Ονειρευτείτε τις εξελίξεις που θέλετε 17-18/10

karkinos-problhmata

Ονειρευτείτε τις εξελίξεις που θέλετε 17-18/10 .

Ονειρευτείτε τις εξελίξεις  : Η Νέα Σελήνη το βράδυ της Παρασκευής, αποτελεί μια καινούργια αρχή για όσα παλιά βάρη κουβαλάτε!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο συμπράττει με αυτή τη Νέα Σελήνη. Η διασύνδεσή τους θα σας κάνει πιο επιλεκτικούς, στο πόση καινούργια οπτική θα υιοθετήσετε τώρα…

Ξεκαθαρίζετε τι θα μείνει και τι θα φύγει, καθώς αποφασίζετε ότι θα προοδεύσετε ακόμα και υπό τις πιο προκλητικές συγκυρίες!

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη προχωρά σε μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο με τον Δία. Θέλετε περισσότερα – και είστε πρόθυμοι να δουλέψετε γι’ αυτό στην πάροδο του χρόνου. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αν ονειρευτείτε τις εξελίξεις που θέλετε!

Ποτέ οι καταστάσεις δεν είναι τόσο προκλητικές ή αδιάφορες, ώστε να μην μπορείτε να φανταστείτε έναν καλύτερο κόσμο… Η φαντασία αποτελεί ένα στάδιο, στη διαδικασία να δώσετε σάρκα και οστά σε κάτι. Και με τον Δία παρόντα, αυτή η διεργασία διέπεται από ενθουσιασμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σχηματίσει συνόδους με την Ήρα και τον ανάδρομο Ερμή. Και οι τρεις μαζί στη συνέχεια, βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η Σελήνη ξεπερνά αυτή την αντίθεση και την ακολουθεί η Ήρα. Ο Ερμής θα κάνει την αντίθεση ακριβείας τη Δευτέρα, καθώς κινείται με την όπισθεν.

Το επακόλουθο αυτού του σκηνικού, είναι η διάθεσή σας να πετύχετε μια νέα εξισορρόπηση σε θέματα που έχουν ήδη διευθετηθεί. Κατά πάρα πιθανότητα θα αφορούν τους τομείς σας της οικειότητας και των συνεργασιών. Κάπου εδώ διακυβεύεται μια εμμονική θέση… Και θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα αν τη διαχειριστείτε. Αν ακούσετε ή δείτε ή νιώσετε κάτι απρόβλεπτο, συνεχίστε να ερευνάτε. Πρέπει να φτάσετε στη ρίζα του θέματος, πρέπει να ξέρετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Προτάσεις για γάμο – Εργασιακή εξέλιξη

tarw-taro-xartomanteia

Ονειρευτείτε τις εξελίξεις που θέλετε 17-18/10 .

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Παράλληλα σχηματίζει εξάγωνο με τους Δία – Πλούτωνα – Κρόνο που διαμένουν στον Αιγόκερω. Αλλά η όψη Σελήνης με την Αφροδίτη θα κεντρίσει τον ανάδρομο Άρη, που προσεγγίζει τον Δία. Θα σχηματίσει μαζί του ένα τετράγωνο, που θα γίνει ακριβείας τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Υπάρχει κάτι που χρειάζεται αναδιοργάνωση; Νέες πληροφορίες που θα λάβετε, θα αποτελέσουν έναυσμα για να εμπλακείτε σε μια «επιδιόρθωση»… Όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για κάτι σπουδαιότερο. Μην πιέσετε σε σημείο παρεκτροπής – αλλά πιέστε μέχρι εκεί που το απολαμβάνετε ή σας πονάει!

Διαβαστε επισης : Μαντική τράπουλα Φατιμά –  Συντροφικές επικοινωνίες και συναντήσεις

κρυσταλλομαντεία

Η Αφροδίτη ετοιμάζει ένα τρίγωνό της με τον Πλούτωνα, ο Ήλιος τελειοποιεί ένα τετράγωνό του με τον Κρόνο. Ίσως αντιμετωπίσετε μια πρόκληση, στην προσπάθεια να οργανώσετε την πορεία στη διαδρομή που ανοίγεται μπροστά σας. Ό,τι κι αν αφορά, θα την ξεπεράσετε διασχίζοντάς τη. Και δεν έχετε λόγο να μην το κάνετε με πίστη: Η οπτική είναι το παν – και το να πράττετε το σωστό αποτελεί επένδυση!

Η Αφροδίτη κάνει την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα. Παράλληλα, παράσχει ευεργετική στήριξη στο τετράγωνο  ανάμεσα στον ανάδρομο Άρη και τον Δία. Όταν αποζητάτε το καλύτερο, κάνετε το καλύτερο. Όταν θέλετε περισσότερα, βρίσκετε τον τρόπο να τα προσεγγίσετε. Ενίοτε πετυχαίνετε, όταν ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας για αυτό που πραγματικά θέλετε. Αλλά για να καθαρίσει η σκέψη, πρέπει να φτάσετε στον πυθμένα του «πηγαδιού» και να βγάλετε όσα υπάρχουν εκεί!

Αυτό το σαββατοκύριακο, δεσμευτείτε να κάνετε αυτή τη βουτιά και να ανασύρετε κάτι πολύτιμο… Κάτι που θα δελεάσει τη φαντασία σας, για καλύτερες πρακτικές προσφοράς και άνθισής σας. Πειραματιστείτε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76