Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07

krios-zvdia-astrology

Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07 .

Ο πλανήτης της τύχης : Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος 28 Ιουλίου-23 Νοεμβρίου για μια περίοδο περίπου 4 μηνών όπως κάθε χρόνο. Φέτος, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και θα επιστρέψει στους Ιχθύς στις 29 Οκτωβρίου, οπότε ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους θα κάνει ανάδρομη πορεία μέσω δύο ζωδίων.

Ο Δίας εισήλθε στην προανάδρομη «σκιώδη» περίοδο του στις 4 Μαΐου και θα παραμείνει στην «σκιά» του μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2023.

Η σκιώδης περίοδος οποιουδήποτε ανάδρομου σημαίνει απλώς ότι η πλανητική ενέργεια προσαρμόζεται και αλλάζει είτε για να ξεκινήσει μια ανάδρομη είτε να πάει επιστροφή στο φυσιολογικό μετά από μια ανάδρομη.

zodia-taro-45

 

Οι αστρολόγοι αναφέρονται στον Δία ως το «μεγάλο ευεργέτη». Ο Δίας χαρίζει αφθονία και υλική επιτυχία, τύχη και καλή τύχη, χαρά και θετικότητα. Μερικές από τις ιδιότητές του περιλαμβάνουν την καλοσύνη, την αγάπη για τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη, το κέρδος και τη γενναιοδωρία. Ενώ οι αρνητικές ιδιότητες του Δία αναφέρονται σπάνια, συνδέονται συνήθως με την πεποίθηση ότι η τύχη και η επέκταση μπορούν να συνεχιστούν για πάντα, να επεκτείνονται πολύ γρήγορα, να επιδίδονται υπερβολικά, να ξοδεύουν υπερβολικά ή να φυσούν πράγματα δυσανάλογα.

Η ανάδρομη πορεία του Δία δεν σημαίνει ότι θα είμαστε άτυχοι, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην προσωπική εσωτερική ανάπτυξη παρά σε εκείνα τα πράγματα που είναι έξω από τον εαυτό μας και την υλική ανάπτυξη. Η ανάδρομη πορεία του Δία δεν είναι αρνητική όψη, καθώς μας βοηθά να εργαζόμαστε σε θέματα που αφορούν την προσωπική ευτυχία, τα χρήματα και την επιτυχία, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν όταν γίνει ξανά ευθεία. Μερικοί δύσκολα θα παρατηρήσουν την ανάδρομη πορεία του Δία καθώς έχει μια πολύ λεπτή επίδραση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/07 Λόγια από άντρα – Επισκέψεις

taro-provlepseis-01

Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07 .

Εάν εργάζεστε για να πετύχετε κάτι χωρίς πραγματική δομή ή σχέδιο για να φτάσετε εκεί, αυτή θα είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Δεν σημαίνει απώλεια, αλλά μοιάζει περισσότερο με το να δουλεύεις έξυπνα αντί για σκληρά και να κατευθύνεις τις ενέργειές σου στις πιο κερδοφόρες και τυχαίες γραμμές.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο είδος παράκαμψης ή διόρθωσης κατά τη διάρκεια του τετράμηνου ανάδρομου, ανάλογα με το πού διέρχεται ο Δίας στον προσωπικό σας χάρτη. Μπορεί να αμφισβητήσετε πολλά πράγματα φιλοσοφικά και η άποψή σας για κάποια πράγματα θα μπορούσε να αλλάξει καθώς αναζητάτε βαθύτερες αλήθειες και μεγαλύτερο νόημα σε ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή.

tarw-taro-xartomanteia

Εκτός από τα χρήματα και τα οικονομικά, ο Δίας κυβερνά δικαστήρια/δικαστήρια δικηγόρους, αλλοδαπούς και ξένους τόπους, εκπαίδευση, θρησκεία, ιατρική και πνευματικότητα. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με κάποιο τρόπο και θα δούμε αυτά τα θέματα να παίζονται στον κόσμο και στην προσωπική μας ζωή.

Ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος στον Κριό, θα εστιάζουμε περισσότερο στις προσωπικές μας επιθυμίες, στόχους και δραστηριότητες και σε ποιες αλλαγές μπορούμε να κάνουμε για να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού και ο Άρης είναι να αναλάβει δράση και να προχωρήσει μπροστά. Είναι πιθανό να σας παρουσιαστεί κάποιο είδος ηθικού διλήμματος, επομένως η επιλογή του σωστού μονοπατιού δεν πρέπει να βιαστεί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/07 Λόγια από άντρα – Επισκέψεις

taro-6-9

Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07 .

Μετά τις 29 Οκτωβρίου, όταν ο Δίας θα επιστρέψει στους Ιχθύς, οι ενέργειες θα μετατοπιστούν σημαντικά καθώς ο Ιχθύς είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 12ου οίκου των πραγμάτων που είναι κρυμμένα ή μυστικά. Οι πλανητάρχες των Ιχθύων είναι ο Δίας και ο Ποσειδώνας και ο Ποσειδώνας κυβερνά τη δημιουργικότητα, την πνευματικότητα και τη συμπόνια.

Μπορεί να αισθανόμαστε λίγο μπερδεμένοι καθώς ο Δίας είναι ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο καθώς ο Ποσειδώνας συνδέεται επίσης με την ψευδαίσθηση, την αυταπάτη και τη σύγχυση. Η αρχή της επιστροφής του Δία στους Ιχθύς μπορεί να είναι αρκετά αισθητή λόγω της τεράστιας αλλαγής ενέργειας μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07 .

Πρέπει να προφυλαχθούμε από το να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι και να βλέπουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, όχι όπως θέλουμε ή ελπίζουμε να είναι. Πρέπει να αναγνωρίζουμε αυτούς που μπορεί να προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και την αυταπάτη.

Αυτή είναι πραγματικά μια στιγμή που πρέπει να πατάμε γερά στο έδαφος και να ελέγξετε όλες τις πληροφορίες, ειδικά εάν περιλαμβάνουν χρήματα ή κάποιο είδος δέσμευσης.

Η θυσία του εαυτού και των προσωπικών πεποιθήσεων για να φιλοξενηθεί ένα άλλο άτομο σπάνια λειτουργεί καλά, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά με πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτοί που είναι επιρρεπείς σε κατάχρηση αλκοόλ ή ουσιών μπορεί να περάσουν πολύ πιο δύσκολα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία στους Ιχθύς. Σε υψηλότερη νότα, ο Δίας στους Ιχθύς μπορεί να αισθάνεται σαν να έχει αποκατασταθεί η πίστη σας και να είστε ξανά ένα με το σύμπαν.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρω-σκόπιο – Αύγουστος 2022

taro-zodia-76

Ο πλανήτης της τύχης και του κέρδους γυρίζει ανάδρομος 28/07 .

Ο Δίας συνδέεται με τον 9ο οίκο των ιδεών, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, της κοσμοθεωρίας και των θρησκευτικών ή φιλοσοφικών απόψεων. Οι προσωπικές μας κοσμοθεωρίες μπορεί να επεκταθούν ή να αλλάξουν μαζί με μια πιθανή λαχτάρα για ταξίδια και μακρινά μέρη.

Η ανάδρομη πορεία του Δία στους Ιχθύς θα είναι μια περίοδος εσωτερικού προβληματισμού, δημιουργικότητας, συμπόνιας για τον εαυτό μας και τους άλλους και για κάποιους ένα πνευματικό ταξίδι. Τα όνειρα μπορεί να είναι ζωντανά και μπορεί να αισθάνεστε ότι η διαίσθησή σας αυξάνεται. Ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθείς μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και θα εισέλθει ξανά στον Κριό μέχρι τον Μάιο του 2023.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot