Ο Δίας στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι αγάπης

afroditi-ixtheis-zvdia

Ο Δίας στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι αγάπης .

Ο Δίας στους Ιχθύες 28/10 – 20/12 .

Ετοιμαστείτε για ένα μυστικιστικό ταξίδι καθώς ο Δίας κολυμπάει μέσα στους συναισθηματικούς Ιχθύες. Ο Δίας εξακολουθεί να είναι ο παραδοσιακός πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθύων, παρόλο που πολλοί αστρολόγοι θεωρούν πλέον τον Ποσειδώνα ως τον σύγχρονο κυβερνήτη.

Ο Δίας στους Ιχθύες μπορεί να φέρει ονειρικές, ευφάνταστες, ειρηνικές και μαγικές εμπειρίες. Αυτή είναι η περιοχή των νεράιδων, των φαντασιώσεων και των ψυχικών εντυπώσεων.

zodia-taro-45

Θα μπορούσατε να είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε έναν πνευματικό τρόπο κατανόησης των πραγμάτων, να αισθάνεστε το βαθύ νόημα σε απλές αποχρώσεις και να είστε ασυνήθιστα ευαίσθητοι στα υπόγεια ρεύματα γύρω σας.

Μπορεί να είστε πιο δεκτικοί στο να έχετε πίστη στην καλοσύνη του Σύμπαντος . Αυτή είναι μια στιγμή που θα μπορούσατε να βιώσετε μια πιο άμεση σύνδεση με την ιερότητα ό,τι και αν είναι αυτή. Ή, αν αισθάνεστε πιο άνετα με τον ορθολογισμό και τη λογική, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα δείτε πιο καθαρά την εξαιρετική ομορφιά του σύμπαντος που τα ταιριάζει όλα τόσο τέλεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ο Δίας στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι αγάπης .

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από μια υπερβολική “μαγική σκέψη”. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στο να αναπτερώσετε τις ελπίδες σας με τρόπο που οδηγεί σε απογοήτευση ή απογοήτευση όταν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με το όραμα είχες.

Η τελειομανία και ο ιδεαλισμός μπορούν να διογκωθούν ανεξέλεγκτα, αν η ικανότητα του οράματός σας γίνει μεγαλύτερη από τη ζωή.

Είναι πιθανό να κάνετε το σωστό για τους λάθος λόγους ή να κάνετε το λάθος για όλους τους σωστούς λόγους – με άλλα λόγια, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και τα δικά σας κίνητρα θα μπορούσαν να παραμορφωθούν από καλές προθέσεις που αποτυγχάνουν να δουν την αντίφαση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

μελλοντολόγος

Ο Διας στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε για ένα μαγικό ταξίδι αγάπης .

Στη χειρότερη περίπτωση, ο Δίας στους Ιχθύες θα μπορούσε να προσκαλέσει εξαπάτηση που χρησιμοποιεί τη δική σας ανθρώπινη λαχτάρα για λύτρωση και απελευθέρωση για να σας παγιδεύσει σε μια ψευδαίσθηση – με άλλα λόγια, θέλετε κάτι (ή κάποιος) να είναι αληθινός τόσο πολύ που χάνετε τα σήματα ότι τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Ωστόσο, ακόμη και η απογοήτευση  μπορεί να σας φέρει στην σοφία. Μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που διευκολύνει μια νέα, μεγαλύτερη κατανόηση του τι είναι πραγματικά η ζωή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας γκουρού ή άλλος δάσκαλος ανώτερης φιλοσοφίας και πνευματικότητας, ή μπορεί να είναι ένα άτομο που σας δείχνει αυτό που ΔΕΝ ψάχνετε. Είτε αντιμετωπίζετε θετικές είτε αρνητικές εμπειρίες, υπάρχει νόημα για μάθηση και αληθινή σοφία που αναδύεται μέσα από αυτή την διέλευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot