Οκτώβριος 20 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Οκτώβριος 20 Ιχθύες Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι στην αρχή του μήνα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για τα συναισθήματά σας.

Μην δείξετε σε έκταση πώς νιώθετε, πολύ νωρίς. Όχι ότι πρέπει να το κρύβετε ή να το καταστείλετε…

Απλώς να περιμένετε, μέχρι να έχετε μια σαφή αίσθηση της κατάστασης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν είναι όσο καλοί λένε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί, σημαίνει ότι εύχονται να ήταν καλύτεροι. Παρά τις καλές προθέσεις τους, ίσως να μην ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις τους!

Στις 6 και 7 Οκτωβρίου, κάποιος θα θέλει να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά. Εάν είστε ελεύθεροι, δώστε μια ευκαιρία. Στις 11 θα έχετε μια υπέροχη έκπληξη, που θα μιλήσετε για αληθινό ρομαντισμό!

chartomantia-098

Στις 16 του μήνα, ένα ερωτικό γράμμα φωτίζει τη μέρα σας. Στις 21 μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας… Θα νιώσετε πιο ρομαντικοί εάν αισθάνεστε υγιείς!

Γύρω στις 26 Οκτωβρίου πρέπει να αναζητήσετε μια ισορροπία. Σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι αλλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Αγαπητοί Ιχθύες, ολοκληρώνετε τον μήνα με λίγη τύχη και πολλή διασκέδαση!

Οκτώβριος 20 Ιχθύες προβλέψεις ευεξίας

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι καθώς ξεκινά ο μήνας, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί: Ειδικά αν έχετε μόλις φορέσει έναν πρωτόγνωρο εξοπλισμό ή φόρμα. Δεν είστε ποτέ πολύ μεγάλοι για να μάθετε κάτι νέο, όπου φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Σύντομα θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας!

Στις 4 Οκτωβρίου, σκεφτείτε το καλά πριν εγκαταλείψετε αυτή την καινούργια ενασχόλησή σας. Υποτίθεται ότι είναι μια πρόκληση, που θα χαρείτε όταν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα!

tarw-zwdia

Στις 9 του μήνα βοηθήστε έναν φίλο που έχει ανάγκη από συμβουλές ευεξίας. Όσο περισσότερο αποδέχεστε το ότι οι φίλοι σας κάθονται σε έναν καναπέ, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να πείσετε να ασκηθούν. Δράστε τώρα. Γύρω στις 12 Οκτωβρίου θα αισθανθείτε φανταστικά – και το αξίζετε. Μέχρι τις 16 θα κυριαρχεί η αγάπη: Το γυμναστήριο είναι εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα, με γνώσεις που αφορούν την υγεία!

Οκτώβριος 20 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Στις 19 και 20 του μήνα, η δημιουργικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξάσκησή σας. Θα είναι ο τρόπος για να ανανεώνετε το ενδιαφέρον σας. Στις 24 μην παρέμβετε στις συνήθειες υγείας των άλλων. Πείτε αυτό που πιστεύετε και κάντε πίσω, αφήστε τους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.
Αγαπητοί Ιχθύες, στις 29 Οκτωβρίου προχωρήστε προσεκτικά και αργά με την άσκηση… Οι διατάσεις και η προθέρμανση είναι βασικά στοιχεία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9