Ονειροκρίτης Ψ : Ψάθα Ψαλίδι Ψωμί έως Ψώρα

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ονειροκρίτης Ψ : Ψάθα Ψαλίδι Ψωμί έως Ψώρα .

Ονειροκρίτης Ψ : Ψάθα: Αν ονειρευτείτε πως το σπίτι σας είναι γεμάτο ψάθινα αντικείμενα θα έχετε περίοδο ευτυχίας κι ευημερίας.

Ψαλίδι: Γενικά δεν είναι καλό όνειρο. Παντρεμένοι ή ερωτευμένοι που θα δουν ψαλίδι θα έχουν διαφωνίες ή και χωρισμό. Πιο δυσοίωνο είναι το όνειρο αν το ψαλίδι είναι ανοιχτό. Αν ακονίζετε ψαλίδι θα κάνετε κάτι με το ζόρι που το απεχθάνεστε.

Το σπασμένο ψαλίδι είναι χωρισμός. Αν χάνετε ψαλίδι, το όνειρο είναι καλό γιατί δηλώνει πως ξεφεύγετε από μια δύσκολη κατάσταση.

zodia-taro-45

Ψάρι: Αν ονειρευτείτε ψάρια να κολυμπάνε σε καθαρά νερά θα έχετε την εύνοια ισχυρών προσώπων. Επίσης μπορεί να συμβολίζει μια εγκυμοσύνη. Αν τρώτε ψάρι συμβολίζει τις πεποιθήσεις σας, την πνευματικότητα, την τύχη, την ενέργεια και τη διατροφή σας. Νεκρά ή σάπια ψάρια δηλώνουν απώλεια χρημάτων. Αν πιάνετε ψάρια με δίχτυ ή με τα χέρια, θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από συμπεριφορά φίλου σας. Αν τα πιάνετε με αγκίστρι, θα έχετε ευτυχία στον έρωτα ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Αν δείτε «ψαριά» θα έχετε μικρά κέρδη αν τα ψάρια είναι μικρά και στενοχώριες αν είναι μεγάλα.

Ψεγάδι: Αν ονειρευτείτε πως βρίσκετε ψεγάδι σε πρόσωπο ή αντικείμενο θα αντιμετωπίσετε άδικες κατηγορίες. Αν βρει άλλος το ψεγάδι και σας το δείξει τότε θα έχετε προβλήματα με τον Νόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ψείρα: Οι ψείρες στο όνειρό σας δηλώνουν απογοήτευση, αγωνία και αισθήματα ενοχής. Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα συναισθηματικά ή σωματικά. Εναλλακτικά, οι ψείρες αντιπροσωπεύουν ένα άτομο, μια κατάσταση ή μια σχέση από την οποία θέλετε να απομακρυνθείτε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι σας χρησιμοποιούν ή σας εκμεταλλεύονται.

Ψέμα – ψεύτης: Αν σας αποκαλούν ψεύτη στο όνειρο, δηλώνει ότι θα ενοχληθείτε από ύπουλο άτομο. Αν κάποιος είναι ψεύτης υποδηλώνει την αυξανόμενη δυσπιστία σας για αυτό το άτομο. Αν δείτε να σας λέει ψέματα ο σύντροφός σας, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Μάλλον σας κρύβει πράγματα ή ενδιαφέρεται για κάποιο άλλο άτομο. Αν εσείς λέτε ψέματα στο σύντροφό σας, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε και θα ερωτευθείτε κάποιο άλλο πρόσωπο. Αν σας λέει ψέματα άτομο που δεν γνωρίζετε, κινδυνεύετε από κάποιο ατύχημα. Αν το ψέμα αφορά τη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά ζητήματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ονειροκρίτης Ψ : Ψάθα Ψαλίδι Ψωμί έως Ψώρα .

Ψηλότερος: Αν είστε ψηλότεροι στο όνειρό σας από κάποιον άλλον τον οποίο γνωρίζετε, σημαίνει πως μπορεί να κοιτάτε υποτιμητικά αυτό το άτομο. Αν οι άλλοι είναι ψηλότεροι από εσάς σημαίνει πως έχετε την τάση να αγνοείτε πράγματα και καταστάσεις. Εναλλακτικά, το όνειρο υποδηλώνει θέματα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αν είστε ψηλότεροι από ό, τι στην πραγματικότητα, είναι καλός οιωνός γιατί δηλώνει επαγγελματικές επιτυχίες. Το ίδιο κι αν κάποιος άλλος στην οικογένεια είναι ψηλότερος από το κανονικό. Γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι ψηλότερη να περιμένει καλά νέα από απροσδόκητα άτομα.

Ψητό: Αν τρώτε ψητό στο όνειρό σας, είναι πολύ καλός οιωνός! Σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα, θα αποκτήσετε κοινωνική εκτίμηση και θα έχετε καλή υγεία.

Ψηφιδωτό – μωσαϊκό: Το ψηφιδωτό στο όνειρό σας, αντιπροσωπεύει τις διάφορες πτυχές της ζωής στο σύνολό της. Πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη σκοπιά. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ασήμαντα και χωρίς νόημα από κοντά, αλλά πρέπει να σταθείτε πίσω και να λάβετε υπόψη τη συνολική εικόνα.

zodia-0988

Ψήφος – Ψηφίζω: Αν ονειρευτείτε πως ψηφίζετε, αυτό σημαίνει πως πρόκειται να βοηθήσετε ουσιαστικά και αποτελεσματικά κάποιο δικό σας άτομο. Εναλλακτικά, σημαίνει μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία.

Ψιχάλα: Για τους αγρότες και αμπελουργούς σημαίνει σίγουρα και πλούσια εισοδήματα. Το όνειρο προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς να ξέρουμε αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες. Το σίγουρο είναι πως τα πράγματα θα πάρουν διαφορετική τροπή. Για τους ερωτευμένους η ψιχάλα προμηνύει δοκιμασίες στον ερωτά τους – ίσως και διακοπή του ερωτικού τους δεσμού.

Ψίχουλα: Τα ψίχουλα στο όνειρό σας, υποδηλώνουν πως αισθάνεστε αποκλεισμένοι και παραγκωνισμένοι από φίλους και συναδέλφους.

Ψυγείο: Αν δείτε πως αγοράζετε ψυγείο, θα ψυχραθούν οι ερωτικές σας σχέσεις. Αν το ψυγείο σας είναι άδειο, θα έχετε οικονομικές δυσχέρειες. Αν είναι γεμάτο, θα έχετε ασήμαντα κέρδη. Αν βγάζετε για να φάτε κάτι από ψυγείο, θα έχετε κέρδη από ξεχασμένη πηγή. Αν βάζετε κάτι σε ψυγείο, θα κάνετε κακές επενδύσεις.

tarw-taro-xartomanteia

Ψύλλος: Αν δείτε ψύλλους στον ύπνο σας, θα έχετε ενοχλητικό προϊστάμενο και αδιάφορους κι ενοχλητικούς συνεργάτες. Αν σας τσιμπάει ψύλλος, θα αντιμετωπίσετε κακεντρέχεια από δήθεν φίλους, που θέλουν να δυσφημίσουν το χαρακτήρα σας.

Ψυχή: Αν ονειρευτήκατε πως βγήκε η ψυχή σας κι ανέβηκε στον ουρανό, αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος ξεψυχούσε, θα αρνηθείτε ερωτικές προτάσεις ή συνοικέσιο. Αν η ψυχή σας πήγε στην κόλαση, θα αντιμετωπίσετε θλίψη και δύσκολες καταστάσεις. Αν η ψυχή σας πήγε στον παράδεισο, θα ζήσετε μια τίμια κι ευτυχισμένη ζωή.

Ψυχρότητα: Αν ονειρευτείτε πως σας φέρονται με αδιαφορία και ψυχρότητα, στην πραγματικότητα θα δείξουν ενδιαφέρον κάποιοι που μέχρι χθες αδιαφορούσαν για σας και θα κάνετε επανασυνδέσεις με κάποιες σχέσεις σας. Αν εσείς φέρεστε με ψυχρότητα χωρίς λόγο, θα ερωτευτείτε αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Ψάθα Ψαλίδι Ψωμί έως Ψώρα .

Ψωμί – αντίδωρο: Αν τρώτε άσπρο ψωμί στο όνειρο, θα αποκτήσετε πολλά κέρδη. Αντίθετα, το μαύρο ψωμί σημαίνει πως θα περάσετε μικρές στενοχώριες. Αν το ψωμί είναι φρέσκο και ζεστό, θα έχετε αφθονία αγαθών. Αν είναι ξερό, θα κάνετε άσκοπες σπατάλες. Αν είναι ωμό και άψητο, θα μάθετε δυσάρεστες ειδήσεις. Αν τρώτε ψίχουλα θα κάνετε περιττά έξοδα. Το αντίδωρο προμηνύει αρραβώνες και γάμο, ενώ το ψωμί με ζάχαρη προμηνύει στενοχώριες. Αν ζυμώνετε ή φουρνίζετε ψωμί θα κάνετε κερδοφόρες επενδύσεις.

Ψώρα: Αν ονειρευτήκατε πως έχετε ψώρα, θα περιφρονηθείτε εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς σας. Αν θεραπεύετε ψωριάρη, θα κάνετε κάτι σημαντικό και θα τιμηθείτε. Αν το κατοικίδιό σας έχε ψώρα, θα έχετε αύξηση στα κέρδη σας. Αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, κόλλησε ψώρα…θα δοκιμάσετε οικογενειακό πένθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia