Οι ψυχές θα κολυμπήσουν στο συναίσθημα 21/11

panselinos-stin-partheno

Οι ψυχές θα κολυμπήσουν στο συναίσθημα 21/11 .

Οι ψυχές και το συναίσθημα : Πρώτο τέταρτο Σελήνης στους Ιχθύες .

Ο ζωηρός Ήλιος στον Τοξότη τετραγωνίζει το φανταστικό φεγγάρι στους Ιχθύες. Αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα του ηλιακού κύκλου του Τοξότη (και της Αφροδίτης στο Σκορπιό!).

Το φεγγάρι θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και μετά θα περάσει στον Κριό για τον επόμενο γύρο της. Αυτή η μετάβαση μας μεταφέρει από τη σκιά του ύπνου στο φως της αυγής – μια πολύ αναζωογονητική αλλαγή.

zodia-taro-45

Το φεγγάρι είναι κερί, συγκεντρώνει ορμή για πληρότητα. Στις 29 Νοεμβρίου μπαίνει στους Δίδυμους, σηματοδοτώντας την αρχή της σεληνιακής έκλειψης της πανσελήνου! Στις φάσεις κάθε τέταρτου σελήνης, υπάρχουν πιθανότητες συναισθηματικών αναταραχών.

Αυτή η συγκυρία, οδηγεί σε σύγχυση ή αβεβαιότητα. Στους Ιχθύες, η σελήνη είναι η βασίλισσα της ευσεβούς σκέψης, ενώ Τοξότης ο έναστρος κυνηγός του κόσμου. Όταν αυτοί οι δύο παλεύουν στον ουρανό, νιώθουμε ανίατα ανήσυχοι. Όπως ο υδάτινος Σκορπιός, έτσι και οι Ιχθύες κολυμπούν μέσα στην ψυχή. Ο Τοξότης καίει μέσα στο χρόνο και το χώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Οι ψυχές θα κολυμπήσουν στο συναίσθημα 21/11 .

Είναι ο φλογερός προκάτοχος των Ιχθύων, που σπρώχνει τα ψάρια από το νερό, μέχρι το φως του αστεριού. Κάθε τετράγωνο που περιλαμβάνει φωτιά (όπως ο Τοξότης) πρέπει να απελευθερώνεται μέσω σωματικής άσκησης. Τα φεγγάρια του πρώτου τέταρτου, προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για την πανσέληνο. Είναι η στιγμή που λέμε πως οι καταστάσεις πρόκειται να προγραμματιστούν.

Εξαρτάται βέβαια, από το πώς γίνεται πρώτη η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη, πρέπει να εξετάσουμε τις πεποιθήσεις και τα λαμπερά οράματα που έχουμε για το μέλλον. Η φωτιά του Τοξότη απαιτεί να κοιτάξουμε προς τα εμπρός και να δημιουργήσουμε ένα πλάνο.

Ποιες προσπάθειες είναι οι πιο συναρπαστικές; Και ποιες απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσουν;

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/11 Ερωτικές παραπλανήσεις – Δόλιες σκέψεις

tarw-taro-xartomanteia

Οι ψυχες θα κολυμπήσουν στο συναίσθημα 21/11 .

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε τη διαφορά μεταξύ αυτού που ελπίζαμε και αυτού που υφίσταται…. ή να ανακαλύψουμε ότι μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που ελπίζαμε.

Επειδή αυτή η φάση του φεγγαριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της Αφροδίτης στο Σκορπιό (με άλλα λόγια η Αφροδίτη θα είναι στις 0 μοίρες του Σκορπιού), έχουμε ένα όμορφο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης/Αφροδίτης για να μαλακώσουμε τις αιχμηρές γωνίες αυτής της φάσης.

Η αρμονική Αφροδίτη είναι κάποιος που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της φάσης του φεγγαριού. Καλά πράγματα θα συμβούν, ειδικά σε διαπροσωπικό επίπεδο. Οι Ιχθύες ενθαρρύνουν την ξεκούραση και τον προβληματισμό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/11 Ερωτικές παραπλανήσεις – Δόλιες σκέψεις

zwdia-zvdia-taro-00

Χωρίς ξεκούραση, ο Τοξότης παρασύρεται εύκολα από μεγαλοπρεπή σχέδια. Καθώς οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, φέρνει χωρισμούς και ανάλυση. Οποιαδήποτε φάση του φεγγαριού στους Ιχθύες, αποκαλύπτει τον «θάνατο» αυτού που πρέπει να πεθάνει.

Οι Ιχθύες είναι μια νυχτερινή κουκουβάγια…. οπότε μην περιμένετε να κοιμηθείτε πολύ. Η καλλιτεχνική έκφραση θα είναι έντονη, όπως πάντα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια σας.

Οι στάσεις γιόγκα με τα πόδια σε μια καρέκλα ή στον τοίχο θα είναι πολύ χαλαρωτικές αυτή τη στιγμή, όπως και οι ασκήσεις για την αποστράγγιση του λεμφικού συστήματος. Αναγεννηθείτε με τη Γιόγκα των Ιχθύων. Στο διαλογισμό, αυξήστε τη δημιουργικότητά σας και τον συναισθηματικό σας συντονισμό, εστιάζοντας στο ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA