Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι εδώ – Οι ερωτικές επιθυμίες θα είναι υψηλές

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι εδώ – Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές .

Ο Άρης στον Αιγόκερω : Ξεκινώντας από τις 4 Ιανουαρίου, ο Άρης θα εισέλθει στο αγαπημένο του ζώδιο, τον Αιγόκερω, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που θα μετακομίσει στον Υδροχόο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα νιώθουμε πιο σίγουροι και διεκδικητικοί όταν αναλαμβάνουμε δράση και κάνουμε πράγματα να συμβούν.

Ο Άρης ήταν τελευταία φορά στον Αιγόκερω από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 6 Μαρτίου 2022. είναι σημαντικό να θυμόμαστε την ενέργεια που εκδηλώναμε εκείνη την περίοδο.

zodia-taro-45

Καθώς η αστρολογία είναι κυκλική, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ίδιους στόχους πριν από δύο χρόνια και να βασιστούμε σε αυτούς για να επιτύχουμε τις επιθυμίες μας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενισχύσουμε τις προθέσεις και τα οράματά μας, όπως μπορούμε να τα προσθέσουμε για να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι μια θέση ισχύος, που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη θέση για τον πλανήτη δράσης. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που εγγυάται την επιτυχία, κάτι για το οποίο ο Άρης προσπαθεί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε σημαντικές εργασίες και να διασφαλίσετε ότι θα ολοκληρωθούν πλήρως. Ο Άρης στον Αιγόκερω μοιράζεται μια αίσθηση σκοπού και κατεύθυνσης, κάτι που κάνει αυτή τη στιγμή μια ισχυρή περίοδο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι εδώ – Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές .

Στον Άρη αρέσει να προχωράει μπροστά και να αποκτά δύναμη,  ο Αιγόκερως βοηθά να διασφαλιστεί ότι αυτό θα συμβεί. Επομένως, μπορούμε να αναλάβουμε περισσότερη δουλειά και δραστηριότητες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης χωρίς να ανησυχούμε για το αποτέλεσμα.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, ο οποίος φέρνει δομή και σταθερότητα. Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε πιο ρεαλιστές και πραγματιστές ως προς τους στόχους μας. Όταν ο ισχυρός πλανήτης Άρης μπαίνει στο ζώδιο της γης, γινόμαστε πιο ισότιμοι και δίνουμε προτεραιότητα στις προσπάθειές μας για την ολοκλήρωση των καθηκόντων μας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να γίνετε Διευθύνων Σύμβουλος, να ηγηθείτε μιας ομάδας ή να θέσετε ξεκάθαρους στόχους για μια πιο αποτελεσματική ζωή. Οποιοσδήποτε στόχος φαίνεται εφικτός κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής διέλευσης λόγω των προσπαθειών που καταβάλλονται. Ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά!

tilefonikes-provlepsis

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, οι σεξουαλικές μας επιθυμίες θα είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Είναι μια περίοδος που μπορεί να οδηγήσει σε πολλή ευχαρίστηση και να βοηθήσει στην αποκάλυψη όλων των παραμορφώσεων που κρύβαμε: Τώρα μπορούμε να τις δοκιμάσουμε για απόλυτη ευχαρίστηση. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι εξυψωμένος στον Αιγόκερω, θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλες τις πιο γήινες επιθυμίες μας και να διασκεδάσουμε μαζί τους ως έναν τρόπο να απελευθερώσουμε όλο το άγχος.

Σε αυτή τη διέλευση, η συνολική ενέργεια θα είναι ελαφρύτερη από πριν. Ο Άρης δεν θα συνδεθεί με τον Πλούτωνα όπως είχε στο παρελθόν αφού ο Πλούτωνας θα έχει εισέλθει στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Μπορούμε να περιμένουμε να αισθανθούμε την εστίαση του Άρη να τετραγωνίζει τους δεσμούς του πεπρωμένου στις 28 Ιανουαρίου, κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να αναλάβουμε δράση και να διεκδικήσουμε τα συναισθήματά μας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιους κυματισμούς στις σχέσεις αφού θα θέλουμε να εκφράσουμε ακόμη και τις αρνητικές πτυχές. Είναι σημαντικό να είμαστε ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να αποφεύγουμε τη δημιουργία συγκρούσεων, παρά την επιθυμία μας να αναλάβουμε και να ελέγξουμε τις καταστάσεις .

Επίσης, όταν ο Άρης συνδέεται με τον Ποσειδώνα στις 7 Φεβρουαρίου, μπορεί να νιώθουμε σαν να μην είμαστε σίγουροι για το πώς να προωθήσουμε την ενέργειά μας. Μπορεί να νιώθουμε σαν ένα βήμα προς τα εμπρός να ακολουθείται από ένα άλλο προς τα πίσω. Μην αφήνετε τον φόβο να μας εμποδίζει να εξυψώνουμε τη ζωή μας και να αναλαμβάνουμε πιθανότητες και ρίσκα σε καταστάσεις ή σχέσεις. Εάν αισθανόμαστε κολλημένοι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε πώς θέλουμε να εξελιχθούμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι προσπαθούμε να επιτύχουμε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι εδώ – Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές .

Σημαντικές ημερομηνίες για τον Άρη στον Αιγόκερω:

4 Ιανουαρίου: Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, παρακινώντας μας να δουλέψουμε σκληρά και να αποκομίσουμε τα οφέλη των προσπαθειών μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θα τα παρατήσουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να κερδίσουμε τη μάχη ή να κερδίσουμε το πρώτο βραβείο στις προσπάθειές μας.

9 Ιανουαρίου: Άρης στον Αιγόκερω εξάγωνο Κρόνος στους Ιχθείς. Με αυτή την πτυχή, οδηγούμαστε στο να έχουμε τον έλεγχο και να κυριαρχούμε σε καταστάσεις. Αυτό μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι και οι άλλοι προσπαθούν να μας εξουσιάσουν, με αποτέλεσμα να νιώθουμε την ανάγκη να διεκδικήσουμε τον εαυτό μας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

12 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Αιγόκερω πάει σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, διευρύνοντας τους ορίζοντές μας. Αυτό μπορεί να φέρει προκλήσεις και ευκαιρίες. Μπορεί να μας εκθέσει σε νέους ανθρώπους, ιδέες και εμπειρίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πιο σημαντικά κέρδη στις επενδύσεις και τις σχέσεις μας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να αναδείξει νέα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Επομένως, είναι σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ανάληψης κινδύνων και της προσοχής.

27 Ιανουαρίου: Άρης και Ερμής συνδέονται στον Αιγόκερω. μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, αλλά είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο για να αντιμετωπίσετε τα υποκείμενα ζητήματα.

28 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Αιγόκερω τετραγωνίζει τους δεσμούς του Πεπρωμένου, ωθώντας μας να σταθούμε ενάντια στην εξουσία και στους ανθρώπους που στοχεύουν να μας κόψουν. Είναι η ώρα μας να αναλάβουμε την ευθύνη.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

29 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Αιγόκερω τριγωνίζει τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Βλέποντας τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία μπορεί να μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε εναλλακτικές και να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να τις χειριστούμε.

7 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον Αιγόκερω εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, επιτρέποντας στον εαυτό μας τον χώρο να συλλογιστεί τις επιθυμίες μας, να απελευθερώσει τις επιφυλάξεις μας και να αναλάβει δράση για την επίτευξή τους.

13 Φεβρουαρίου: Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, ενθαρρύνοντάς μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις προληπτικά και δημιουργικά. Αυτό θα μας επιτρέψει να ανακαλύψουμε νέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot