Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας του Έρωτα για 3 τυχερά ζώδια

astrologia-gamos-7-oikos

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας του Έρωτα για 3 τυχερά ζώδια .

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας του Έρωτα : Δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, που θέλει να συσχετιστεί και να ενωθεί μέσω κοινών απόψεων και ιδεών, η εποχή του Ζυγού είναι συνήθως μια ψυχικά διεγερτική περίοδος για όλα τα ζώδια του αέρα.

Καθένα από αυτά παρακινείται κυρίως από τη σύνδεση με τους άλλους μέσω της επικοινωνίας, επομένως η ενέργεια του Οκτωβρίου – ειδικά ενόψει της σεζόν του Σκορπιού (ξεκινώντας γύρω στις 23 Οκτωβρίου) – θα είναι ”βούτυρο στο ψωμί” τους.

Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει μέσα από τους οίκους σε κάθε έναν από τους γενέθλιους χάρτες τους που ευθυγραμμίζεται με τα φυσικά χαρίσματα τους, αυτά τα τρία ζώδια είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν την ανάταση αυτόν τον μήνα.

zodia-taro-45

Δίδυμοι:

Οι δημιουργικές σας αναζητήσεις ευδοκιμούν. Μετά από έναν ταραχώδη ανάδρομο Ερμή, θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε ξανά τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα, Δίδυμε, καθώς ο ήλιος συνεχίζει στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης, των γνωριμιών και της δημιουργικότητας.

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με πάθος, να παρακολουθήσετε μια συναυλία με τον νέο σας αγαπημένο σας ή να μάθετε στον εαυτό σας ένα διασκεδαστικό νέο χόμπι. Οτιδήποτε διεγείρει την καλλιτεχνική σας πλευρά θα είναι απόλυτη προτεραιότητά σας αυτόν τον μήνα και με τον κυβερνήτη του χάρτη σας, τον Ερμή, να εισέρχεται ξανά στον Ζυγό στις 10 Οκτωβρίου, θα είστε πρόθυμοι να συνδεθείτε, να φλερτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας του Έρωτα για 3 τυχερά ζώδια .

Ζυγός:

Το κοινωνικό σας ημερολόγιο θα γεμίσει . Ελπίζω να είσαι έτοιμος, Ζυγέ, γιατί αυτόν τον μήνα, θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο από όσο έχεις κάνει όλο το χρόνο. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον πρώτο οίκο του εαυτού σας, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, καθιστώντας αυτή την ιδανική στιγμή για δικτύωση, συναναστροφή και δημιουργία νέων σχέσεων.

Με τόση έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτού του πολυάσχολου μήνα, επομένως φροντίστε να συμμετέχετε και σε δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να επικεντρώσετε στην δική σας ευχαρίστησή . Ως το θεμελιώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αισθάνεστε καλύτερα όταν είστε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα σας πρόσωπα και το καλό είναι ότι δεν θα σας λείπει η παρέα αυτόν τον μήνα.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει για τον Οκτώβριο 2022 .

chartomantia-098

Υδροχόος:

Η νέες γνώσεις είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας . Καθώς ξεκινά ο Οκτώβριος, θα νιώθετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με τα συστήματα πεποιθήσεών σας, καθώς ο ήλιος διασχίζει τον ένατο οίκο σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να συνδεθείτε με άλλους μέσω κοινών φιλοσοφιών ή κοσμικών προοπτικών, γι’ αυτό μη διστάσετε να απευθύνετε μια πρόσκληση στους φίλους σας να συμμετάσχουν στο συμπαντικό παρτάκι σας.

Αυτός ο μήνας είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, Υδροχόε. Ως κάποιος που είναι πάντα πρόθυμος να μάθει νέα πράγματα, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αλλά οι περιπέτειες μόλις ξεκινούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098