Ο Ανάδρομος κύκλος του Ερμή θα είναι καλύτερος γι’ αυτά τα ζώδια

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Ο Ανάδρομος κύκλος του Ερμή  θα είναι καλύτερος γι’ αυτά τα ζώδια .

Ανάδρομος κύκλος : Παρά τα όσα ελπίζουν οι περισσότεροι, ο Ερμής –ο πλανήτης της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και όλων όσων θα θέλατε να ζήσετε χωρίς αλλά προφανώς δεν μπορείτε– γυρίζει ανάδρομος τρεις με τέσσερις φορές κάθε χρόνο.

Ευτυχώς, ωστόσο, ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή, τον Οκτώβριο του 2019 θα είναι καλύτερος γι’ αυτά τα ζώδια: τον Καρκίνο, τον Τοξότη και τον Αιγόκερω.

Οπότε, δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Αν και υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε κατά νου, ειδικά αν σκεφτείτε ότι ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό. Δεν θέλω να σας δώσω τα άσχημα νέα, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε.

zodia-taro-45

Όταν ένας πλανήτης γυρίσει ανάδρομος, κόβει ταχύτητα, γεγονός που αυξάνει την πλανητική του έκφραση. Ένας αργά κινούμενος πλανήτης δεν είναι πάντα θετικό, ειδικά όταν αναφερόμαστε στον Ερμή, αλλά πάντα υπάρχει και κάτι θετικό στην κατάσταση. Τούτου λεχθέντος, φροντίστε να κάνετε τα εξής αυτή την περίοδο: σκεφτείτε, αναθεωρήστε και επανεξετάστε. Το «τι» εξαρτάται από τον οίκο που ανήκει στον Σκορπιό στον γενέθλιο χάρτη σας. Ο ανάδρομος σταθμός του Ερμή συμβαίνει την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου.

Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή του Οκτωβρίου θα πάει καλά για αυτά τα ζώδια

Ο Ερμής θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι του στον Σκορπιό από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, 2019. Να λοιπόν τι να περιμένουν οι Καρκίνοι, οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι: Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Καρκίνος Σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη και το πάθος

Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σας, δεν είχατε επιλογή απ’ το να κοιτάξετε μέσα σας και να είστε ο εαυτός σας. Αν και υπάρχουν πολλές περισσότερες στρώσεις στην λαμπερή σας μεταμόρφωση. Ο ανάδρομος Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας της δημιουργικότητας, του έρωτα και του καυτού πάθους. Αυτό θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε αυτό που αγαπάτε περισσότερο. Είτε είναι ερωτικό είτε προσωπικό, ο ανάδρομος κύκλος έχει να κάνει με την επίγνωση.

Αυτός ο τομέας του χάρτη σας αφορά το εσωτερικό παιδί και τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Καθώς οι ανάδρομοι κύκλοι είναι για επανεξέταση και επανεκτίμηση, σας

προτείνω να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας. Κάντε αυτό που αγαπάτε και ψάξτε τα δημιουργικά σας αρχεία. Αν κάτι δεν σας κάνει να χαμογελάτε, δεν είναι καλοδεχούμενο. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33

ζώδια Τοξότης Είστε έτοιμοι να αφήσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον

Ο αγγελιοφόρος Ερμής θα περάσει ανάδρομος από τον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας του κάρμα, του τέλους και όλως των παρασκηνιακών πραγμάτων. Αυτό σημαίνει ότι η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα. Αυτός ο τομέας του χάρτη σας κυβερνά το ασυνείδητο μυαλό σας, τον κόσμο των ονείρων και τη ζωή πίσω από κλειστές πόρτες. Αν το σκεφτείτε, το υποσυνείδητο μυαλό δεν είναι κάτι που εργάζεται στη σωματική σφαίρα, γιατί κρύβεται βαθιά μέσα στον ψυχισμό σας.

Δεν λέω ότι δεν θα βιώσετε τις επιδράσεις αυτού του ανάδρομου. Λέω απλώς ότι θα είναι περισσότερο παρασυνειδησιακές και ασυνείδητες, κάτι που δεν είναι αρνητικό. Θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ανάδρομο κύκλο; Επιδοθείτε στη μοναξιά σας, ξεκουραστείτε, χαθείτε σε ένα καλό βιβλίο και ακούστε μουσική. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να μην αγνοείτε τα μηνύματα που λαμβάνετε από το σύμπαν τώρα. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια Αιγόκερως Θα σας παρουσιαστούν οι σωστές ευκαιρίες

Μια νέα αρχή έρχεται, Αιγόκεροι. Ο Πλούτωνας, ο Άρχοντας του κάτω κόσμου, σας χτίζει ξανά από τα θεμέλια και ενώ αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, το κάνετε να δείχνει αβίαστο. Με τον Ερμή να σταθεροποιείται ανάδρομος στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας των ομάδων, της κοινωνίας και των εκτεταμένων δικτύων, πολύ πιθανώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε την παρέα της ψυχής σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει αποκαλυπτικές αλήθειες στο φως και θα δείτε τα πραγματικά χρώματα κάποιου για πρώτη φορά στον τομέα της φιλίας σας.

Είναι η ιδανική περίοδος για να επανεξετάσετε και να σκεφτείτε την αίσθηση του ανήκειν στον κόσμο και τι κληρονομιά θέλετε να αφήσετε. Βέβαια, το σκέφτεστε συνέχεια αυτό, αλλά τώρα θα εμπλέξετε την κοινωνική ζωή σας. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν είναι αντανάκλαση του εαυτού σας και με τον Ερμή ανάδρομο στο μίγμα, είναι ώρα για ξεκαθάρισμα. Κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα, Αιγόκεροι. Δεν μπορείτε να πάρετε τον λάθος δρόμο με την αλήθεια. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia