Ο έλεγχος των παρορμήσεων θα είναι δύσκολος 02-08/05

didaskalia-planitwn-afroditi

Ο έλεγχος των παρορμήσεων θα είναι δύσκολος 02-08/05 .

Ο έλεγχος των παρορμήσεων : Ετοιμαστείτε για έναν εκρηκτικό καύσωνα αυτή τη Δευτέρα στις 2 Μαΐου, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, πυροδοτώντας ένα παθιασμένο ανοιξιάτικο ξύπνημα!

Ο έλεγχος των παρορμήσεων θα είναι δύσκολος από τώρα μέχρι τις 28 Μαΐου, αλλά κατά κανόνα, αποσυμπιεστείτε με σύνεση.

Η Αφροδίτη είναι σε εξορία στον Κριό, μια δύσκολη θέση για την κοσμική σαγηνεύτρια. Τα αισθήματα εναλλάσσονται από ζεστά σε κρύα.. και η έλξη έρχεται και φεύγει.

zodia-taro-45

Οι αφοσιωμένοι σύντροφοι μπορεί να αμφισβητήσουν την πίστη τους όταν βιώσουν μια έκρηξη καυτής χημείας…με κάποιον άλλο. Στα θετικά, η Αφροδίτη στον περιπετειώδη Κριό μπορεί να διαλύσει τη στασιμότητα. Δεδομένου ότι ο Κριός είναι ο πολεμιστής του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί ένας εκρηκτικός καυγάς ανάμεσα στους εραστές, για να αναζωπυρωθούν οι σπίθες.

Το θετικό είναι ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα καυτό σεξ επανασύνδεσης – μην παραμελείτε όμως, τυχόν βαθύτερα θέματα που σιγοβράζουν. Τι συμβαίνει όταν ο πλανήτης της ελπίδας γίνεται φιλικός με τον πλανήτη της καταστροφής; Ο περίεργος συνδυασμός της Τρίτης με τον αισιόδοξο Δία και τον Πλούτωνα που σιγοβράζει.. μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε και τις δύο όψεις του νομίσματος. Μπορεί επίσης να αναδείξει μια σημαντική περίπτωση ασυμφωνίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο έλεγχος των παρορμήσεων θα είναι δύσκολος 02-08/05 .

Το να προσπαθείτε να συμφιλιώσετε δύο ΠΟΛΥ διαφορετικές πραγματικότητες είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον εγκέφαλο. Το να κατασταλάξετε σε μια μόνο αλήθεια μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο τέτοιες μέρες, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει μια τελική απόφαση- για να τελειώνετε. Πριν περάσει η μέρα, ο Δίας μπορεί να αντλήσει μερικά συγκλονιστικά μυστικά από το θησαυροφυλάκιο του Πλούτωνα — ποιοτικές πληροφορίες που θα χαρείτε να έχετε καθώς περνάτε από αυτή τη διαδικασία.

Ψάξτε όμως βαθύτερα, για κρυμμένα νοήματα ή καλυμμένες προθέσεις. Αν έχετε ερωτήσεις, συνηγορήστε με τον εαυτό σας και λάβετε απαντήσεις, ακόμα κι αν πρέπει να σκάψετε, να σπρώξετε και να αναρωτηθείτε λίγο πιο δυνατά. Απομακρύνετε όλους τους καταστολείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε ένα σημαντικό αντίκτυπο – ή να αφήσετε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη, κυκλώστε την Πέμπτη με φωσφοριζέ μελάνι. Ο εντυπωσιακός Ήλιος αναλαμβάνει δράση για την ετήσια συνάντησή του με τον Ουρανό, μια μέρα που ΔΕΝ προορίζεται για πουριτανισμούς και συνεσταλμένες συμπεριφορές.

Αφήστε αυτό το δυναμικό δίδυμο να φωτίσει το επόμενο θαρραλέο βήμα που πρέπει να κάνετε. Αν και μπορεί να φαίνεται αβέβαιο, μην αντισταθείτε στην έκκληση για αλλαγή. Ναι, είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο μπορεί να σας αναγκάσει να δουλέψετε μια νέα μυϊκή ομάδα. Όμως σε τελική ανάλυση, θα σας κάνει έναν πιο δυνατό, πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/05 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

chartomantia-098

Ο ελεγχος των παρορμήσεων θα είναι δύσκολος 02-08/05 .

Και δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνά την σφαίρα του υλισμού, μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε τα χρήματα και τους πόρους με έναν πιο ουράνιο τρόπο, ο οποίος είναι προοδευτικός, ασυνήθιστος και συλλογικός.

Οι ρεαλιστικές λύσεις υπάρχουν σε ένα «ριζοσπαστικό» πλαίσιο, αν τις αναζητήσετε! Και τα ΚΑΛΑ νέα είναι ότι μόλις τα βρείτε, θα αρχίσετε να ευδοκιμείτε με τρόπους που δεν είχατε βιώσει για χρόνια. Στην πραγματικότητα, χάρη στον «όλοι για έναν και ένας για όλους» Ουρανό… μπορούμε ΟΛΟΙ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA