Ο Ερμής στον Καρκίνο θα μας εμπνεύσει με συναισθηματική ενταση και διαισθητικά μηνύματα

zwdia-ilios-karkinos-21-6

Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα μας εμπνεύσει με συναισθηματική ενταση και διαισθητικά μηνύματα

Είμαι η μόνη που φαντάζεται τις προσωπικότητες των πλανητών καθώς κινούνται στον ζωδιακό τροχό? Είμαι απόλυτα οπτικός τύπος, οπότε μπορώ να φανταστώ ότι ο Ερμής στριφογυρίζει τα μάτια του έντρομος, καθώς βγαίνει από το ζώδιο των Διδύμων και μπαίνει στον Καρκίνο.

Δεν λέω ότι ο Ερμής στον Καρκίνο του 2019 είναι κακός, αλλά ο αγγελιοφόρος πλανήτης, σκέφτεται λογικά και πρακτικά, σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο οποίος είναι υπερευαίσθητος και πολύ συναισθηματικός.

Τώρα, ενώ υπάρχουν πολλά θαυμάσια χαρακτηριστικά αυτής της αστρολογικής διέλευσης, θέλω να αναγνωρίσω τη μοναδική ουσία του Ερμή, πριν αναμιχθεί κοσμικά με το φεγγαρόσχημο μυαλό του Καρκίνου.

zodia-taro-45

Ο σκανδαλιάρης Ερμής, κυβερνά όλα όσα σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο και τη γνωστική λειτουργία. Αυτό το τελευταίο μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά ο ψαγμένος αγγελιοφόρος είναι επίσης ο πλανήτης του μιμητισμού.Αν θεωρήσουμε, πως είναι ο μόνος τρόπος να μάθουμε πώς να επικοινωνούμε και να προφέρουμε λέξεις σε νεαρή ηλικία.

Μετά από πολλή μελέτη, έχω καταλήξει να διαπιστώσω ότι η τοποθέτησή σας στο γενέθλιο Ερμή, δεν μπορεί μόνο να καθορίσει το ύφος της επικοινωνίας σας.Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τον τρόπο με τον οποίο μιλάγατε όταν ήσασταν παιδί. Είτε ήταν στο σχολείο, είτε στο σπίτι με τους γονείς σας, όλοι με κάποιο τρόπο μάθατε πώς να μιλάτε! Έτσι δεν είναι?

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα μας εμπνεύσει με συναισθηματική ενταση και διαισθητικά μηνύματα

Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ερμής λειτουργούσε σαν διαμεσολαβητής μεταξύ των θεών και των ανθρώπων. Ήταν ο διερμηνέας, ο μεταφραστής και ο μεταφορέας αγαθών και μηνυμάτων. Αλλά αυτός ο βαθιά στοχαστικός θεός, συχνά απεικονίζεται σαν απατεώνας, δεδομένης της ικανότητάς του να ταξιδεύει μέσα και έξω από τον υπόκοσμο.

Ο θρύλος λέει ότι ο Ερμής ήταν επίσης γνωστός και για την σκιερή πλευρά του, κάνοντας απροσδόκητα συχνά, φάρσες. Έτσι, μπορείτε ήδη να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν ο έξυπνος αγγελιοφόρος θεός, ταξιδεύει μέσα από ένα διαισθητικό ζώδιο, όπως ο Καρκίνος.

tarw-wroskopio-4

Ο Ερμής στον Καρκίνο, θα μας εμπνεύσει με συναισθηματική ενταση και διαισθητικά μηνύματα

Περιττό να πούμε ότι η χρήση της αστρολογίας σαν εργαλείο, μπορεί να χρησιμεύσει σαν μια μορφή επικύρωσης για τις συμπεριφορές σας, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά. Και στην περίπτωση του Ερμή, του αγγελιοφόρου πλανήτη, θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα σαφήνεια.Οσον αφορά τις διαδικασίες σκέψης και τις μορφές επικοινωνίας σας…. κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Ο Ερμής στον Καρκίνο : 4 Ιουνίου 2019

Είστε έτοιμοι να πείτε τα πάντα για τον εαυτό σας? Εντάξει! μπορεί να υπερβάλλω λίγο, αλλά η επικοινωνία με τα συναισθήματά σας, θα είναι αδιευκρίνιστη, κατά της διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Στον Καρκίνο, ο άτακτος πλανήτης Ερμής, σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε σε βαθιές συζητήσεις, όπου μπορείτε να μιλάτε ανοιχτά, για πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι, ίσως και συναισθηματικοί. Θυμηθείτε, ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά διαισθητικός και συναισθηματικός, έτσι ώστε αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι απίστευτα χαλαρωτική και οικεία, για συζητήσεις και σχέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμης στον Καρκίνο, θα μας εμπνεύσει με συναισθηματική ενταση και διαισθητικά μηνύματα

Από τη σκοτεινή πλευρά ωστόσο, η εγγενής δεκτικότητα του Ερμή στον Καρκίνο στον εσωτερικό κόσμο σας, μαζί με το συναισθηματικό υπόγειο ρεύμα γύρω σας, μπορούν εύκολα να συντρίψουν την κρίση και τη διαδικασία της σκέψης σας. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: έχω έναν γενέθλιο Ερμή στον Καρκίνο και είμαι 100% ένοχη που επιτρέπω στα συναισθήματά μου, να επηρεάσουν τη διαδικασία σκέψης μου.

Αρνούμαι έντονα να λάβω σημαντικές αποφάσεις όταν είμαι «στα κάτω μου», γιατί ξέρω, πως θα το μετανιώσω αργότερα. Έτσι, αντί να ζείτε στην συναισθηματική σας κατάσταση, χρησιμοποιήστε τον Καρκίνο, για να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας.

taro-6-9

Στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο πολυμορφικός Ερμής, μετατρέπεται σε έναν κοσμικό προπονητή ζωής. Ο Καρκίνος αναζητά συνεχώς άνεση, βάθος και συναισθηματική ασφάλεια.Οπότε οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι ισοδύναμες, με μια περίοδο ειλικρινούς θεραπείας. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε με πάθος και συναίσθημα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο είναι ο δικό σας ουράνιος συμβουλάτορας…. και τον έχουμε μόνο μία φορά το χρόνο. Τα συναισθήματά σας, έχουν σημασία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia