Οκτώβριος ‘23 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Οκτώβριος ‘23 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

Οκτώβριος ‘23 : Ο νέος μήνας έφτασε και φέρνει θετικές ανατροπές, σε κάθε τομέα της ζωής των ζωδίων. Οι αστρολογικές όψεις των γοργών πλανητών, θα φέρουν πολλές αλλαγές στα ζώδια του Νερού και ειδικά στον ερωτικό τους τομέα.

Πιο τυχεροί στα οικονομικά – σπουδές θα σταθούν οι εκπρόσωποι του Αέρα και της Γης. Όσον αφορά για τους Υδάτινους, σίγουρα οι εκπλήξεις θα έρθουν από το παρελθόν.

Ερωτικές Συναστρίες, αναλυτικά για όλους:

zodia-taro-45

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς

Δεν θέλετε και πάλι να χρεώσετε τον εαυτό σας, με τα λάθη αυτής της σχέσης και τα μόνιμα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα της. Έχει έρθει η ώρα και μέσα στον νέο μήνα να μιλήσετε πιο καθαρά με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι φταίει, έτσι ώστε να διορθωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Είστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, άρα μην κάνετε κάτι υπερβολικό ή ρισκάρετε την καλή ροή των πραμάτων στο τώρα. Επίσης, κάποια πράματα στα οικονομικά σας θα αλλάξουν και θα σας κάνουν και τους δύο σας, να έχετε μια καλύτερη διάθεση.

 

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Υπάρχουν αλλαγές σε όλα τα θέματα του ερωτικού σας τομέα, και αυτό είναι κάτι που θα φέρει όλα τα ζευγάρια σε μια πιο καλή επικοινωνιακή διάθεση. Ακόμη και όσοι, είναι σε κατάσταση απομάκρυνσης ή τσακωμού θα βρουν τον σωστό τρόπο για να είναι και πάλι μόνιμα μαζί.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

chartomantia-098

Οκτώβριος ‘23 – Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες στον άνθρωπο σας, και εσείς είστε πλέον η πρώτη του. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό βηματισμό, που τους περισσότερους από εσάς, θα σας πάει σε έναν γάμο, ακόμη και μέσα στο έτος. Φροντίστε λίγο παραπάνω τα οικονομικά σας δεδομένα.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης

Όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο μέσα στον δεσμό σας. Το σίγουρα είναι ότι έτσι όμορφα πια όπως κυλάνε οι μέρες, πιθανόν και ο άνθρωπος σας να σας κάνει κάποια ξαφνική πρόταση που θα σας εκπλήξει. Σίγουρα είναι κάτι που θα αλλάξει την ζωή σας.

zodia-0988

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Είστε από τους καλύτερους συνδυασμούς αυτήν την εποχή. Ξέρετε και οι δύο για ποιον λόγο είστε μαζί και που πάτε. Είναι και τα οικονομικά σας σε μια ανοδική φάση, που ίσως και κάποιους από εσάς να σας βάλουν σε σκέψεις πρακτικές γύρω από οικογένεια.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Έχετε σίγουρα ταλαιπωρηθεί, με το παρελθόν σας και οι δύο. Αυτό είναι και το συνδετικό υλικό της σχέσης σας, που μέσα στους επόμενους μήνες, θα φέρει και τις αλλαγές και ίσως και έναν γάμο. Πολλά και τα ευχάριστα που θα προκύψουν σε υποθέσεις διαζυγίων – κληρονομικών, που πλέον θα τακτοποιηθούν και θα απελευθερώσουν τους εμπλεκόμενους.

μελλοντολόγος

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Μην ακούτε τους άλλους και σας χαλάει η διάθεση. Εσείς μπορεί να περνάτε δύσκολα με τον άνθρωπο σας, για διάφορους λόγους και οι τρίτοι να σας σχολιάζουν – συμβουλεύουν αρνητικά, αλλά από το πρώτο 10ήμερο του νέου μήνα, όλα θα αλλάξουν και η αγάπη θα σας ξαναδέσει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Μπορεί να περνάτε μια περίεργα φάση – κρίση στον δεσμό σας, αλλά είναι μόνο προσωρινή. Από τα μέσα του μήνα θα έρθουν στην κοινή σας ζωή, και κάποιες άλλες θετικές καταστάσεις που θα σας κάνουν σαν ζευγάρι, να πάτε πλέον πιο κοντά στον στόχο σας.

dream

Ζώδια της Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Έχετε αποφασίσει από κοινού, ότι μόλις κάποια πράματα σε οικονομικό επίπεδο αλλάξουν, εσείς θα κάνετε και το επόμενο βήμα, ίσως και για μια οικογένεια ή ακόμη και μετοίκηση! Σίγουρα για όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να έχουν λυθεί τα παλιά σας ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA