Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει αν κάνετε αυτό που ζητάει

ermis-anadromos

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει αν κάνετε αυτό που ζητάει .

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει  : Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και του Κάρμα, είναι ανάδρομος από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου του 2022. Ο Κρόνος δεν μοιάζει ποτέ με μια ανάλαφρη βόλτα… αλλά θα μπορούσε να σας βοηθήσει αν κάνετε αυτό που σας ζητάει .

κριός

Μαθαίνεις πώς να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και σε εμπνέουν… όπως επίσης και πώς να συνεισφέρεις στην κοινότητά σου με πιο ουσιαστικό τρόπο. Έχεις τη δύναμη ν’ αλλάξεις τον κόσμο, αν γίνεις το πιο αφοσιωμένο μέλος του φιλικού σου κύκλου!

zodia-taro-45

ταύρος

Μαθαίνεις πως η καριέρα σου απέχει πολύ από το να θεωρείται τέλεια, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση και ανάπτυξη. Σκέψου πώς θέλεις να προχωρήσει η καριέρα σου και βρες τρόπους για να λειτουργήσει προς όφελός σου. Μην αποθαρρύνεσαι… απλά αποφάσισε!

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει

δίδυμοι

Η οπτική σου μπορεί να διαμορφώσει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σου. Αν πιστεύεις σε κάτι, αυτό θα σου δώσει το κίνητρο για να προχωρήσεις. Αν πάλι κάτι δεν σε «γεμίζει» μπορείς να το αποκλείσεις. Μαθαίνεις πώς να έχεις ανοιχτό μυαλό χωρίς να χάνεις την κρίση σου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 10-20/06 – Θα γεμίσουν τσέπες και καρδιές!

zwdia-66

καρκίνος

Όταν νοιάζεσαι πολύ για κάτι, συνήθως φοβάσαι μην το χάσεις. Αυτός ο φόβος σε κάνει να κολλήσεις ακόμα περισσότερο σ’ αυτό… ή να αποστασιοποιηθείς για να μην πληγωθείς αργότερα. Αποδέξου πως δεν μπορείς να ελέγξεις κάθε αποτέλεσμα! Μπορείς όμως να μάθεις, πώς να ξεπεράσεις το φόβο σου.

λέων

Μαθαίνεις πολλά για τα όρια… ειδικά στις σχέσεις σου. Αν τα όριά σου είναι «φτωχά» τότε πιστεύεις πως για όλα φταις εσύ. Αν πάλι τα όριά σου είναι ισχυρά, τότε ίσως έχεις προβλήματα ανάληψης ευθυνών. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να βρεις τις ισορροπίες σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει

παρθένος

Οι συνήθειες σου, έχουν βαριά επίδραση στο μυαλό, το σώμα και την υγεία σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως επηρεάζεις αρνητικά τη ζωή σου, μέσω των αποφάσεων που λαμβάνεις για να βελτιώσεις την ευημερία σου. Κάνε μικρά βήματα για να αλλάξεις τα πράγματα… γιατί οι συνήθειες σφυρηλατούνται με τον καιρό.

ζυγός

Τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνεις! Αν όμως απολαμβάνεις χωρίς όρια, τότε η ευχαρίστηση μπορεί να χάσει τη λάμψη της και σύντομα να στερείται ουσίας. Αν πάλι στερηθείς τη διασκέδαση, τότε νιώθεις δυσαρεστημένος. Ισορρόπησε την ιδέα της διασκέδασης, για να νιώσεις ικανοποιημένος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 10-20/06 – Θα γεμίσουν τσέπες και καρδιές!

zodia-0988

σκορπιός

Μην υποτιμάς τη σιγουριά και την άνεση που σου προσφέρει το σπίτι. Αν δεν φροντίσεις τον ιερό σου χώρο, δεν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Αν δεν θεραπεύσεις τις παιδικές σου εμπειρίες δεν θα μπορέσεις να κατανοήσεις, πώς λειτουργεί η οικογένεια. Εστίασε σ’ αυτά τα θέματα με αγάπη.

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει

τοξότης

Αυτό που λες έχει σημασία. Τα λόγια σου έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ή να καταστρέψουν ό,τι υπάρχει γύρω σου. Προσπάθησε να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά και ν’ ακούς πιο προσεκτικά. Επανεξέτασε τις πληροφορίες και τις ιδέες που θέλεις να μοιραστείς. Αναρωτήσου αν αυτό που λες, συμφωνεί με τις αξίες σου.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

μελλοντολόγος

Ο ανάδρομος Κρόνος θα μπορούσε να σας βοηθήσει

αιγόκερως

Δεν μπορείς να προβλέψεις την επόμενη ανάδρομη κίνηση, όμως μπορείς να προετοιμαστείς γι’ αυτή. Στην πραγματικότητα όταν έχεις ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας που θα σε προφυλάξει όταν πέσεις.. νιώθεις πιο σίγουρη για την ικανότητά σου να ανακάμψεις από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Χτίσε λοιπόν μια ισχυρότερη βάση.

300x300aυδροχόος

Η σχέση με τον εαυτό σου… είναι η πιο σημαντική σχέση. Κάθε φορά που κάνεις κριτική στον εαυτό σου, αναρωτήσου αν είσαι καλός φίλος μαζί του. Μην κλωτσάς τον εαυτό σου όταν νιώθεις πεσμένος. Αντ’ αυτού πρόσφερέ του ένα χέρι βοήθειας.

ιχθύες

Έχεις το δικό σου ιδιωτικό νησί, που είναι το υποσυνείδητό σου. Είσαι υπεύθυνος εδώ, αλλά δεν είναι εύκολο να ελέγχεις πάντα, τι φεύγει και τι έρχεται. Μερικές φορές κάποιες απαίσιες σκέψεις γλιστράνε εκεί και δεν φεύγουν με τίποτα. Πάρε πίσω την ιδιοκτησία του νησιού σου – και την ηρεμία σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot