Οψεις Αστρολογία 26/09 Ονειρα και Πραγματικοτητα σε Συγκρουση

erwtikes-7414

Αστρολογία 26 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο 

Είναι απαραίτητο να μάθετε να συμφιλιώνεστε με τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες των άλλων.

Εάν αποφεύγατε κάποια δουλειά ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες αυτής της αποφυγής ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα ακολουθήσουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που να απαιτεί από εσάς να δεχτείτε μια ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιον τρόπο.

zodia-taro-45

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με την ανάγκη να περιορίσετε κάποιο μέρος της ζωής σας, είτε για να χαλιναγωγήσετε κάτι που έχει βγει εκτός ελέγχου είτε για να δημιουργήσετε χώρο για ανάπτυξη.

Αυτό θα είναι πιθανώς περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό ανάλογα με το πόσο άνετα χειρίζεστε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά.

Εάν δυσκολεύεστε με θέματα αρχής, μπορεί να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιο πρόσωπο εξουσίας υπό την παρούσα διέλευση –ίσως εν μέρει επειδή πιέζονται ευαίσθητα νεύρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 26/09

Απ’ την άλλη πλευρά, αυτή μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που προκαλείστε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερης ευθύνης.

Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να χειρίζεστε τα προσωπικά όρια –να αποδεχτείτε, δηλαδή, τα όρια των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας. Προσκρούετε πάνω στην πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με αυτή και να μην βάλετε τον εαυτό σας εναντίον της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία 26 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης 

Το φάσμα επιρροής αυτής της διέλευσης είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, παρόλο που τώρα βρίσκεται στην κορύφωσή του. Ο Νότιος Δεσμός είναι εκεί που αφήνουμε, που απομακρυνόμαστε, που εκφράζουμε ή απελευθερώνουμε κάτι.

Αν και μια όψη με τον Νότιο Δεσμό μπορεί να συνεπάγεται μια απώλεια, μπορεί επίσης να δείχνει κάτι που ήταν προηγουμένως ενεργό στο προσκήνιο της ζωής σας και τώρα κινείται πίσω στο φόντο και συμπεριλαμβάνετε στα πολλά μεταξύ άλλων, αντί να λαμβάνει συγκεκριμένη εστίαση.

Συχνά αυτό που απελευθερώνεται είναι κάτι που λάβαμε, αγκαλιάσαμε ή αρχίσαμε όταν ο Άρης πέρασε από τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό.

zodia-taro-zwdia

Αστρολογία 26/09

Ο Βόρειος Δεσμός είναι γνωστός και ως το κεφάλι του Δράκου, το οποίο τρώει ή καταναλώνει. Ο Νότιος Δεσμός είναι γνωστός ως η Ουρά του Δράκου, η οποία… καταλαβαίνετε τη συνέχεια. Εφόσον αυτό εμπλέκεται με τον Άρη, αυτό που αγκαλιάσαμε ή απελευθερώσαμε πιθανότατα έχει να κάνει με τον θυμό, την επιθετικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη σθεναρότητα.

Θα μπορούσε επίσης να έχει να κάνει με το σεξ ή τη σωματική ενέργεια ή με κάτι που τέθηκε σε κίνηση. Ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας, αυτό θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τους Οίκους που κυβερνά ο Άρης, όπως επίσης και το μέρος που λαμβάνει χώρα αυτή η διέλευση.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 26/09

Αυτή είναι η τελευταία διέλευση από τις τρεις αυτής της όψης: 02 Ιανουαρίου, 20 Ιουλίου και 26 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης είναι τώρα σε κανονική πορεία και στην μετα-ανάδρομη σκιά. Αν δεν έχετε ήδη ξεφορτωθεί ένα σωρό πράγματα που δεν σας κάνουν καλό πλέον, τώρα είναι η ώρα να μπείτε στη δράση.

Είτε αφήστε τα και παρακολουθείτε τα να φεύγουν μακριά είτε δώστε τους μια ώθηση προς το παρασκήνιο, έτσι ώστε να μην είναι πλέον στο επίκεντρο. Μπορεί επίσης να έρθει η στιγμή που θα χάσετε κάτι ή κάποιον από τη ζωή σας. Αν και μπορεί αυτό να πυροδοτήσει μια περίοδο πένθους για την απώλεια που δεν θέλατε να βιώσετε, μπορεί να παριστάνει και ένα σημάδι του ότι είστε έτοιμοι να πετάξετε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot