Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει μεγάλα δώρα για 3 ζώδια

zwdio-zygos-afroditi

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει μεγάλα δώρα για 3 ζώδια .

Ο Ήλιος στον Ζυγό : Τρία ζώδια θα διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις τους ισχυροποιούνται από τις 22 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Οκτωβρίου.

Εννοούμε φυσικά τις ερωτικές τους σχέσεις. Ναι, ο έρωτας και ο ρομαντισμός φαίνεται να έχουν άλλη μια ευκαιρία κατά τη διάρκεια αυτής της υπέροχης περιόδου. Και για μερικούς από εμάς – αν όχι για όλους – ίσως δούμε οριστικές και προφανείς αλλαγές στην ερωτική μας ζωή.

Όλα είναι θετικά και πολλά υποσχόμενα. Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει βελτιώσεις στην ερωτική ζωή του Λέοντα, του Ζυγού και του Σκορπιού από τις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

zodia-taro-45

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος δύναμης που έρχεται μαζί με την πιο σκοτεινή πλευρά του φωτός! Και κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, στο ζώδιο του Ζυγού, θα νιώσουμε όλη τη σφοδρότητα αυτής της δύναμης. Μοιάζει με σταθερότητα, σωστή λήψη αποφάσεων και θάρρος στον έρωτα και στη ζωή.

Ο Ζυγός φέρνει μαζί του τη δική του ξεχωριστή γεύση…. παθιασμένη και ρεαλιστική! Είναι εξαιρετική περίοδος για να παντρευτείτε, ή για να προγραμματίσετε θέματα που αφορούν τον έρωτα και το ρομαντισμό. Ανεξάρτητα από την περιοχή που ζείτε, υπάρχει μια φθινοπωρινή παρακμή «στον αέρα» – όχι όμως το είδος που σχετίζεται με την αρνητικότητα! Στην πραγματικότητα, είναι μια θετική κοσμική δύναμη που μπορεί να μας καθοδηγήσει να κάνουμε τις σωστές κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Το φθινόπωρο είναι εδώ… και τώρα εργαζόμαστε με τον χαμηλών τόνων, αλλά εξαιρετικά ενεργητικού θετικού Ήλιου στο Ζυγό.

Τα ζώδια που βλέπουν να βελτιώνεται η ερωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια του Ήλιου στον Ζυγό:

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 22-24/09 – Ερωτικές αλλαγές – Νέος σύντροφος

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα πηγαίνεις καλά όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο Ζυγό. Επειδή είναι το είδος της ισορροπίας που δεν σε κάνει να νιώθεις, συμβιβασμένος – και η ισορροπία είναι αυτό που φέρνει ο Ζυγός. Με το καλοκαίρι στο τέλος του και την αίσθηση του φθινοπώρου στον αέρα, επιθυμείς κι εσύ την αλλαγή. Θέλεις να πλουτίσεις την ερωτική σου ζωή! Και θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ εύκολο. Αυτό το απαλό όμορφο αποτέλεσμα του Ζυγού το αισθάνεται και το ταίρι σου. Και είναι τόσο ενθουσιασμένο όσο κι εσύ γι’ αυτές τις θετικές αλλαγές.

κρυσταλλομαντείαΘα κάνετε σχέδια για θεατρικές εξόδους, μικρές αποδράσεις από την πόλη και θα περάσετε απολαυστικό και ποιοτικό χρόνο μαζί. Αυτή είναι η εποχή του έρωτα και της καλοσύνης. Η ενέργεια του Ζυγού είναι υπέροχη και θεραπευτική.. και για σένα τον παθιασμένο Λέοντα, θα βοηθήσει να ισορροπήσεις την καθημερινότητά σου. Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται στο δρόμο σου… καθώς και μια καλή αίσθηση γενικότερα, την εποχή του Ζυγού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει μεγάλα δώρα για 3 ζώδια .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είσαι στα πάνω σου τώρα, Ζυγέ καθώς ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιό σου για ένα μήνα, ξεκινώντας από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως όλα όσα σε κάνουν την προσωπικότητα που είσαι, θα είναι πιο εμφανή τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους υπόλοιπους. Αν είσαι από τη φύση σου ευγενικός τότε η καλοσύνη σου θα γίνει αντιληπτή και θα ανταμειφθεί.

zodia-zvdia-22

Είσαι ένα αγαπητό άτομο και η αγάπη σου όχι μόνο θα προσελκύσει περισσότερη αγάπη αν βρίσκεσαι σε σχέση, αλλά θα αναβαθμιστεί επίσης. Αυτή, είναι εποχή διαύγειας για σένα. Αν έγιναν λάθη στην ερωτική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να τα διορθώσεις αυτό το διάστημα.

Είσαι εξαιρετικά χαρισματικό και λαμπερό άτομο. Θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια αυτό το μήνα, Ζυγέ – και να ξέρεις πως αξίζεις κάθε ουγκιά αυτής της θετικότητας και της καλοσύνης που προσφέρεις στους άλλους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 22-24/09 – Ερωτικές αλλαγές – Νέος σύντροφος

chartomantia-098

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό, είναι ιδανική περίοδος για σένα Σκορπιέ να γευτείς τον έρωτα και το πάθος. Ενώ είσαι πολύ σέξι… επιθυμείς οι αισθησιακές σου στιγμές, να είναι μέρος μιας ερωτικής εμπειρίας. Κι αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις από μια ερωτική σχέση. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση… δεν είστε όλοι «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε ».

Στην πραγματικότητα, λαχταράς μια αφοσιωμένη, στοργική σχέση. Να είσαι σίγουρος πως αυτή η λαχτάρα σου θα ζωντανέψει αυτόν τον μήνα. Ο Ήλιος στον Ζυγό έχει την τάση να καταπραΰνει την αγριάδα της καρδιάς σου και θα αρχίσεις να νιώθεις πολύ πιο άνετα με το ταίρι σου – και τη ζωή σου γενικότερα.

taro-zodia-76

Θα νιώσεις ένα πολύ δυνατό αίσθημα αυτοπεποίθησης και γενναιότητας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα ξέρεις και τι να κάνεις μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά… όταν έρθει η ώρα.

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα καλή για να κάνεις σημαντικές προτάσεις: όπως να συζητήσεις με το ταίρι σου για ένα παιδί, να κάνεις πρόταση γάμου ή ό, τι άλλο είναι για σένα σημαντικό.

Θα σου είναι πιο εύκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου κατά τη διάρκεια του Ήλιου στο Ζυγό … γι’ αυτό επέλεξε σοφά, φίλε μου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις