Ονειροκρίτης Ω – Ωδείο έως Ωτοασπίδες

erwtikes-1314

Ονειροκρίτης Ω – Ωδείο Ωτοασπίδες .

Ονειροκρίτης Ω : Ωδείο: Αν ονειρευτείτε πως σπουδάζετε μουσική σε ωδείο θα πετύχετε σε όποιο επάγγελμα κι αν διαλέξετε.

Ωκεανός: Αν ονειρευτείτε πως κολυμπάτε μόνοι στον ωκεανό, θα απαλλαγείτε από τις καθημερινές ευθύνες και θα περάσετε μια ευχάριστη και ήρεμη περίοδο.

Ωμό: Αν τρώτε κάτι που συνήθως τρώγεται ωμό όπως φρούτα ή λαχανικά για παράδειγμα το όνειρο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν της εξήγησης του φρούτου ή του λαχανικού που τρώτε. Αν όμως τρώτε ωμό κάτι που πρέπει να μαγειρευτεί τότε σας περιμένει μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων.

zodia-taro-45

Ώμος: Οι γυμνοί ώμοι στο όνειρο προμηνύουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας, ενώ οι γυρτοί και κουρασμένοι – ιδίως οι δικοί σας – δηλώνουν προβλήματα που θα λυθούν μόνο με την παρέμβαση τρίτων.

Ωοθήκη: Οι ωοθήκες στο όνειρο, δηλώνουν πως θέλετε πάρα πολύ να αποκτήσετε παιδιά και πως αυτό θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Αν δείτε πως σας αφαιρούν τις ωοθήκες προσοχή στην υγεία σας όσον αφορά τα γυναικολογικά θέματα. Οι ωοθήκες στο όνειρο συμβολίζουν την επιθυμία σας για δημιουργία και αφοσίωση στους άλλους

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ονειροκρίτης Ω – Ωδείο Ωτοασπίδες .

Ώρα: Το όνειρο, αναφέρεται στο πέρασμα του χρόνου. Λάβετε υπόψη τη σημασία της ώρας που είδατε. Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζετε την ώρα, ίσως χάσετε κάποιο σημαντικό ραντεβού. Αν μετράτε τις ώρες γιατί δεν φαίνεται να περνούν, τότε θα περάσετε προσωρινές στεναχώριες. Όταν το ρολόι δείχνει τη σωστή ώρα, οι δουλειές σας θα έχουν μεγάλη επιτυχία και το αντίθετο αν δεν δουλεύει σωστά.

Ωραίος: Όνειρο που δηλώνει υγεία κι ευτυχία…είτε δείτε τον εαυτό σας ωραίο ή κάποιον άλλον.

Ωροσκόπιο: Θα έχετε μεγάλη τύχη αν ονειρευτείτε πως διαβάζετε το ωροσκόπιό σας.

xartomanteia

Ωτακουστής: Αν ονειρευτείτε κάποιον να κρυφακούει θα αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο δίλημμα. Αν κρυφακούτε εσείς, θα σας πιάσουν στα πράσα για κάτι που κάνατε και θα γίνετε ρεζίλι.

Ωτοασπίδες: Αν φοράτε ωτοασπίδες στο όνειρό σας, σημαίνει πως δεν ακούτε τις συμβουλές φίλων που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη για το καλό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-provlepseis-01