Ο Κρόνος στον Υδροχόο – Υπεύθυνη προσέγγιση για τη δημιουργία των αλλαγών

astrologia-martioy-2014

Ο Κρόνος στον Υδροχόο .

Ο Κρόνος : 17 Δεκεμβρίου – Είσοδος Κρόνου στον Υδροχόο (μέχρι 7 Μαρτίου-2023) .

Ο Κρονος στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα δυνατός γιατί είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου. Συχνά συνδέουμε τον Υδροχόο με την επανάσταση τον ατομικισμό την περιέργεια και το χάος. Θέματα που είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με την ιδιότητες του Κρόνου που είναι σταθερός, ακολουθεί τους κανόνες, είναι υπεύθυνος και σοβαρός.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λύσετε αυτό το αίνιγμα. Ο ένας είναι ότι η σταθερότητα, η γείωση και η έντονη αίσθηση «του εαυτού» είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να εκφράσουμε την ατομικιστική, μη συμβατική και μη συμμορφούμενη πλευρά μας.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος στον Υδροχόο

Ωστόσο, χρειάζεται επίσης μια ισχυρή αίσθηση αυτονομίας και αυτοδιοίκησης (Κρόνος) για να διατηρήσετε τη δική σας, σε μια ομαδική κατάσταση (Υδροχόος), ειδικά αν αναλαμβάνετε το ρόλο του ηγέτη σε αυτήν την ομάδα. Γι’ αυτό η ειρωνεία του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι ότι χρειάζεται ένας ισχυρός Κρόνος, για να έχει τη δύναμη και τη σταθερότητα να ξεπεράσει τα όρια της συμβατικότητας.

Ο άλλος τρόπος για να δούμε το αίνιγμα της φαινομενικής αντίφασης μεταξύ του Κρόνου και του Υδροχόου, είναι ότι υπάρχει μια πλευρά του Υδροχόου που είναι σκοτεινή και ειρωνική. Αν και ο Υδροχόος έχει την άξια φήμη ότι είναι επαναστατικός και αντίθετος με την εξουσία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τη δική του εκδοχή συμμόρφωσης και συμβατικότητας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ο Κρονος στον Υδροχόο – Υπεύθυνη προσέγγιση για τη δημιουργία των αλλαγών

Ο Υδροχόος έχει συνήθως ένα όραμα αλλαγής που φαίνεται πως χρειάζεται ο κόσμος, αλλά συχνά θέλει όλοι να συμμορφωθούν μ’ αυτό το όραμα, που αφορά το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Επομένως, ο Υδροχόος μπορεί συχνά να είναι εξίσου απαιτητικός, ελεγχόμενος και καθοδηγητής, όπως και ο Αιγόκερως… τον οποίο ο Υδροχόος, βλέπει ειρωνικά και τον ωθεί να αλλάξει.

Έτσι, ενώ ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο, δείτε αν μπορείτε να ταυτιστείτε σε οποιεσδήποτε από αυτές τις εκδόσεις του Υδροχόου.

Μπορεί οι συνθήκες της ζωής σας, να σάς ωθούν να κινηθείτε προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση – προς μεγαλύτερη αυτονομία και λιγότερη συμμόρφωση ή προς μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στο χάος που επικρατεί.

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Κρόνος στον Υδροχόο

Το πιο σημαντικό όμως είναι, πόσο παραγωγικό και χρήσιμο είναι για εσάς να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο! Σαν ατομικιστής επαναστάτης ή σαν αποφασιστικός αλλά απαιτητικός οραματιστής;

Επιπλέον, μπορεί να παλεύετε με την απογοήτευση σχετικά με την ανάγκη συμμόρφωσης με τη «βούληση της ομάδας», η οποία απαιτεί από εσάς να διακυβεύσετε την ατομικότητά σας, σε κάποιο βαθμό.

Μπορεί να νιώθετε ικανοί να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ομοϊδεατών (π.χ. φίλοι, μια λέσχη ή μια οργάνωση).

Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσετε (ή σχεδιάζετε να εκδηλώσετε) το όραμά σας για το τι θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος .

Είτε αυτό είναι στη δουλειά, στη γειτονιά σας, στο διαδίκτυο ή στον κόσμο γενικότερα. Τα καλύτερα αποτελέσματα πιθανότατα θα προκύψουν αν καταφέρετε να ακολουθήσετε μια ώριμη, γειωμένη, υπεύθυνη προσέγγιση για τη δημιουργία των αλλαγών.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

17 Δεκεμβρίου – Σελήνη Εντός Ορίων ( 00.17μ. Υδροχόου)

Η Σελήνη σήμερα είναι Εντός Ορίων. Όταν η Σελήνη είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, αποστασιοποιημένη ή απομονωμένη. Αυτό μπορεί να είναι ή μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ή μια δύσκολη ενέργεια που δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Όταν η Σελήνη είναι Εντός ορίων, επιστρέφετε συνήθως σε ό, τι είναι «κανονικό».

Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στα Όρια. Είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας.

Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου. Τότε  η επιστροφή στα Όρια θα σας δώσει ελπίδες για νέα ξεκινήματα – η αίσθηση θα είναι σαν να επιστρέφετε από σύντομες διακοπές.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA