφό σας έρωτα; Η πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα λέει.. ΝΑΙ σε όλα.

Δεν χρειάζεται να έχετε στυλ και αυτοπεποίθηση για να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Όχι! Αυτή η λεοντόκαρδη σεληνιακή απογείωση ανταμείβει το θάρρος. Αν και υπάρχει μια υποκριτική ενέργεια στην ημέρα, προσπαθήστε να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους γύρω σας, αντί να προσπαθείτε να τους εντυπωσιάσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 31/01-02/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

Οι ψυχες θα γυμνωθούν στα κρυφά συναισθήματα 30/01 – 05/02

Τι να ΜΗΝ κάνετε; Δικαστική διαμάχη με άγριες γελοιότητες ή πυροδότηση μιας δημόσιας κόντρας μόνο και μόνο για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος κλειδώνει σε μια μπερδεμένη γωνία με τον Ουρανό, η απάντηση αλλά και οι συνέπειες, θα είναι πιο σκληρές από ό, τι περιμένετε.

Με τον «πληγωμένο θεραπευτή» Χείρωνα να δοκιμάζει αυτή την πανσέληνο, πυροδοτήστε ειρηνευτικές συνομιλίες… αντί για βία κι επιθετικότητα, ώστε να αποφύγετε μια «πολεμική σύρραξη»!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01