Ο Εγωισμός σε πόλεμο με την καρδιά 20/04

imerisies-19314-oneirokriths

Ο Εγωισμός σε πόλεμο με την καρδιά 20/04 .

Ο Εγωισμός σε πόλεμο : Πρώτο τέταρτο Σελήνης στο Λέοντα .

Η εποχή του Ταύρου, ξεκινά στις 19 Απριλίου. Δώδεκα ώρες αργότερα ο Ήλιος από τον Ταύρο, τετραγωνίζει το τολμηρό φεγγάρι στο Λέοντα – θα ξαναδούμε αυτή τη φάση, στις 19 Μαΐου. Στο πρώτο τέταρτο, αποφασίζουμε τι θα εφαρμόσουμε από όσα σχεδιάσαμε με τη Νέα Σελήνη.

Αυτές οι φάσεις της σελήνης, βοηθούν στην αποσαφήνιση των σχεδίων μας. Το φεγγάρι είναι σε γέμιση….για την πανσέληνο. Ετοιμαστείτε για μία υπερσελήνη στο Σκορπιό στις 26 Απριλίου. Ποιος θα καθοδηγήσει τη λήψη των αποφάσεών σας… η καρδιά ή το «εγώ»;

zodia-taro-45

Όταν τα σταθερά ζώδια συνδέονται στον ουρανό, βιώνουμε μεγαλύτερο πάθος, δύναμη και πεποίθηση. Ο Ταύρος είναι η μητέρα – γη του ζωδιακού κύκλου, ενώ ο Λέων ο ακτινοβόλος πρίγκιπας. Και οι δύο είναι εθισμένοι στην διασκέδαση και την απόλαυση.

Μαζί αυτά τα δύο ζώδια, δημιουργούν μια πηγή αφθονίας. Το φεγγάρι στο Λέοντα μας κάνει πιο παιχνιδιάρηδες και ανέμελους, αλλά η υπερβολική δόση της ενέργειας του Λέοντα μπορεί να εκδηλωθεί σαν επιθετικότητα ή έξαψη.

Η δημιουργική έκφραση και η σωματική άσκηση είναι οι καλύτερες διέξοδοι, όπως πάντα. Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία η καταγωγή του Λέοντα, προέρχεται από το λιοντάρι της Νεμέας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ο Εγωισμός σε πόλεμο με την καρδιά 20/04 .

Η μαγική γούνα του λιονταριού ήταν αδιαπέραστη, από όλα τα όπλα. Ούτε εξειδικευμένοι πολεμιστές, ούτε στοιχειώδεις ενέργειες δεν μπορούσαν να τρυπήσουν το τομάρι του. Μόνο τα νύχια του λιονταριού μπορούσαν! Μόνο έτσι μπορούσε να τραυματιστεί. Γι’ αυτό πρέπει να θυμάστε πως ο μοναδικός αντίπαλος του Λέοντα, είναι ο ίδιος του ο εαυτός!

Ο Λέοντας αναφέρεται και σαν Σεκμέτ…την αιγυπτιακή θεά της φωτιάς, του πολέμου και της θεραπείας – μισή γυναίκα, μισή λιοντάρι – η οποία σχετίζεται με τον θεό Άθωρ – μισός ταύρος, μισός άνθρωπος. Οπότε αυτές οι δυο θεότητες, είναι πραγματικά το τέλειο αρχέτυπο γι’ αυτό το φεγγάρι. Η Σεκμέτ απεικονίζεται συνήθως γυμνή, φορώντας μόνο μια κόκκινη ρόμπα με ροζέτες γύρω από τα στήθη της. Οι γιορτές που γίνονταν προς τιμήν της, ήταν τεράστιες κι έντονες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/04 – Αισθηματικές Ιστορίες

chartomantia-098

Ο Εγωισμος σε πόλεμο με την καρδιά 20/04 .

Το κρασί έρεε ελεύθερα για να ηρεμήσει την αιμοβορία της και να καταπραΰνει τους ζεστούς ανέμους της ερήμου. Ανοίξτε κι εσείς ένα μπουκάλι κρασί. Απλά να έχετε υπόψη, πως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτής της φάσης του φεγγαριού, είναι ο αυτοέλεγχος. Ο Ταύρος και ο Λέοντας θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν.

Ενεργειακά…αυτή μπορεί να είναι μια πολύ βαριά, ληθαργική ή στάσιμη περίοδος. Υπάρχει πάντα το ζήτημα της συμπάθειας και της αντιπάθειας στην αστρολογία. Αν γνωρίζουμε ότι έρχεται μια βαριά, ληθαργική μέρα, δουλεύουμε μαζί της ή εναντίον της; Καλύτερα δουλέψτε μαζί της…όμως χρησιμοποιήστε ευαίσθητες μεθόδους. Τροφοδοτήστε το μυαλό και το σώμα σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/04 – Αισθηματικές Ιστορίες

taro-6-9

Μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Μπορείτε να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ καρδιάς και «εγώ». Το φεγγάρι του Λέοντα τετραγωνίζει όχι μόνο τον Ήλιο… αλλά και τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η κατάσταση θα είναι στριφνή και άβολη, όμως τα τετράγωνα δείχνουν παράλληλα και την άφιξη πραγματικά εξαιρετικών μαθησιακών ευκαιριών. Η γνώση και η διάνοια μας θα δοκιμαστούν. Περιμένετε το αναπάντεχο. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA