Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει – Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές το κάθε ζώδιο?

imerisies-19314-oneirokriths

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει – Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές το κάθε ζώδιο?

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει : Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει στις 18 Οκτωβρίου 2021 και ιδού πώς οι αλλαγές επηρεάζουν κάθε ζώδιο στην αστρολογία.

Είτε είστε νέοι στην αστρολογία, είτε παλαιότεροι… σίγουρα έχετε ακούσει για τον πιο διάσημο δημιουργό προβλημάτων που γνώρισε ποτέ το σύμπαν: τον ανάδρομο Ερμή.

Ενώ όλοι οι άλλοι πλανήτες κάνουν γνωστή την ανάδρομη παρουσία τους, δεν έχουν τον αντίκτυπο ή την ταχύτητα του Ερμή, καθώς μπαινοβγαίνει στη ζωή μας, με τρόπους που πραγματικά δεν θέλουμε.

zodia-taro-45

Οι περισσότεροι ήδη καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή – οι επικοινωνίες αποσταθεροποιούνται, τα μηνύματα χάνονται, η τεχνολογία – όπως στο διαδίκτυο, το τηλέφωνο, ο υπολογιστής, η τηλεόραση – χάνουν τη σύνδεση….και όλα, στην χειρότερη στιγμή.

Προσπαθούμε απεγνωσμένα να πετύχουμε κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας ανάδρομης πορείας του Ερμή, όμως βιώνουμε αναποδιές και πτώσεις. Είναι ένα εκνευριστικό κοσμικό αστείο και είμαστε πάντα το θύμα του. Το καλύτερο μέρος για τον ανάδρομο Ερμή που λήγει στις 18 Οκτωβρίου 2021 είναι όταν αυτός ο μικρός άτακτος πλανήτης γυρίζει ορθόδρομος – που σημαίνει… «αντίο αναποδιά και καλωσόρισες κανονικότητα!» Ξαφνικά τα πράγματα λειτουργούν ξανά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει – Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές το κάθε ζώδιο?

Μερικές φορές, είναι τόσο προφανές που το νιώθουμε κυριολεκτικά στα κόκαλά μας. Για όλους όσους είπατε κάποια στιγμή πως πρέπει να είναι ανάδρομος ο Ερμής αφού αντιμετωπίζατε δυσκολίες.. θα σας φύγει ένα βάρος, αφού από τις 18 γυρίζει σε ορθή πορεία επιτρέποντάς μας ένα διάλειμμα από τις φάρσες του. Όταν τελειώσει ο Ερμής ανάδρομος, κάθε ζώδιο θα βιώσει τη δική του εκδοχή επιστροφής.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Ερμής σε ορθή πορεία, εμφανίζεται στον Ζυγό σαν έκρηξη – με όλους τους σωστούς τρόπους, Κριέ. Αρχικά θα αντιληφθείς πως αυτά για τα οποία τσακωνόσουν με όποιον ήσουν σε αντίθεση, θα γίνουν η αιτία για να κατανοήσεις καλύτερα αυτό το άτομο. Γιατί αυτός ο λόγος που εσένα σου φαινόταν σοβαρός και σ’ έκανε να νιώθεις απογοήτευση…. σίγουρα δεν ανέβασε σε άλλο επίπεδο τη φιλία σας. Πολέμησες και ένιωσες απελπισία. Τώρα ξέρεις τον λόγο αυτού του αγώνα. Έπρεπε να παλέψεις για να εκφράσεις τις διαφωνίες σου… κι αυτό ακριβώς είναι που θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Πιθανότατα δεν το βγάζεις απ’ το μυαλό σου, ότι αυτή η νέα αναστάτωση που έζησες με τον σύντροφό σου θα είναι η κατάρρευση του δεσμού σας – ναι, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι ΤΟΣΟ σκληρός. Λοιπόν, όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας στραφεί σε ορθή πορεία στις 18, θα συνέλθεις τόσο γρήγορα και δυνατά… που το κεφάλι σου θα γυρίσει. Θα δεις πως η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα και το γεγονός πως ήσουν περιστασιακά πεσμένη συναισθηματικά, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα τελειώσει. Ο Ερμής σε ορθή πορεία, ανοίγει τις πόρτες τόσο σε σένα όσο και στον σύντροφό σου… και θα νιώσετε πολύ πιο ελεύθεροι να μιλήσετε με ειλικρίνεια μεταξύ σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Με τον Ερμή κυρίαρχο πλανήτη σου, είσαι όσο ευαίσθητη γίνεται, όταν το ανάδρομο τέρας κυκλοφορεί ανενόχλητο. Έτσι, αυτό που θα βιώσεις όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, είναι μια αλλαγή στις απόψεις σου. Θα αναπνέεις ευκολότερα και θα είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου. Τον τελευταίο καιρό τον κατακρίνεις και αυτό άρχισε να σου γίνεται κακή συνήθεια. Η άμεση ενέργεια του Ερμή, σε βάζει σε μια νέα πορεία όπου το μέλλον σου δεν μοιάζει πια με κολαστήριο. Τώρα, είσαι ελεύθερη να γίνεις ξανά ο εαυτός σου, κάτι που μπορεί να σε μπερδεύει…. αλλά σίγουρα δεν σου προκαλεί σύγχυση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sibylla – Επαφές ερωτικές με το παρελθόν!

zodia-zvdia-75

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει – Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές το κάθε ζώδιο?

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό που θα παρατηρήσεις όταν ο Ερμής φύγει από τον ανάδρομο σταθμό του είναι ότι ξαφνικά, το πρόγραμμά σου επιστρέφει στην τάξη. Αυτό που παρείχε η προηγούμενη διέλευση ήταν καθαρή και απόλυτη σύγχυση. Προσπαθούσες… αποτύγχανες… και σε καμιά περίπτωση δεν γινότανε το δικό σου. Μόλις άρχισε να φαίνεται πως κάτι κατάφερνες, ματαιωνόταν από αόρατα δαιμόνια. Ο Ερμής σε ορθή πορεία επαναφέρει το χρονοδιάγραμμά σου και τώρα μπορείς να προγραμματίσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς – προς το παρόν – να αφήσεις όλη την ταλαιπωρία πίσω σου. Αυτή τη στιγμή, η άμεση ενέργεια του Ερμή, σε επαναφέρει στη ρουτίνα που αγαπάς περισσότερο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μπορεί να έχεις ξεκινήσει με την ιδέα απόκτησης γνώσης μέσω σπουδών και μαθημάτων εκπαίδευσης. Μπορεί επίσης να έχεις χάσει το μυαλό σου προσπαθώντας να διατηρήσεις όσα έμαθες.. κι αυτό φυσικά συμβαίνει επειδή ο ανάδρομος φαρσέρ, αρέσκεται να κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τις βασικές τους γνώσεις. Μάντεψε όμως! Θα πάθεις την πλάκα σου… γιατί τώρα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία…όλα όσα μαθαίνεις δεν έχουν μόνο την δυνατότητα να κολλήσουν στο μυαλό σου.. αλλά πρόκειται να σε οδηγήσουν σε ένα νέο επίπεδο ευφυΐας. Είναι σαν να έχει αφαιρεθεί επιτέλους η καφέ χάρτινη σακούλα από το κεφάλι σου. Τέλειο έτσι?

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι αυτή, που προσπάθησε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες να πετύχει κάτι… και κάθε φορά, ο ανάδρομος Ερμής αποφάσιζε πως θα ήταν καλύτερα να κάθεσαι μπερδεμένη, περιμένοντας να μην συμβεί τίποτα. Έχασες λεφτά την περίοδο που ήταν ανάδρομος! Τώρα όμως που γυρίζει σε ορθή πορεία, ξαφνικά θα διαπιστώσεις πως όχι μόνο τα οικονομικά σου ξαναμπαίνουν σε καλό δρόμο…. αλλά λαμβάνεις κλήσεις από άτομα που πίστευες πως έφυγαν από τον πλανήτη. Ενεργοποιήθηκες ξανά Παρθένε, γι’ αυτό μην συνηθίσεις πολύ την τρέλα.. γιατί ήρθε η ώρα να λάμψεις ξανά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να ανατίναξες κάτι πραγματικά σημαντικό, ενώ ο Ερμής έκανε την ανάδρομή του. Εμφανίζεται ξανά σε ορθή πορεία όμως…. και λάθη από το παρελθόν έρχονται να σε στοιχειώσουν. Αυτά τα παλιά φαντάσματα δεν μπορούσαν να καθίσουν στην ντουλάπα τους με τίποτα. Φαίνεται πως είχαν την ευκαιρία να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσαν… και τώρα με τον Ερμή σε ορθή πορεία πρέπει να τα πετάξεις στο μπουντρούμι και να κλειδώσεις για πάντα την πόρτα. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις κάτι σπουδαίο, Ζυγέ. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να ασχοληθείς με επιχειρήσεις, να κερδίσεις χρήματα και να γίνεις άκρως δημιουργική. Κάνε το!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sibylla – Επαφές ερωτικές με το παρελθόν!

zwdia-tarw-zodia-19

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει – Πώς επηρεάζουν οι αλλαγές το κάθε ζώδιο?

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Εντάξει, ήρθε η ώρα να γυρίσεις στο παρόν, Σκορπιέ. Αυτή η τελευταία αναδρομή του Ερμή, έμοιαζε με ένα αστείο που πραγματικά δεν λειτούργησε καλά στον κόσμο σου. Σου φώναξαν, σε ταπείνωσαν, σου είπαν τι να κάνεις και σε απείλησαν. Καταστράφηκες οικονομικά επειδή ξόδεψες πάρα πολλά χρήματα προσπαθώντας να καταπραΰνεις την πονεμένη καρδιά σου. Λοιπόν ήρθε η δική σου στιγμή! Κι αυτό σημαίνει πως δεν είναι μόνο η εποχή του Ζυγού, αλλά και η ορθή πορεία του Ερμή στις 18 του μήνα. Είσαι έτοιμη πια να διεκδικήσεις όσα έχασες. Και λυπάμαι τον ανόητο που σε έκανε νιώσεις τόσο άσχημα… γιατί θα ανταποδώσεις στα ίσα… ακριβώς ό,τι σου έκανε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης που λέει την αλήθεια σ’ όλο τον κόσμο, θα μπορεί επιτέλους να πει τις απόψεις του χωρίς να προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και όπως πιθανότατα έχεις καταλάβει, αυτός ο ενοχλητικός ανάδρομος Ερμής το έκανε έτσι, ώστε κάθε λέξη από το στόμα σου… είτε να ράγισε την καρδιά κάποιου, να τον θύμωσε ή να κατέστρεψε κάτι σημαντικό για σένα. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελες! Ο Ερμής σε ορθή πορεία ωστόσο, θα αναποδογυρίσει αυτές τις χαζομάρες στο κεφάλι του και πριν το καταλάβεις θα είσαι για άλλη μια φορά το «χρυσό παιδί». Ο σεβασμός απέναντι στο πρόσωπό σου, θα αποκατασταθεί. Ας ελπίσουμε μόνο, πως οι άνθρωποι θα ξεχάσουν πόσο θορυβώδης και περίεργη ήσουν κατά τη διάρκεια της αναδρομής του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά σ’ αρέσει να βλέπεις στον εαυτό σου, είναι η χάρη και η κομψότητα. Και συνήθως, το κάνεις αρκετά καλά. Όμως εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράγματα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, καθώς μπέρδευες τον δρόμο σου στις συναντήσεις, ξέχναγες πράγματα, γενικά ήσουν αμήχανη και αδέξια. Όμως αυτό το «πράγμα» δεν είναι εσύ. Λοιπόν υψηλοτάτη, επιστρέφετε ξανά στο τετράγωνο. Χάρη στην ορθή πορεία του Ερμή…μπορείς να συνεχίσεις με τις εμφανίσεις υψηλού επιπέδου. Βασίζεσαι στη δική σου αισθητική και μπορείς περήφανα να πεις πως τώρα… επέστρεψες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Τι σου έφερε ο ανάδρομος? Σου έδωσε το δώρο της αμφιβολίας για τον εαυτό σου και της αναστολής, που είναι ακριβώς αυτό που δεν χρειάζεσαι. Προσπάθησες να είσαι αυθόρμητη επειδή πίστευες πως η ζωή σου είχε ανάγκη λίγη διασκέδαση και ενθουσιασμό.

300x300aΟ Ερμής όμως αναποδογύρισε αυτή την ιδέα, προσφέροντάς σου νευρικότητα και λάθη. Είσαι έτοιμη τώρα για την άμεση ενέργεια του Ερμή? Ωραία! γιατί πρόκειται να ξαναέρθεις στα ίσα σου. Περίμενε μια επίθεση δημιουργικής σκέψης, ακολουθούμενη από πραγματικά θετικά αποτελέσματα!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Απλά δεν αντέχεις άλλο. Έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ μ’ αυτόν τον αναποτελεσματικό ανάδρομο Ερμή που θέλεις να τα παρατήσεις. Ό, τι κι αν έκανες, αποδιοργανώθηκε. Το τηλέφωνό σου δεν λειτουργεί, παίρνεις περισσότερα ανεπιθύμητα μηνύματα από ό, τι πίστευες πως ήταν ποτέ δυνατόν και κάθε φορά που προσπαθείς να προγραμματίσεις κάτι ή δεν καταγράφεται ή το άλλο άτομο ξεχνάει να το εμφανίσει. Αυτό που χρειάζεσαι – απελπιστικά – είναι να τελειώσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του. Και ευτυχώς, αυτό συμβαίνει στις 18 Οκτωβρίου. Με το τέλος αυτής της αναδρομής, θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις νέο iPhone αφού το παλιό σου τηλέφωνο θα είναι σύντομα σε κατάσταση λειτουργίας. Τέλεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098