Πανσέληνος Μαρτίου 2020 – Επιτέλους Υπάρχουν και καλά Νέα

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 .

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 : Η υπερσελήνη (Worm Moon) στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου 2020 .

Αυτή η Υπερ πανσέληνος είναι η πρώτη από τις τρεις του 2020, και όλες συμβαίνουν η μία μετά την άλλη. Η πλησιέστερη και η μεγαλύτερη είναι τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο.

Υπερσελήνη, μπορεί να είναι μια πανσέληνος ή μια Νέα Σελήνη, που συμβαίνει όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο περίγειο ή στο 90% του περίγειου – το σημείο στο οποίο η σελήνη είναι πιο κοντά στη γη, στη μηνιαία τροχιά της. Η πανσέληνος του Μαρτίου ονομάζεται επίσης και «σκουληκοσελήνη»(Worm Moon), επειδή αυτή την εποχή του χρόνου, το έδαφος αρχίζει να θερμαίνεται και επανεμφανίζονται οι γαιοσκώληκες.

zodia-taro-45

Ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται σε αντίθεση… ο ένας από τους ονειροπαρμένους Ιχθύες, και η άλλη από την αναλυτική Παρθένο. Αυτά τα αρχέτυπα εξιστορούν τα όνειρα σε σχέση με την πραγματικότητα. Οι Ιχθύες ρέουν, η Παρθένος σφίγγει τα λουριά. Οι Ιχθύες είναι σχεδόν άγρυπνοι. Αυτή λαχταράει κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα.

Οι Ιχθύες ακολουθούν από μακριά κι όταν ξαφνικά και βίαια αυτή βρεθεί αντιμέτωπη μ’ αυτό που είναι, θα προτιμήσει μάλλον να πεθάνει. Οι Ιχθύες ζουν με κλειστά μάτια. Από αυτή την ενέργεια, θα νιώσουμε πάρα πολύ μπερδεμένοι και παραπλανημένοι.

Οι Ιχθύες κυβερνούν τη φαντασία και τη μέθη. Η Παρθένος κυβερνά τη λογική και την αφύπνιση του νου. Οι Ιχθύες διαλύονται μέσα στα σύννεφα της άρνησης και της αναποφασιστικότητας. Η Παρθένος πνίγεται στο άγχος.

xartomanteia

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 .

Πώς να παραμείνει κάποιος γειωμένος και παρών, ενώ βυθίζεται για να επισκεφτεί τη σπηλιά της γοργόνας? Είναι τόσο εύκολο, ειδικά με τον Ποσειδώνα ακόμα στους Ιχθύες, που μπαινοβγαίνει στο λυκόφως του «τίποτα». Η υπερσελήνη στην Παρθένο μας ταρακουνάει από τους ώμους, σαν να μας λέει : Κρατήστε τα μάτια σας ορθάνοικτα και το κεφάλι ψηλά! Μην αγνοείτε τον έξω κόσμο!

Αισθανόμαστε σίγουρα την ένταση ανάμεσα στις δύο αυτές πολικότητες, καθώς ξεκινάμε τη διαδικασία αναζήτησης μιας δουλειάς. Να σημειώσουμε αυτή την πανσέληνο στο ημερολόγιο, σαν την μέρα που θ’ αρχίσουμε επίσημα την αποστολή βιογραφικών. Και ξέρετε γιατί? Γιατί θα τα πάμε καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 .

Αυτή η πανσέληνος δεν αφορά μόνο τα εργασιακά, αλλά και την εξυπηρέτηση – ιδιαίτερα απέναντι στον εαυτό μας με τη μορφή της άσκησης, της σωστής διατροφής και της γενικής υγείας και ευεξίας.

Αυτή η υπερσελήνη, φέρνει τα σωματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο και μας επιστίει την προσοχή, με ισχυρό τρόπο. Μας ενθαρρύνει δε, να μην αγνοήσουμε και να μην παραμελήσουμε την υγεία μας.

Και συνεχίζουμε να γυρίζουμε προς τον εσώτερο εαυτό μας, όπως ο ήλιος κάτω από τον ορίζοντα, που πετάει μέσα από το άπειρο. Η ψυχική και φυσική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά την πανσέληνο. Αυτό δεν το νιώθουμε μόνο την ημέρα που συμβαίνει, αλλά για μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν, ακριβώς όπως αισθάνονται οι γυναίκες, πριν από την εμμηνόρροια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-07/03 Φωνές από το παρελθόν

zodia-astra-tarot

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 .

Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ήρεμοι. Η «μη αντίδραση» είναι η ρίζα όλων των ταξιδιών που έγιναν στο όνομα του αυτοέλεγχου και της αυτοπειθαρχίας.

Τα καλά νέα: αυτή η υπερσελήνη, συμπίπτει με την τελευταία μέρα του ανάδρομου Ερμή! Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος πρόκειται να είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες – έφτασε μέχρι τον ήλιο για μια σύνοδο, ακριβώς την προηγούμενη μέρα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 05-07/03 Φωνές από το παρελθόν

μελλοντολόγος

Πανσεληνος Μαρτίου 2020 .

Εδώ βρισκόμαστε κάτω από την πανσέληνο, με το ένα πόδι στη γη και το άλλο – τραβηγμένο από μια αόρατη δύναμη- στο πιο μακρινό αστέρι. Στα δάχτυλα των ποδιών μας, τα ψάρια κολυμπούν σε δαχτυλίδια, προτρέποντάς μας προς τα βράχια του ωκεανού. Συγγνώμη γοργόνες, δεν μπορείτε να αφήσετε τον κόσμο ακόμα.

Ονειρεύεστε πως αιωρείστε στο κενό, αλλά πρέπει να ξυπνήσετε… Είναι οδυνηρό, αλλά μένοντας εδώ και μαζί, θα μεταμορφωθούμε. Στο διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Εξοικονομήστε το νευρικό σας σύστημα, με τη γιόγκα της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA