Ολική Έκλειψη Υπερ πανσελήνου στον Τοξότη στις 26 Μαίου

sagittarius-selini

Ολική Έκλειψη Υπερπανσελήνου στον Τοξότη στις 26 Μαίου .

Ολική Έκλειψη : Αυτή η πανσέληνος είναι μια υπερσπανσέληνος και μια ολικη σεληνιακή έκλειψη. Αυτή είναι η τρίτη από τις τέσσερις του 2021 αλλά είναι η μεγαλύτερη της χρονιάς.

Μια υπερπανσέληνος μπορεί να είναι μια πανσέληνος ή μια νέα σελήνη, που συμβαίνει όταν το φεγγάρι βρίσκεται κοντά στο 90% του περιγείου (το σημείο στο οποίο το φεγγάρι είναι πλησιέστερο στη γη στη μηνιαία τροχιά της).

Η Πανσέληνος του Μαΐου ονομάζεται Λουλουδάτη σελήνη. Ορισμένες φορές ονομάζεται επίσης φεγγάρι λαγού, φεγγάρι καλαμποκιού ή φεγγάρι γάλακτος.

zodia-taro-45

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι ολικές ή μερικές. Η σκιά της γης αποτελείται από δύο μέρη: την umbra – η σκιά που είναι πίσω από τη γη – και η penumbra – η πιο αμυδρή σκιά που μοιάζει με ανεμιστήρα και περιβάλλει την umbra. Αυτή η πανσέληνος είναι μια ολική έκλειψη… κάτι που δεν έχουμε δει από τη Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, τον Μάιο του 2020.

Οι umbrel ( σχήμα ομπρέλας) εκλείψεις παρέχουν την κλασική εμπειρία της σεληνιακής έκλειψης, με τη σελήνη να παίρνει ένα βαθύ πορφυρό χρώμα. Οι σεληνιακές εκλείψεις ονομάζονται συχνά «ματωμένα φεγγάρια» λόγω αυτής της αλλαγής χρώματος. Οι κάτοικοι στην Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη δυτική Νότια Αμερική και τη δυτική Βόρεια Αμερική θα έχουν την καλύτερη θέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ολική Έκλειψη Υπερπανσελήνου στον Τοξότη στις 26 Μαίου .

Προσπαθήστε να κάνετε στο μυαλό σας εικόνα τη γη, που αιωρείται μεταξύ του φεγγαριού και του ήλιου, σε μια γραμμή 180 μοιρών – αυτή είναι η πλανητική διαμόρφωση κάθε πανσελήνου, κάθε μήνα. Επομένως φαίνεται πως η γη σε κάθε πανσέληνο – κάθε μήνα- κρέμεται μεταξύ δύο πλανητών…κι έχουμε μια αστρονομική/ αστρολογική «αντίθεση».

Η σεληνιακή έκλειψη της υπερπανσελήνου στον Τοξότη, είναι μια εξέταση της αντίθεσης Διδύμων/Τοξότη και όλων των τρόπων με τους οποίους αυτά τα αρχέτυπα αλληλοσυμπληρώνονται. Οι Δίδυμοι και ο Τοξότης είναι ο άξονας των αναζητητών και των περιπατητών. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη φέρνει κίνηση, περιπέτεια, διδασκαλία και μάθηση. Είμαστε όλοι δάσκαλοι και μαθητές. Τι θα διδάξετε; Τι θα μάθετε;

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-zvdia-22

Ολικη Έκλειψη Υπερπανσελήνου στον Τοξότη στις 26 Μαίου .

Ο Κένταυρος τοξότης στέλνει προειδοποιητικές βολές πριν εκτοξεύσει το φλογερό του τόξο στο σκοτάδι της αβεβαιότητας Η πυρκαγιά του Τοξότη, είναι τόσο εκφραστική και ζωντανή, που μας ανεβάζει προς το φως. Και ο ένας μετά τον άλλον ερχόμαστε πιο κοντά επικοινωνιακά με τους γείτονές μας. Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθούμε. Είναι καιρός να χορέψουμε στο ορεινό μονοπάτι. Είναι καιρός να τραγουδήσουμε και να χαλαρώσουμε.

Ο Τοξότης είναι απίστευτα ωμός και ειλικρινής. Κάτω από αυτήν την επιρροή, είναι αδύνατο να κρυφτείτε ή να προσποιηθείτε. Δεν υπάρχουν μυστικά. Ο Τοξότης ανοίγει τόσο διάπλατα το τσάκρα του λαιμού, που όσοι τον αγαπούν ή ζουν μαζί του γνωρίζουν πως ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, είναι πως λέει το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι εξίσου μια εκρηκτική δύναμη, που κυλάει σαν φωτιά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

tarw-taro-xartomanteia

Κάθε πανσέληνος μεταφέρει υψηλή ενέργεια και μας επηρεάζει όχι μόνο την ημέρα που γίνεται, αλλά αρκετές ημέρες πριν και μετά. Είναι αυτονόητο ότι ο συνδυασμός υπερπασελήνου + σεληνιακής έκλειψης, είναι μια σοβαρή γροθιά.

Μοιραστείτε, αναβαθμιστείτε, αναζωογονηθείτε, επεκταθείτε – αυτή είναι το κάλεσμα του Κένταυρου. Ακολουθήστε τον στην ευχάριστη δίνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76