Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας συντριπτικός μήνας για 3 ζώδια

imerisies-19314-oneirokriths

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας συντριπτικός μήνας για 3 ζώδια .

 «Όμως υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ»

Η αστρολογία είναι κυκλική, πράγμα που σημαίνει ότι οι δύσκολες στιγμές ακολουθούνται πάντα από όμορφες στιγμές και μερικές φορές μάλιστα, συνδυάζονται.

Παρόλο που ο Φεβρουάριος του 2022 θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα άτυχα ζώδια – τον Καρκίνο, τον Λέοντα και τον Σκορπιό – υπάρχουν πολλές υποσχόμενες καταστάσεις που τα περιμένουν, στο τέλος αυτού του ταξιδιού.

zodia-taro-45

Ο ήλιος βρίσκεται στον οραματιστή και διανοητικό Υδροχόο, ενθαρρύνοντάς σας να πάτε κόντρα στον άνεμο και να πιστέψετε στις πρωτοποριακές σας ιδέες. Ωστόσο, το να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάτι νέο δεν είναι πάντα εύκολο. Η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου δεν θα είναι τίποτα λιγότερο… από συναρπαστική! Και γιατί να μην είναι, όταν λαμβάνει χώρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που σας ενθαρρύνει να κατανοήσετε βαθύτερα ποιοι είστε και πού ταιριάζετε στον κόσμο.

Θα φωτίσει επίσης τη δέσμευσή σας για την ανθρωπότητα και την προθυμία σας να πιστέψετε στους άλλους. Ίσως ανακαλύψετε μια βαθύτερη πίστη στον εαυτό σας! Καθώς ο ήλιος του Υδροχόου ενώνει τις δυνάμεις του με τον επιβλητικό Κρόνο στις 4 Φεβρουαρίου, ίσως συνειδητοποιήσετε περισσότερο τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας συντριπτικός μήνας για 3 ζώδια .

Με τον καιρό, την υπομονή και τη σκληρή δουλειά, αυτές οι αλλαγές θα γίνουν τελικά η καινούργια σας κανονικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το δράμα έχει τελειώσει τελείως. Άλλωστε στις 11 Φεβρουαρίου, ο έξυπνος Ερμής θα συναντήσει ξανά τον άγριο Πλούτωνα, ο οποίος θα αποκαλύψει κάποιες έντονες πραγματικότητες και θα οδηγήσει σε ανταλλαγή σκληρών λέξεων. Η αλήθεια μπορεί να πονάει, αλλά απελευθερώνει επίσης.

Αν και θα δουλέψετε πολύ, θα έχετε επίσης αρκετό χρόνο για να διασκεδάσετε. Στις 16 Φεβρουαρίου, η ερωτική Αφροδίτη και ο θαρραλέος Άρης θα ενεργοποιήσουν ξανά το κέφι σας και θα ξεκινήσουν το πάρτι. Ακριβώς επειδή βρίσκεστε στη μέση μιας αναπτυξιακής περιόδου, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να την απολαύσετε. Όταν κάτι λάμπει, υπάρχει πάντα μια σκιά που κρύβεται πίσω του. Ευτυχώς όμως, αυτό δεν το κάνει λιγότερο λαμπερό!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

tarw-taro-xartomanteia

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας συντριπτικός μήνας για 3 ζώδια .

καρκίνος: Ξεφεύγεις από αρνητικές συναισθηματικές προσκολλήσεις

Αυτό το μήνα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι όλα προορισμένα να διαρκέσουν για πάντα. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση αυξημένης πίεσης και επείγουσας ανάγκης, σαν να χρειάζεται κάτι να καταρρεύσει… για να ξεκινήσει η αληθινή θεραπεία.

Κατά μία έννοια, ένα μέρος του εαυτού σου πρέπει να αναχωρήσει, πριν γεννηθεί ένα καινούργιο. Μπορεί να δυσκολευτείς στην αρχή να αποδεχτείς πως κάτι τελειώνει, αλλά συνειδητοποιείς παράλληλα, πως τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως έχουν. Αγκάλιασε την άμπωτη και την παλίρροια του σύμπαντος… γιατί στο μόνο που έχεις τον έλεγχο, είναι ο εαυτός σου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

λέων: Συνειδητοποιείς ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι σκληρή δουλειά

Μπορεί να ξεκινήσεις τον μήνα έχοντας αντιληφθεί πώς λειτουργούν οι σχέσεις, όμως στο τέλος του μήνα θα απομακρυνθείς… με μια διαφορετική προοπτική. Μάλλον αισθάνεσαι πως οι δύσκολες δυναμικές στις σχέσεις σου αποκαλύπτονται και σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις τα μοτίβα στα οποία συμμετέχεις. Ανακάλυψε τι σημαίνει για σένα υγιής σχέση… επειδή οι σχέσεις είναι περίπλοκες.

Μπορεί να υπάρχουν τρόποι για να μπορέσεις να βελτιωθείς σαν σύντροφος, ενώ δεν αποδέχεσαι τίποτα λιγότερο σε αντάλλαγμα….από τη δέσμευση και τον σεβασμό που σου αξίζει!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

σκορπιός: Ενθαρρύνεσαι να αλλάξεις προς το καλύτερο

Αυτό το μήνα, μπορεί να συμβιβαστείς με τις πεποιθήσεις που έχεις κληρονομήσει και τις συνήθειες που οικειοποιήθηκες με την πάροδο του χρόνου. Επειδή πάντα έβλεπες τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο ή έκανες τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, δεν σημαίνει πως δεν είσαι σε θέση να αλλάξεις.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να συνειδητοποιείς πως για να έχεις τη ζωή που θέλεις και τις σχέσεις που σου αξίζουν, ορισμένες από αυτές τις πεποιθήσεις πρέπει να εγκαταλειφθούν. Αγκάλιασε την ιδέα πως βρίσκεσαι σε μια συνεχή κατάσταση ανάπτυξης. Αγκάλιασε αυτή την ανάπτυξη και τον τρόπο που σε βοηθά να ανθίσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065