Ο ερωτισμός αυξάνεται επιθετικά 24/11-04/01

imerisies-22314

Ο ερωτισμός αυξάνεται επιθετικά 24/11-04/01 .

Ο ερωτισμός αυξάνεται επιθετικά : 24 Νοεμβρίου, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2024

Ο Άρης συνδέεται με τον τρόπο που ενεργούμε ή αντιδρούμε απέναντι στα πράγματα, την άμεση δράση μας και κυβερνά τους άνδρες. καθώς

Κυβερνά την επιθετικότητα, την σεξουαλική ενέργεια ,την αστυνομία, τις συγκρούσεις και τον πόλεμο.

zodia-taro-45

Περιμένετε οι ενέργειες καθώς και οι πράξεις μας να γίνουν πιο χαρούμενες, θετικές και αισιόδοξες, καθώς ο Τοξότης είναι συνήθως από τα πιο θετικά και ενεργητικά ζώδια. Ο Άρης-Τοξότης θα μας ενθαρρύνει να βρούμε και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τη δική μας ανεξάρτητη φύση.

Η ελευθερία είναι ένα θέμα με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο, καθώς και το κλειδί για την ενέργεια. Στον Τοξότη δεν αρέσει να αισθάνεται βαλτωμένος σε δομές ή σχέσεις. Η ενέργεια είναι συχνά παιχνιδιάρικη και αυτή τη φορά μπορεί να είναι γεμάτη απροσδόκητες ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ο Τοξότης είναι ένα επεκτατικό ζώδιο και κυβερνάται από τον πλανήτη Δία, που θεωρείται ο «μεγαλύτερος ευεργέτης» και ο προάγγελος της τύχης που κάνει τον Τοξότη το πιο «τυχερό» ζώδιο από όλα. Η δικαιοσύνη και η ειλικρίνεια είναι επίσης λέξεις-κλειδιά που συνδέονται με τον Τοξότη και η αλήθεια είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Τοξότη, ανεξάρτητα από το κόστος ή ό,τι μπορεί να αποκαλύψει η αλήθεια.

Ο Τοξότης ενδιαφέρεται να διευρύνει την προσωπική άποψη και την περιπέτεια. Μην εκπλαγείτε αν δεν θέλετε να εξερευνήσετε νέους τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων και διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης παλαιών προβλημάτων ή ζητημάτων. Αυτό μπορεί να αναδείξει ένα μεγαλύτερο πνεύμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης, ειδικά καθώς περιλαμβάνει τις γιορτές φέτος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο ερωτισμός αυξάνεται επιθετικά 24/11-04/01 .

Ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια. Πολλοί θα ταξιδέψουν αυτόν τον μήνα και, αν δεν το κάνετε , μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να κοιτάζει μελλοντικούς μακρινούς προορισμούς για το νέο έτος.

Ο Τοξότης ή ο 9ος οίκος, κυβερνά επίσης την εκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη φιλοσοφία. Όλη η εκπαίδευση δεν χρειάζεται να είναι τυπική και μπορεί να βρεθείτε να προσπαθείτε να διευρύνετε το μυαλό ή την εκπαίδευσή σας με κάποιο τρόπο χωρίς να επιστρέψετε στο σχολείο. Από την άλλη πλευρά, αν αυτό είναι που επιθυμείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψετε πραγματικά στο σχολείο.

tarw-wroskopio-4

Ο 9ος οίκος κυβερνά επίσης δικαστήρια και νομικά ζητήματα, καθώς και την κοσμοθεωρία, επομένως είναι πιθανό να ακούσουμε μερικές σημαντικές δικαστικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του Άρη στον Τοξότη. Η κοσμοθεωρία ή οι φιλοσοφίες μας θα μπορούσαν επίσης να πάρουν μια πρώτη θέση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Άρη ή να αλλάξουν με κάποιο τρόπο.

Το μειονέκτημα του Τοξότη είναι η ανησυχία, και η υπερβολική επεκτατικότητα σε σημείο να φουσκώνει τα πράγματα δυσανάλογα, να ξοδεύει/υπερβολικά . Αν και ο Τοξότης μπορεί να εννοεί ότι η δέσμευση σε πράγματα είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέχετε, πάντα θέλει να «πηγαίνει στο σπίτι ». Αυτή τη στιγμή θα είμαστε πιο επιφυλακτικοί σχετικά με τη δέσμευση για οτιδήποτε μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-taro-astra

Ο Τοξότης είναι ένα ιδεαλιστικό ζώδιο και μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να πατήσει στη γη για να βρει μια ρεαλιστική και εφαρμόσιμη λύση. Μερικές φορές οι Τοξότες μπορούν να θεωρηθούν διασπασμένοι, αλλά συνήθως προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο έδαφος χωρίς να κολλήσουν σε μικρές αλλά πιθανώς σημαντικές λεπτομέρειες.

Για τους Τοξότες ή εκείνους με Ωροσκόπο Τοξότη, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό τους αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός νέου διετούς κύκλου. Με τον Άρη στον πρώτο οίκο, η δραστηριότητα αυξάνεται γενικά και οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πολύ απασχολημένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς ξεκινά ο πλανήτης της δράσης, μια φορά κάθε δύο χρόνια παραμονεύει στον πρώτο οίκο του γενέθλιου χάρτη τους.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

astrologia-provlepseis-44

Ο Τοξότης είναι ένα φλογερό ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της σοφίας ή Δία.

Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο ενθουσιασμού και αισιοδοξίας είναι άγριος. Επίσης είναι περίεργος. Θα είστε γεμάτοι δυναμισμό και ενέργεια αυτή την περίοδο και η περιπέτεια και η ψυχαγωγία μπορεί να πάρουν μια πιο σημαντική θέση στη ζωή σας .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος