Πάθος για επαφές νέες σχέσεις και επικοινωνία 09-10/03

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Πάθος για επαφές νέες σχέσεις και επικοινωνία 09-10/03 .

Πάθος για επαφές : Η Σελήνη του Υδροχόου αναχωρώντας από μια σύνοδο με την Αφροδίτη, βρίσκεται για λίγο σε κενή πορεία μέχρι να περάσει στους Ιχθύες.

Δεν κάνει καμία σημαντική όψη μέχρι να συναντήσει τον Κρόνο το Σάββατο.

Όμως μια Σελήνη δεν παύει να είναι Σελήνη και τα συναισθήματα εξακολουθούν να υπάρχουν – ίσως περισσότερο όταν η συλλογική διάθεση είναι στο κενό.

zodia-taro-45

Από νωρίς, υπάρχει μια τάση για επαφή μέσω μηνυμάτων με τους γύρω μας, πιθανώς για να αποσπάσουμε την προσοχή μας και να στραφούμε σ’ αυτό που μας ικανοποιεί και μας φαίνεται ευχάριστο. Αργότερα, η Σελήνη αντικατοπτρίζει την προηγούμενη σύνοδο ακριβείας Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες: μια ευκαιρία να στοχαστούμε, να εξιδανικεύσουμε και να φαντασιωθούμε… ή να λυπηθούμε τον εαυτό μας.

Σε κάθε περίπτωση, τίποτα δεν συμβαίνει όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας – απλά βγαίνουν κι άλλες επιρροές. Είναι ένα σκοτεινό φεγγάρι! Ο Άρης στον Υδροχόο κατευθύνεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, καθώς ο Ήλιος των Ιχθύων κινείται για ένα εξάγωνο μαζί του.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Πάθος για επαφές νέες σχέσεις και επικοινωνία 09-10/03 .

Η πιο ασφαλής προσέγγιση, είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τις πράξεις μας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την πιθανότητα ατελειών ή ελλείψεων. Το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη των Ιχθύων κάνει εξάγωνο με τον Δία καθώς ο Άρης και ο Ήλιος τελειοποιούν ταυτόχρονα, τις εξωφρενικά στενές όψεις τους με τον Ουρανό.

Είναι μια συγκλονιστική εμφάνιση του «τέλος καλό, όλα καλά», χωρίς ωστόσο να έχουμε φτάσει ακόμα στο «καλά τελειώματα». Να έχετε όμως αρκετή πίστη αφού ο Δίας είναι ακριβώς εκεί. Ό,τι κι αν έχετε κάνει ή κάνετε, πιστέψτε πως θα εξελιχθεί όπως θα έπρεπε! Ίσως όχι όπως θα θέλατε, αλλά όπως ορίζει η μοίρα. Γιατί έτσι λειτουργούν τα πράγματα αν δεν είστε πολύ κουρασμένοι, θυμωμένοι ή αναστατωμένοι. Γι’ αυτό Χαλαρώστε και αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ερμής μετακινείται από τους Ιχθύες στη μηδενική μοίρα του Κριού.

Σ’ αυτό το ζώδιο η συγκέντρωση και η προσοχή του δεν κρατάει για πολύ, είναι βιαστικός, παρορμητικός και δεν αντέχει τις πολύωρες αναλύσεις. Θα υποστηρίξει όμως με πάθος τις επαφές, τις νέες σχέσεις και την επικοινωνία. Κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα κι αυτή η όψη μοιάζει με πύραυλο… έτοιμο για ανάφλεξη.

Μάλλον θα μάθουμε τα πράγματα… με εκρηκτικό τρόπο. Και μετά τι; Καθώς αυτός ο πύραυλος σιγοκαίει, η Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της νύχτας (νέα σελήνη). Είτε απομακρυνθήκατε από το δρόμο σας είτε όχι, το φως επιστρέφει. Και ήρθε η ώρα να διπλασιάσετε την πίστη σας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Πάθος για επαφές νέες σχέσεις και επικοινωνία 09-10/03 .

Ήρθε η ώρα να ανάψετε ένα κερί και να κάνετε μια ευχή. Κυριακή πρωί, η Νέα Σελήνη των Ιχθύων ενώνεται με τον Ποσειδώνα και η διάθεση είναι εύπλαστη. Βρισκόμαστε ακόμα σε εκείνη τη μαγική στιγμή που η ίδια η πραγματικότητα είναι ακόμα σε ροή.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες συνεχίζει για ένα εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο… έτσι οι πιθανότητες εξακολουθούν να διευρύνονται και να συστέλλονται.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

dream

Κυριακή απόγευμα, ο Ερμής τελειοποιεί το εξάγωνο του με τον Πλούτωνα και λίγες ώρες αργότερα η Σελήνη μετακομίζει στον Κριό.

Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε και να ξανασκεφτούμε τα πράγματα. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν ν’ αποκτάμε ένα μεγάλο κίνητρο. Σε κάθε περίπτωση… επίκειται δράση!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος