Παθιασμένες επιστροφές με σημαντικές αποκαλύψεις 22/07

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Παθιασμένες επιστροφές με σημαντικές αποκαλύψεις 22/07 .

Παθιασμένες επιστροφές : 22 Ιουλίου Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα .

Καλή Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Λέοντες! Σήμερα ο Ήλιος κινείται στο δικό του ζώδιο, επομένως η ακτινοβόλος του ενέργεια είναι πολύ φωτεινή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η εστίαση του Λέοντα είναι στην ταυτότητα, την ατομικότητα, την αυτοεκτίμηση, τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τη διασκέδαση.

zodia-taro-45

Μπορείτε να επωφεληθείτε αναζωογονώντας και αναζωπυρώνοντας το φλογερό πνεύμα αυτού που είστε. Γιορτάστε την ύπαρξή σας! Κάνε κάτι που σου θυμίζει ποιος είσαι. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και κάντε πράγματα που σας βοηθούν να επιστρέψετε στο κέντρο των περιστάσεων της ζωής και όχι να περιστρέφεστε στις άκρες όπου αισθάνεστε στο έλεος των πάντων γύρω σας.

Τι κάνεις (ή τι θέλεις να κάνεις) στη ζωή σου που εκφράζει τα πάθη που σε συγκινούν; Ποιο είναι το επίκεντρο του σκοπού σας στη ζωή και ποιο είναι το επόμενο βήμα σας για να προχωρήσετε προς αυτό; Εάν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει ή έχετε χάσει την αίσθηση του σκοπού σας, κάντε κάτι που σας ανεβάζει.

zodia-astra-tarot

22 Ιουλίου Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα .

Αν μπορούσατε να κάνετε κάτι στη ζωή σας , ποιο θα ήταν αυτό; Τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε ένα βήμα προς αυτόν τον στόχο;

Ανανεώστε την αίσθηση του εαυτού σας και κάντε πράγματα που σας βοηθούν να είστε ακριβώς αυτό που θέλετε να είστε.

Κάντε παρέα με τα παιδιά και παρακολουθήστε πώς παίζουν, αυθόρμητα ελεύθερα. Βρείτε τρόπους να συνδεθείτε με το χαρούμενο Εσωτερικό σας Παιδί. Γιορτάστε την ύπαρξή σας!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

22 Ιουλίου Η Αφροδίτη ανάδρομη .

Για έως και μία εβδομάδα  πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, μπορεί να βιώσετε έντονη ενέργεια στους τομείς των σχέσεων, των οικονομικών, της ομορφιάς, της αυτοεκτίμησης και της αρμονίας. Παρόμοια με τον ανάδρομο Ερμή, η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια στιγμή που επιστρέφουμε σε προηγούμενο έδαφος για να τελειοποιήσουμε, να γυαλίσουμε και να προσαρμόσουμε τις πληγείσες περιοχές στη ζωή μας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να είναι μια περίοδος που τα λανθάνοντα προβλήματα στις σχέσεις (όλων των ειδών, όχι μόνο ρομαντικών) γίνονται ξεκάθαρες συγκρούσεις. Ή, οι προηγούμενες συνεχιζόμενες συγκρούσεις μπορεί να ξεκουραστούν και να παραμείνουν υπόγεια για λίγο, καθώς όλοι ανασυντάσσονται και επανεκτιμούν τι είναι σημαντικό για αυτούς. Εάν έχετε διατηρήσει την ειρήνη με οποιοδήποτε τίμημα, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αυτή η ειρήνη ξαφνικά καταρρέει και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε παλιά άλυτα προβλήματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Παθιασμένες επιστροφές με σημαντικές αποκαλύψεις 22/07 .

Τα οικονομικά μπορούν επίσης να αλλάξουν κατεύθυνση. Το εισόδημα και οι πόροι μπορεί να γίνουν κάπως σπάνιοι, αναγκάζοντάς σας να αφήσετε ή να ξανασκεφτείτε την υλική εστίασή σας. Ή, μπορεί να βρείτε τους υλικούς σας πόρους να αυξάνονται… πιθανώς μαζί με τις δαπάνες σας.

Θέματα σχετικά με την προσωπική εμφάνιση, τη μόδα, την ομορφιά και τη γοητεία μπορεί επίσης να γίνουν εμφανή από την απουσία τους ή από την ξαφνική σημασία τους. Γενικά, είναι καιρός να εξετάσετε το σύστημα αξιών σας και να αποφασίσετε εάν τα άτομα και τα πράγματα που αγαπάτε εξακολουθούν να έχουν την ίδια υψηλή προτεραιότητα για εσάς, καθώς και εάν ζείτε πραγματικά σύμφωνα με τις αξίες σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-yy