Παλιές καταστάσεις με νέα προοπτική 08/01

imerisies-15314

Παλιές καταστάσεις με νέα προοπτική 08/01.

Παλιές καταστάσεις : 8 Ιανουαρίου – Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο (ως τις 15/3/2021)

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αντικειμενικότητα, αποσπασμένη διανοητική εστίαση και επικοινωνία που προσπαθεί για πρωτοφανή εύρη. Ακόμη και σε σημείο υιοθέτησης μιας νοοτροπίας πανεπιστημιακού επιπέδου.

Αυτή είναι μια καλή διέλευση για οτιδήποτε απαιτεί επιστημονική ή αναλυτική προσέγγιση, καθώς και οτιδήποτε σας ζητά να σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα.

zodia-taro-45

Μπορεί να είναι μια στιγμή που αρχίζετε να βλέπετε παλιές οικείες καταστάσεις με νέους τρόπους, αποκτώντας νέα προοπτική για τα πράγματα.

Αυτή η πλανητική ενέργεια δεν είναι υποστηρικτική, αν χρειαστεί να ακολουθήσετε μια ήπια ή ευαίσθητη προσέγγιση στις προσωπικές σας αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο, θα θελήσετε να πείτε ακριβώς ό,τι πρέπει να πείτε.

Η διανοητική σας προοπτική μπορεί να επικεντρώνεται στις επικείμενες δυνατότητες και μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρτογραφήσετε μελλοντικά σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Να δοκιμάσετε νέες ιδέες, καθώς είναι πιθανό να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε πράγματα που στο παρελθόν είχατε απορρίψει σαν ουτοπιστικά ή υπερβολικά.

Μπορεί να είναι μια εποχή που πρέπει να βγείτε από το σπίτι περισσότερο, ειδικά αν είχατε παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λόγω κακού καιρού, σκληρής δουλειάς ή απλώς έλλειψης κινήτρων για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Το να ξεφύγετε από παλιές ρουτίνες μπορεί να είναι καλό – απλώς να θυμάστε πως πρέπει να ζήσετε με ό,τι χάσετε, στη διαδικασία.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 2021 – Το νέο έτος σας χτυπάει την πόρτα

zodia-zvdia-22

8 Ιανουαρίου – Είσοδος Αφροδίτης στον Αιγόκερω (ως 01/02/2021)

Η φιλική Αφροδίτη ταξιδεύει μέσα από το σοβαρό, δομημένο Αιγόκερω, αναδεικνύοντας τη γειωμένη, υλική πλευρά της. Ίσως είναι καιρός να κάνετε νέα σχέδια και δεσμεύσεις για υλικούς ή σχετικούς στόχους.

Μπορεί να είναι καιρός να γίνετε σοβαροί και να λάβετε κάποιες σταθερές αποφάσεις σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και συστηματοποίηση του τρόπου προσέγγισης των σχέσεων, των οικονομικών, των πόρων και της ευχαρίστησης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/01 Τρίτο πρόσωπο – Ευκαιρίες διαλόγου

dream

Ένα παράδειγμα συστηματικής ευχαρίστησης είναι να προγραμματίσετε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Να δουλέψετε σκληρά για κάτι που θα αποδώσει ευχάριστα αποτελέσματα αργότερα (όπως να τρώτε πιο υγιεινά ή να ασκείστε περισσότερο).

Παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο ασυνήθιστο ή μη εμπνευσμένο, θα διαπιστώσετε ότι η τοποθέτηση των βάσεων γι’ αυτά που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας, θα σας παρέχει υποστήριξη για τις επόμενες ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra