Ο ανάδρομος Κρόνος  φέρνει ανατροπές αποκαλύψεις και τελειώματα

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Ο ανάδρομος Κρόνος  φέρνει ανατροπές αποκαλύψεις και τελειώματα .

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, όταν θα στραφεί ξανά σε ευθεία πορεία στις 0 μοίρες των Ιχθύων.

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος περίπου 5 μήνες κάθε χρόνο και αυτό είναι μέρος του κανονικού κύκλου.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου μπορεί να είναι μια κομβική στιγμή που συμβαίνουν πολλές αλλαγές, ειδικά αν χτυπά κάτι στον προσωπικό σας χάρτη.

zodia-taro-45

Όταν αντιμετωπίζετε μια διέλευση του Κρόνου, γενικά λαμβάνετε τρία περάσματα και το ανάδρομο πέρασμα είναι πάντα το πιο δύσκολο.

Οι σκληρές διελεύσεις του Κρόνου συνδέονται με καθυστερήσεις, επιβραδύνσεις, τελειώματα και διάφορες δυσκολίες ανάλογα με το τι βλέπει στον προσωπικό σας χάρτη. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Καθώς ο Κρόνος ασχολείται με τις δομές μας στη ζωή, μπορεί να μας απασχολούν βασικά ζητήματα ασφάλειας ενώ ο Κρόνος είναι ανάδρομος τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

zwdia-tarw-zodia-19

Ο ανάδρομος Κρόνος  φέρνει ανατροπές αποκαλύψεις και τελειώματα .

Ο Ανάδρομος Κρόνος είναι μια περίοδος όπου κάποια πράγματα μπορεί να επιβραδύνουν λίγο και όπως κάθε ανάδρομος πλανήτης είναι καιρός να το ξανασκεφτούμε και μερικές φορές να κάνουμε πίσω για να έχουμε καλή τύχη σε αυτό που εργαζόμαστε και πού πάμε στη ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 5 μηνών μπορεί να λάβουμε νέες πληροφορίες για κάτι σημαντικό ή να βρούμε μια λύση σε ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει, το οποίο είναι το όφελος του ανάδρομου. Ο ανάδρομος Κρόνος είναι μια περίοδος επίλυσης θεμάτων ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει οποιονδήποτε τομέα της ζωής ανάλογα με το πού βρίσκεται στον χάρτη σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ο ανάδρομος Κρόνος  φέρνει ανατροπές αποκαλύψεις και τελειώματα .

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, συχνά εργαζόμαστε πάνω σε δύσκολα ζητήματα, έτσι ώστε όταν είναι άμεσο να μπορούμε να προσεγγίζουμε τα πράγματα κατάματα, μείον τυχόν τρέχοντα προβλήματα.

Αυτή είναι η στιγμή της σκληρής δουλειάς για να πετύχετε αυτό που θέλετε, και μερικές φορές μπορεί να φέρει προσωπική και πνευματική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της αντιμετώπισης προβλημάτων που δύσκολα επιλύονται.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίας εξάγωνο Κρόνος

Εξάγωνο Δία Κρόνος την εβδομάδα της 18ης Ιουνίου, και αυτή η διέλευση είναι ακριβώς στις 19 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτές οι θετικές ενέργειες αυτής της όψης θα εκδηλωθούν τόσο πριν όσο και μετά την ακριβή όψη.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης του κέρδους και της επέκτασης και ο Κρόνος κυβερνά τη δομή, τις ευθύνες και την αργή μας ανάπτυξη μέσα από σκληρή δουλειά. Οι δύο πλανήτες δεν συναντιούνται συχνά και όταν κάνουν σπουδαία πράγματα μπορεί να συμβούν.

Από τώρα και τότε μπορεί να δείτε πολλά έργα να συγκεντρώνονται, καταστάσεις να ολοκληρώνονται ή ακόμη και να δείτε κάποιο μακροχρόνιο όνειρο να βρίσκει μια συγκεκριμένη λύση.

zodia-0988

Μπορείτε να περιμένετε ότι οι εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές και επαγγελματικές ευκαιρίες μπορούν να παρουσιαστούν και να υπάρξει πρόοδος σε μακροπρόθεσμους στόχους. Κάποια πράγματα μπορεί να καταλήξουν και να οριστικοποιηθούν.

Θα μπορούσατε να νιώσετε μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, ακεραιότητας και ευθύνης αυτή τη στιγμή και μπορεί να βρείτε αυτές τις ιδιότητες σημαντικές στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis