Ο Ήλιος στους Διδύμους 21/05 και επιτέλους τα ζώδια θα δουν άσπρη ημέρα

ermis-zvdio-didymoi

Ο Ήλιος στους Διδύμους 21/05 και επιτέλους τα ζώδια θα δουν άσπρη ημέρα

Ο Ήλιος στους Διδύμους, Ερωτικά – Οικονομικά
21/05 – 21/06 Εποχή των Διδύμων

Κριός

Δεν είστε σε φάση για άλλες και περισσότερες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, καθώς πολλά από τα οικονομικά σας θέματα θα ζητήσουν λύσεις από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Θετική ημέρα : 23/05

zodia-taro-45

Ταύρος

Με τον Ήλιο να φεύγει από πάνω σας το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να στηρίξετε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιλογές.
Θετική ημέρα : 31/05

Δίδυμοι

Είναι η εποχή σας. Τώρα θα χρειαστεί να αποφασίσετε με ποιον θέλετε να είστε κοντά ερωτικά…. και με ποιον μπορείτε να συνεργαστείτε έντιμα και σωστά μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε.
Θετική ημέρα : 17/06

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Καρκίνος

Από τα πολλά που σας έχει πει ο άνθρωπος που αγαπάτε, τα περισσότερα ευτυχώς θα ολοκληρωθούν μέσα στον λήγοντα Μάιο. Τώρα είναι η σειρά σας, για να δράσετε ανάλογα.
Θετική ημέρα : 12/06

Ο Ήλιος στους Διδύμους Λέων

Σαφώς και η εποχή αυτή είναι μόνο καλή για την ερωτική σας ζωή, που έχει περάσει από πάμπολλα σκαμπανεβάσματα. Το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας αποκαλύψει τα άμεσα σχέδια του.
Θετική ημέρα : 30/06

Παρθένος

Από τα τέλη του Μαΐου μέχρι και το πρώτο 15μερο του Ιουνίου, θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ένας έρωτας που καιρό τον έχετε επιθυμήσει θα σας ανανεώσει.
Θετική ημέρα : 02/06

zodia-zwdia-9988

Ζυγός

Είστε κουρασμένοι από πολλά ζητήματα, και πιο πολύ από τα ερωτικά σας και τον σύντροφο σας. Από την πρώτη πάντως εβδομάδα του νέου μήνα, πολλά θα βελτιωθούν μέσα από αμοιβαίο διάλογο.
Θετική ημέρα : 03/06

Σκορπιός

Εσείς σε μια φάση ασταμάτητων αλλαγών. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα οικονομικά σας, θα πάρουν την μόνιμο άνοδο και αυτό θα ενισχύσει….και την οικογενειακή σας ζωή.
Θετική ημέρα : 22/05

Ο Ήλιος στους Διδύμους Τοξότης

Αισθάνεστε ότι πρέπει να τροποποιήσετε την σχέση σας. Εσείς που είστε ακόμη σε διπλές καταστάσεις από αρχές του Ιουνίου, θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις.
Θετική ημέρα : 10/06

zodia-88

Αιγόκερως

Στην ζωή σας θα έρθει μια καινούργια αγάπη, που θα σας βάλει σε διαδικασία, να ξεγράψετε όλα τα παλιά και να φέρετε μια νέα πνοή στην καθημερινότητα σας.
Θετική ημέρα : 25/05

Υδροχόος

Είστε τα πιο μπερδεμένα ζώδια, αυτή την εποχή και πιθανόν να χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αποφασίσετε ποιον αγαπάτε, και ποιον έχετε δίπλα σας μόνο και μόνο από συνήθεια.
Θετική ημέρα : 31/05

Ιχθείς

Χρήμα και επιτυχίες, θα έχετε άμεσα …και μέσα από αυτή την πρακτική αλλαγή θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες με τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα του.
Θετική ημέρα : 29/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia