Ο Αύγουστος ξεκινά με μια ταραχώδη αλλά διεγερτική περίοδο

zwdia-provlepseis-astrologia

Ο Αύγουστος ξεκινά με μια ταραχώδη αλλά διεγερτική περίοδο .

4 Αυγούστου – Ερμής αντίθεση Κρόνος (27,37 μοίρες Καρκίνου / Αιγόκερω) .

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Μπορεί να υπάρχει μια πραγματικότητα στη ζωή σας που την αποφεύγατε και πρέπει να την αποδεχτείτε και να την αντιμετωπίσετε. Ίσως χρειαστεί να συμμορφωθείτε με τις προσδοκίες των άλλων επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να επικοινωνείτε, να λέτε αυτό που θέλετε να πείτε ή να αναγνωρίσετε τα θέματά σας να είναι δυσκολότερο, για μερικές ημέρες. Αυτό θα περάσει, αλλά μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να επικοινωνήσετε και να πείτε ό, τι είναι στο μυαλό σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να δοκιμάζεστε, και κατά κάποιο τρόπο αυτό θα μπορούσε να ισχύει. Αυτή η διέλευση, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να δείτε πόσα πραγματικά γνωρίζετε και πόσο ειδικευμένοι είστε στη χρήση αυτών των γνώσεων.

Από την άλλη πλευρά, ίσως να είναι μια στιγμή που η σκληρή δουλειά και η προετοιμασία που έχετε κάνει για αρκετούς μήνες, θα αποδώσουν. Ίσως είστε σε θέση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ενός έργου, ή να κάνετε σχέδια με οργανωμένο, συγκεκριμένο και υπεύθυνο τρόπο. Για λίγες μέρες, η λήψη μιας δομημένης, μεθοδικής ή πραγματικής προσέγγισης σε ό, τι κάνετε… μπορεί να αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

chartomantia-098

4 Αυγ.2020- 23 Ιαν. 2021 – Άρης τετράγωνο με Δία, Κρόνο, Πλούτωνα ( Κριού / Αιγόκερω)

Ο Αύγουστος ξεκινά με μια ταραχώδη αλλά διεγερτική περίοδο συγκεντρωμένης ενέργειας 5 μηνών, ευγενική προσφορά του Άρη στον Κριό και στις όψεις τετραγώνου του (90 °) με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ο Άρης κάνει 3 περάσματα σε καθέναν από αυτούς τους πλανήτες στον Αιγόκερω, λόγω του ανάδρομου κύκλου του, σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μέχρι στιγμής, η τριπλή σύνοδος Δία, Κρόνου, Πλούτωνα (σε τροχιά από το Δεκέμβριο του 2018 ως το Μάρτιο του 2121) έχει φανερώσει εξαιρετικά έντονα γεγονότα. Από την αύξηση διαφόρων πολιτικών αναταραχών, μέχρι την θανατηφόρα παγκόσμια επιδημία. Και είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Αύγουστος ξεκινά με μια ταραχώδη αλλά διεγερτική περίοδο .

Οι όψεις τετραγώνου του Άρη, πιθανόν να αναδεύσουν αναταραχές και εντάσεις. Δύο εβδομάδες περίπου πριν και μετά από τις όψεις ακριβείας, είναι πιθανό να αισθανθούμε και να παρακολουθήσουμε μια μεγάλη ποικιλία, εμπνευσμένων και ενοχλητικών εφέ.

Από τη δυσάρεστη πλευρά, είναι πιθανό να δούμε αύξηση ενεργειών και αντιδράσεων, όπως επιθετικότητα, απογοήτευση. Εχθρότητα και άμυνα, οργή και ανταγωνισμό, εξαιτίας της δυσαρέσκειας και της παθητικής επιθετικότητας.

Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να μας δείχνει, πως είναι μια εποχή κινήτρων, ενθουσιασμού, θάρρους, ηρωισμών, αποφασιστικότητας και υπεράσπισης όσων πιστεύετε.

Είναι χρήσιμο να έχετε μια στρατηγική για να αντιμετωπίσετε το άγχος και να εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά την αυξημένη ενέργεια. Φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, για να σας αποσπάσει την προσοχή όταν κάτι γίνεται πολύ έντονο για να το διαχειριστείτε… Και απολαύστε χαλαρωτικές δραστηριότητες , όπως μουσική, ανάγνωση ή παιχνίδι με τη γάτα ή το σκύλο σας (πήρατε μια ιδέα για το τι εννοώ).

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-08/08 Ερωτικές εξελίξεις – Επαγγελματικά νέα

taro-zodia-76

Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει επίσης, να δημιουργήσετε μια λίστα με πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Για να αναλάβετε δράση και να υποστηρίξετε τις αιτίες και τα πάθη που σας συγκινούν και σας παρακινούν.

Με άλλα λόγια, επιλέξτε κάτι που μπορείτε να κάνετε…και θα στηρίξει πραγματικά τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Συμμετάσχετε σε έναν οργανισμό σαν εθελοντής, παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα ή ένα διαδικτυακό σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα. Ακόμα επιλέξτε να κάνετε μικροπράγματα για την οικογένεια ή το σπίτι σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-08/08 Ερωτικές εξελίξεις – Επαγγελματικά νέα

κρυσταλλομαντεία

Εν ολίγοις, βρείτε τρόπους για να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας, ακόμη και μέσω μικρών πραγμάτων. Τα οποία μπορεί συχνά να είναι πιο αποτελεσματικά από ό, τι αντιλαμβάνεστε.

Για 2 εβδομάδες πριν και μετά από αυτές τις όψεις, είναι πιθανό να δείτε την ενέργεια μέσα σας και γύρω σας να αυξάνεται… μερικές φορές δραματικά. Κάντε ό, τι πρέπει να κάνετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος