Ο Νοέμβριος 2019 θα είναι φανταστικός γι’ αυτά τα ζώδια 

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Ο Νοέμβριος 2019 θα είναι φανταστικός γι’ αυτά τα ζώδια .

Ο Νοέμβριος είναι εδώ, που σημαίνει ότι έχουν απομείνει μόνο δύο μήνες για τη δεκαετία. Είναι δύσκολο να το πιστέψετε, έτσι δεν είναι? Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ…αλλά υπάρχει πάντα κάτι για να προσβλέπουμε αυτή τη χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, αυτά τα ζώδια θα έχουν το καλύτερο Νοέμβριο του 2019 – Καρκίνος, Σκορπιός και Τοξότης. Γι’ αυτό θα έχουν πολλά να περιμένουν στη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου.

Η λάγνα Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την 1η Νοεμβρίου, και προσθέτει λίγο περισσότερη αυθαιρεσία στις σχέσεις και τις αξίες σας. Η θεά της αγάπης θα κάνει άλλη μία έκτακτη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου. Πριν ο Άρης μπει στον φλογερό Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου.

zodia-taro-45

Καλές ειδήσεις: Ο αγγελιαφόρος Ερμής, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 Νοεμβρίου, πριν ο Ήλιος κάνει την επίσημη μετάβασή του στον τολμηρό Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Ο τυχερός Δίας, ο τολμηρός κυβερνήτης του Τοξότη, αναδιπλώνεται στο ζώδιο του οίκου του αυτό το μήνα πριν από την πολύ-αναμενόμενη είσοδό του στον σοβαρό Αιγόκερω, οπότε φροντίστε να απολαύσετε.

Μετά έχουμε την Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου, αλλάζοντας τις προοπτικές των σχέσεων για άλλη μια φορά, πριν από τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 26 Νοεμβρίου. Και ο απατηλός Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, γυρίζει σε ορθή πορεία, στις 27 Νοεμβρίου.

Όπως είπα, υπάρχουν πολλά, τα οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον….αλλά εδώ θα δούμε, όσα επιφυλάσσονται για Καρκίνους, Σκορπιούς και Τοξότες συγκεκριμένα, αυτό το μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Καρκίνος: Ευημερείτε προσωπικά και επαγγελματικά

Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνουν από το ζώδιο του Σκορπιού μέσω του εκφραστικού 5ου οίκου σας- της φήμης, της αγάπης, της δημιουργικότητας και των παιδιών – για την πλειοψηφία του μήνα, θα έχετε τη διάθεση να γιορτάσετε. Παρόλο που τα πράγματα καλυτερεύουν στο χώρο εργασίας, ειδικά όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στον 6ο οίκο σας- των καθημερινών ευθυνών και της δέουσας επιμέλειας.

Προχωρήστε και τσεκάρετε τα ημερολόγιά σας, επειδή η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν ξανά στον Τοξότη, προτού μπουν επίσημα, στο σοβαρό Αιγόκερω. Περιττό να πούμε ότι ο Δίας δεν αφήνει ποτέ ζώδιο, χωρίς να διοχετεύσει ευθυμία, και με την Αφροδίτη στη σύνθεση, μια γλυκιά θεραπεία είναι αναπόφευκτη. Αυτή η γλυκιά σχέση θα επηρεάσει τον καθημερινό σας περιβάλλον και τον τομέα της υγείας. Οπότε κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και καλωσορίστε τις άπειρες δυνατότητες. Μην ξεχάσετε να κάνετε μια ευχή, Καρκίνοι.

taro-zodia-098

Σκορπιός: Ανταμείβεστε για τη σκληρή δουλειά σας

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να αναδιοργανώνουν τον 2ο οίκο σας δεύτερο σπίτι σας με- των χρημάτων, των κατοχών και της αυτοπεποίθησης – αυτό το μήνα, πιθανότατα θα έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε κάποια μετρητά. Επίσης, στις 24 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν σ’ αυτή την περιοχή του διαγράμματος, για τελευταία φορά πριν μπουν στον Αιγόκερω! Έτσι θα μπορούσατε να αισθανθείτε μάλλον ευλογημένοι όσον αφορά τα οικονομικά και την αξία σας.

Πριν από μέρες, ο κόκκινος καυτός Άρης, ο γοητευτικός σας συγκυβερνήτης, μπαίνει στο ζώδιό σας στις 19 Νοεμβρίου, φέρνοντας ένα κύμα ενέργειας. Στη συνέχεια, ο Ερμής, θα γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιό σας στις 20 Νοεμβρίου, και πιθανότατα θα αισθανθείτε, σαν να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους σας. Είστε έτοιμοι να τους «αποτελειώσετε» όλους τον Νοέμβριο, Σκορπιοί ?

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Νοέμβριος 2019 θα είναι φανταστικός γι’ αυτά τα ζώδια .

Τοξότης: Γιορτάζετε άλλο ένα ταξίδι, γύρω από τον Ήλιο

Υπάρχουν τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν αυτό το μήνα, ξεκινώντας από τον Ήλιο και τη Αφροδίτη που γλιστράνε στο ζώδιό σας. Αυτό θα σας ενεργοποιήσει και θα σας αναζωογονήσει…. και με την ακαταμάχητη γοητεία της Αφροδίτης, θα είστε τόσο χαρισματικοί… όσο πάντα! Η αγάπη είναι πάντα μια πιθανότητα, όταν η θεά της απόλαυσης είναι τριγύρω, και στις 24 Νοεμβρίου, αυτή και ο κυβερνήτης σας ο Δίας, θα συναντηθούν μια τελευταία φορά στο ζώδιο σας.

Αν τα γενέθλιά σας είναι την εβδομάδα από τις 24 Νοεμβρίου, σας περιμένει μια πλούσια χρονιά. Ο Δίας θα δώσει επίσημα τα αποχαιρετιστήριά του τον Δεκέμβριο, αλλά μην ανησυχείτε, Τοξότες. Ο μεγαλύτερος κι από την ίδια τη ζωή κυβερνήτης σας, θα αναδιοργανώσει τον 2ο οίκο σας – των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης- σε όλη τη διάρκεια του 2020. Ψάχνετε να βγάλετε επιπλέον μετρητά και αισθάνεστε καλά ενώ το κάνετε? Αυτή η επερχόμενη διέλευση του Δία, έχει το όνομά σας επάνω!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9