Ο Ερμής στον Ζυγό 25/08-23/09 – Η αρχή του κακού

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Ο Ερμής στον Ζυγό 25/08-23/09 – Η αρχή του κακού .

Ο Ερμής γλιστρά στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας μαζί του νέες ιδέες και μεθόδους που αφορούν το προσωπικό στυλ αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας που έχετε με τους άλλους.

Ίσως θα ήταν ευκολότερο καθ’όλο το διάστημα αυτό να πάρετε το ρόλο του ακροατή και όχι του ομιλητή. Μεταμορφωθείτε λοιπόν σε έναν ευγενικό, γεμάτο διπλωματία και ευγένεια ακροατή.

Οι τομείς των ιδεών σας -της επικοινωνίας- της διαπραγμάτευσης καθώς και της κατανόησης των συνανθρώπων σας θα φτάσει σε νέα ανώτερα επίπεδα , όπως και η ψυχική ευαισθησία σας με στόχο τους συνανθρώπους σας και το περιβάλλον .

zodia-taro-45

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντικατασταθεί ένα μεγάλο ποσοστό της προσωπικής σας κριτικής που ασκείτε ή οργής που βγάζετε ανά διαστήματα από τα συναισθήματα της κατανόησης και συμπόνοιας προς τον άλλον καθώς και εξωτερίκευσης ευγένειας εκ των έσω σας.

Η όλη αυτή μεταστροφή σας , και η προσπάθεια που θα κάνετε ώστε να ισορροπήσετε μεταξύ του δικαίου και του μη δικαίου εγωισμού, είναι καλό αλλά υποβόσκει δυστυχώς τον κίνδυνο να καταφύγετε στη χρήση κάποιων από μεριάς σας αθώων ψεμάτων για να μην στεναχωρήσετε κάποιους λέγοντας τους την αλήθεια. Γεγονός που μπορεί να γίνει όπλο χειραγώγησης των τρίτων υποσυνείδητα από την μεριά σας και τελικά να καταλήξετε να κάνετε το αντίθετο από αυτό που ξεκινήσατε αρχικώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ο Ερμής στον Ζυγό 25/08-23/09 – Η αρχή του κακού .

Η αναποφασιστικότητα καθώς και η αναβλητικότητα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αυτό το διάστημα λόγω της υπέρμετρης ικανότητας σας να βλέπεται το κάθε θέμα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες σκέψης και προοπτικής ταυτόχρονα.

Εδώ λοιπόν θα χρειαστείτε την παρουσία ενός έμπιστου ατόμου , το οποίο αποτελεί το βράχο σας σε τέτοιου είδους ζητήματα και ο που είναι σε θέση να εκφράσει άνετα και ελεύθερα την άποψη του πάνω στο κάθε ζητούμενο , δίνοντας την ώθηση ώστε να προχωρήσετε παρακάτω και να ξεκολλήσετε της κατάστασης που θα έχετε βρεθεί.

Τέλος το διάστημα αυτό είναι ευκολότερο να υπάρξει μία λύση που να αφορά κάποιο επιχειρηματικό έργο όπου όλες οι πλευρές να κερδίζουν ισάξια και ουδείς να μην αδικηθεί στο τέλος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

chartomantia-098

Μόνο που εδώ θα πρέπει να είστε τρομερά προσεκτικοί ώστε να μην κάνετε τα δυο πιο βασικά λάθη 1. το να βάλετε πάνω όλων τα ιδιοτελή σας συμφέροντα και 2ον να θεωρήσετε ότι γνωρίζετε εκ των προτέρων τι επιθυμεί η άλλη πλευρά και δίχως να τους ρωτήσετε να προχωρήσετε ως προς την λύση που ικανοποιεί τη δική σας θέση – θέση που τελικά μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που εκείνοι επιθυμούν.

Οπότε πριν προβείτε στην όποια πράξη , επικοινωνήστε και κανονίστε μία συνάντηση ώστε να συζητήσετε αποκλειστικά για την επίτευξη τη δομή και το χρονικό διάστημα της από κοινού συμφέρουσας επαγγελματικής λύσης που θα παρουσιαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγοςΟ Ερμής στον Ζυγό 25/08-23/09 – Η αρχή του κακού .

Οι καταστάσεις που θα ξεπηδήσουν μπροστά μας το χρονικό διάστημα που ακολουθεί και ιδιαίτερα εώς και από την στιγμή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του 10/09 , αναμένεται να απαιτήσουν από εμάς , βαθύτερη εξέταση και έρευνα, απρόσμενες προσαρμογές σε νέες καταστάσεις καθώς και ανακαλύψεις διαφόρων γεγονότων και πληροφοριών, κοινώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε τι το μην αναμενόμενο τουλάχιστον για τους επόμενους δυο μήνες.

Σίγουρα θα έχετε αλλαγές στα σχέδια που έχετε κάνει , αλλαγή του προγράμματος που έχετε προγραμματίσει, νέες ανακαλύψεις και μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως σας αφήσουν και με το στόμα ανοιχτό, αλλαγές της τελευταίας στιγμής, δυσκολίες από το πουθενά κλπ χαρακτηριστικά που συνδέονται με το φαινόμενο της ΣΚΙΑΣ απόλυτα. Το πιο σοφό που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε τον εαυτό σας λοιπόν, είναι να αφήσετε κάποια λάσκα στο χρόνο στο πρόγραμμα της κάθε ημέρας από εδώ και εμπρός ώστε να έχετε αυτή την επιπλέον χρονική κάλυψη να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε ξετρυπώσει άξαφνα μπροστά σας απροειδοποίητα και βιαστικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 26-28/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-zodia-098

Αστρολογια Ερμης στον ζυγο – η αρχη του κακου

Επίσης καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να μην βάλετε στην λίστα σας την ευθύνη του να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ζωής σε όλους τους τομείς της ζωής σας τη περίοδο αυτή, και ακόμα και αν κάπου δεν έχετε άλλη επιλογή φροντίστε να έχετε και δεύτερο πλάνο επιλογής ή τουλάχιστον το δικαίωμα αλλαγής εν μέρη της απόφασης που θα λάβετε ώστε να διορθώσετε έπειτα όταν ο Ερμής φυγει από την ανάδρομη πορεία του και βρεθεί μέσα στην τρίτη και τελευταία του ορθή του διέλευση από το ζωδιακό κύκλο του γαλαξία μας, τα όποια λάθη σας ξεφύγουν ή εμφανιστούν η προκληθούν δίχως δικιά σας ευθύνη ή ικανότητα αλλαγής σε κάτι.

Επομένως φροντίστε να έχετε χρόνο στην άκρη για ότι το μη αναμενόμενο, μπόλικη μα μπόλικη υπομονή, οπότε φροντίστε από τώρα να δυναμώσετε την ψυχική σας δύναμη και αντοχή και έπειτα δεύτερα πλάνα και λύσεις ή αποφυγή επιβολής και λήψης λύσεων ή αποφάσεων της όποιας φύσης .

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia