ονειροκριτης – Μεταφορικα μεσα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Ερωτική ονειρομαντεία  – μεταφορικό μέσο

 

Τις πλείστες φορές δηλώνει το πέρασμα από μια συγκεκριμένη κατάσταση, συνήθως άσχημη… σε κάτι αναζωογονητικό και καλύτερο. Είτε αυτό είναι σε φυσικό σωματικό επίπεδο είτε σε ψυχικό – πνευματικό.  Γενικά είναι ένα όνειρο το οποίο  μηνύει την έλευση γεγονότων και ανθρώπων που θα δώσουν μόνιμες λύσεις… στην δική σας ζωή. Καλός οιωνός για θέματα αγάπης!

 

Αυτοκίνητο :Φανερώνει την ψυχική ανάγκη του ατόμου για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. Αν το όχημα κινείται γρήγορα, τότε μια δυσάρεστη – δύσκολη κατάσταση θα τελειώσει εύκολα και το προσεχές διάστημα. Αν είστε μέσα… τότε εσείς είστε το επίκεντρο της προσοχής ατόμου, που περιμένει να κάνετε την πρώτη κίνηση… να πλησιάσετε ερωτικά. Πολλά αυτοκίνητα και σε σταυροδρόμι ή μποτιλιάρισμα σημαίνει μπλεγμένες υποθέσεις στον ερωτικό τομέα, που σας καθηλώνουν από την πρόοδο σας.

 

Τρένο : Πολύ κόσμος θα εισέλθει το προσεχές διάστημα στην ερωτική σας ζωή και θα θελήσει ανάλογο μερίδιο. Ίσως από αυτά τα άτομα να υπάρχει και κάποιο, με το οποίο έχετε ημιτελή υπόθεση από το ξεχασμένο παρελθόν. Αν το εν λόγω πρόσωπο στο τότε δεν σας είχε πείσει για την αλήθεια του,  το πιο πιθανόν είναι να συμβεί το ίδιο και τώρα. Επικεντρωθείτε στις νέες επαφές που θα σας πλησιάσουν σύντομα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Πλοίο : Δηλώνει ότι έχει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να γίνει μια εσώτερη ανασκόπηση των αισθημάτων. Συνήθως το όνειρο προφητεύει γάμο ή εξέλιξη σχέσης σε κάτι πιο  επίσημο.  Για τους εν γάμο, θα φέρει χαρμόσυνα νέα για απόγονο ή ακόμα και εγγόνι κτλ.  Αν δεν ήσασταν μέσα στο πλοίο, τότε μια δύσκολη υπόθεση ή επικίνδυνο άτομο θα απομακρυνθεί από εσάς δια παντώς. Επίσης έχει και την έννοια της επαγγελματικής αποκατάστασης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

Αεροπλάνο : Γρήγορες και ξαφνικές καλές ειδήσεις σας έρχονται. Λύτρωση από στεναχώριες με την έλευση της λύσης που μπορεί να είναι χρήματα, νέος έρωτας, επανασύνδεση, ισχυρή προσωπικότητα, γάμος ακόμα και απομάκρυνση από προβληματική σχέση. Πολλές φορές και δεσμός σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, ακόμα και από το εξωτερικό θα έχει τις ευκαιρίες για συνάντηση με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη.

 

Αν έχετε δει κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο όπως ποδήλατο, άρμα, ζώο…διαβάστε την παράγραφο με το αυτοκίνητο.