Ο Άρης στους Ιχθύες 2020 θα έχει σημαντική επίδραση στην ερωτική ζωή αυτών των 4 ζωδίων ολόκληρο το Καλοκαίρι

synastries

Ο Άρης στους Ιχθύες το 2020 θα έχει σημαντική επίδραση στην ερωτική ζωή αυτών των 4 ζωδίων ολόκληρο το Καλοκαίρι.

Ο Άρης στους Ιχθύες 2020 : Η 13η Μαΐου σηματοδότησε μια μεγάλη αστρολογική αλλαγή στην ερωτική μας ζωή, γιατί αυτή τη μέρα, η Αφροδίτη ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της και άρχισε να δημιουργεί μπερδέματα στις ερωτικές μας υποθέσεις.

Όμως την ίδια μέρα που ο πλανήτης της αγάπης ξεκίνησε την αναδρομή του, ο φλογερός Άρης, μπήκε στους Ιχθύες και θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουνίου – πράγμα που σημαίνει πως όλα τα ζώδια θα νιώσουν κάποιες αλλαγές στην καρδιά τους και στην κρεβατοκάμαρά τους, μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου! Επομένως επηρεάζει τον τρόπο που αγωνιζόμαστε – αλλά έχει επίσης σημαντική επιρροή και στη σεξουαλική μας ζωή.

zodia-taro-45

Στο φλογοβόλο Άρη, δεν αρέσει ιδιαίτερα να βρίσκεται στους ευαίσθητους και συναισθηματικούς Ιχθύες, καθώς η φλόγα του πάθους του, δεν μπορεί να φουντώσει, όταν βυθίζεται στα νερά των συναισθηματικών Ιχθύων.

Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε μια παθητική επιθετικότητα και πολύ πιθανό να αφήσουμε τα συναισθήματά μας να ωριμάσουν, μέχρι να βιώσουμε μια συναισθηματική έκρηξη. Επίσης πιθανό, να χαθούμε μέσα στο πάθος μιας καυτής φαντασίωσης, και η διέλευση αυτή να αναδειχτεί τελικά σε σούπερ σέξι…. για ό,τι αφορά τις ερωτικές μας περιπέτειες.

Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα : Το σεξ γίνεται συναισθηματικό όταν ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες… και δεν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 27-29/05 Ερωτικές ανατροπές – Λόγια που ενοχλούν

zodia-astra-tarot

Ο Άρης στους Ιχθύες 2020

Οι Ιχθύες είναι το πιο πνευματικό και συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οπότε όταν η ευαίσθητη ενέργειά του συνδυάζεται με το άγριο πάθος του Άρη και την υψηλή σεξουαλική του ορμή…. το σεξ μπορεί να αποκτήσει ένα βαθύ και σχεδόν διαφορετικό νόημα.

Για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον Άρη στους Ιχθύες, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ξεκλειδώνει, ένα εντελώς νέο επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης στη σεξουαλική τους ζωή, κάτι που είναι καλό – ακόμα κι αν δεν είναι αυτό, που έχουν συνηθίσει.

Καθώς ο Άρης κολυμπά στα συναισθηματικά νερά των Ιχθύων, όλοι έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε το σεξ, σαν μια πιο υπερβατική και φανταστική εμπειρία. Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους με τους οποίους ο Άρης στους Ιχθύες επηρεάζει περισσότερο τη σεξουαλική ζωή, αυτών των ζωδίων.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 27-29/05 Ερωτικές ανατροπές – Λόγια που ενοχλούν

xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Άρης στους Ιχθύες δεκαπλασιάζει τα επίπεδα οικειότητας στη σεξουαλική σας ζωή Λέοντα. Δεν ψάχνετε πλέον για ρηχές ερωτικές περιπέτειες. Ενδιαφέρεστε περισσότερο να αγκαλιάσετε τις σαρκικές σας επιθυμίες με έναν βαθύ και μεταμορφωτικό τρόπο, αντί να περάσετε απλά, πιο ευχάριστα την ώρα σας.

Επειδή όμως αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πιο παθητικούς, βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σας, σχετικά με τα όρια της σχέσης σας, καθώς εξερευνάτε τις διάφορες πτυχές και τα ταμπού της σεξουαλικότητάς σας – ειδικά αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε να είστε πιο πειραματικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο Άρης στους Ιχθύες 2020 : Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σας διακατέχουν όλα τα συναισθήματα αυτό το διάστημα στην ερωτική σας ζωή, Παρθένε! Κι ενώ αυτό μπορεί σίγουρα να οδηγήσει σε ορισμένες συναισθηματικές συγκρούσεις και σε παθητικές επιθετικές συμπεριφορές με αυτή τη διέλευση, μπορεί επίσης να αναζωπυρώσει εξολοκλήρου τη σεξουαλική φωτιά, ανάμεσα σε σας και το σύντροφό σας.

Αν βρίσκεστε σε σχέση, πιθανότατα θα καταλάβετε, ότι το σεξ μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο σύνδεσης ώστε να κατανοήσετε τα συναισθήματα του εραστή σας, αυτή τη στιγμή.

Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να βρεθείτε σε μια μονογαμική διάθεση, ίσως με την επιθυμία να έρθετε σεξουαλικά πιο κοντά με κάποιο ιδιαίτερο άτομο και θα δείξετε λιγότερο ενδιαφέρον να «παίξετε μπάλα».

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Νιώθετε σέξι και απόλυτα έτοιμοι να φλερτάρετε Σκορπιέ. Θα είστε ανοιχτοί αυτή τη στιγμή, σε οποιαδήποτε εμπειρία σας φέρνει ευχαρίστηση! Οπότε αυτό που αναζητάτε θα είναι διάφορες διασκεδαστικές και γεμάτες σεξουαλικό ενδιαφέρον συναντήσεις. Η διατήρηση χαμηλών τόνων είναι πιθανώς ιδανική, καθώς λαχταράτε ποικιλία και ελευθερία στη σεξουαλικότητά σας. Ωστόσο, προσέξτε τη συναισθηματική σύνδεση που μπορεί εύκολα να προέλθει από το σεξ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το να ανοίξετε αυτό το μέρος του εαυτού σας σε κάποιον άλλο, θα σας καταστήσει ευάλωτους, οπότε βεβαιωθείτε προκαταβολικά με τους εραστές σας, για την κατάληξη. Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια κάνουν τα πάντα πιο διαχυτικά και καυτά, έτσι κι αλλιώς!

zwdia-66

Ο Άρης στους Ιχθύες 2020 : Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με το σεξουαλικό Άρη να επισκέπτεται το σπίτι σας, νιώθετε πως βιώνετε το πάθος σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Να περιμένετε όμως, πως η σεξουαλική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καυτή. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση που είναι απόλυτα δελεαστική για τυχόν πιθανούς εραστές. Θα βρεθείτε σε θέση να μεταφέρετε εύκολα αυτή την αυτοπεποίθηση, στην κρεβατοκάμαρα!

Μεγιστοποιήστε αυτήν την ενέργεια, φροντίζοντας να αφιερώσετε χρόνο για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας πιο ανοιχτά! Η ευχαρίστησή σας πρέπει να έχει προτεραιότητα, Ιχθύες! Σας είναι πολύ εύκολο να είστε παθητικοί, αλλά θα διασκεδάσετε περισσότερο, αν εκφράσετε την αλήθεια σας και τις ανάγκες σας! Και τώρα, είναι μια υπέροχη στιγμή, για να το τολμήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988