Πανσέληνος Οκτωβρίου – Η ηρεμία μας θα δοκιμαστεί

erwtikes-2414

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό 20/10 .

Πανσέληνος Οκτωβρίου : Μόλις δύο ημέρες πριν από την έναρξη της εποχής του Σκορπιού, έχουμε πανσέληνο στον Κριό, που αντιτίθεται στον Ήλιο του Ζυγού που φθίνει. Η πρώτη πανσέληνος μετά την ισημερία του φθινοπώρου ονομάζεται πανσέληνος της συγκομιδής.

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου ονομάζεται επίσης πανσέληνος του κυνηγού. Ήλιος και φεγγάρι αντιτίθενται μεταξύ τους στον Κριό και τον Ζυγό αντίστοιχα: ο άξονας του Εαυτού (Κριός) και άλλων (Ζυγός).

Ο Κριός θέλει να είμαστε διεκδικητικοί, ενώ ο Ζυγός απαιτεί τακτική και διπλωματία. Ο ηλιακός κύκλος του Ζυγού αφορά την ισορροπία.. ειδικά στις σχέσεις μας.

zodia-taro-45

Αυτή η πανσέληνος μπαίνει καυτή. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη κοσμική ένωση μεταξύ του «λιωμένου» αυτοσεβασμού και της ακλόνητης δέσμευσης για εντιμότητα και δικαιοσύνη. Αυτή η πανσέληνος…. κάθε άλλο παρά ήσυχη είναι! Ο Κριός είναι ανήσυχος και απερίσκεπτος. Στον κόσμο του, τίποτα δεν έρχεται αρκετά σύντομα ή δεν κινείται αρκετά γρήγορα.

Στο σώμα, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες, καθώς και τη ροή του αίματος. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί επίθετα όπως «παράτολμος» και «θερμοκέφαλος» προέρχονται από το αρχέτυπο του Κριού. Είναι λογικό που ο Κριός είναι συνώνυμος με τη λέξη «Εαυτός».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό .

Ως ο πρώτος αστερισμός του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός κυβερνά ό, τι είναι απαραίτητο για τη ζωή. Για εμάς τους ανθρώπους, αυτό είναι το σώμα και η κεντρική μας συνείδηση. Το μάντρα του Κριού είναι το «είμαι». Όταν γεννιόμαστε, όταν ξυπνάμε το πρωί, όταν νιώθουμε περήφανοι ή θυμωμένοι, όταν πολεμάμε ή στρεφόμαστε εναντίον κάποιου, αυτό το ζωντανό μάγμα.. το κέντρο της ύπαρξής μας ξυπνά – αυτός είναι ο Κριός!

Αυτή η πανσέληνος είναι μια άσκηση ενδυνάμωσης του εαυτού μας, η πιο υγιής έκφραση του Κριού. Σίγουρα η σχέση Κριού και Ζυγού είναι μια λεπτή σχέση. Ο Ζυγός τείνει να κρατάει πίσω τον Κριό από φόβο. Δεν θέλει να χαλάσει τις ισορροπίες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sibylla – Επαφές ερωτικές με το παρελθόν!

tarw-taro-xartomanteia

Δεν θέλει να θερίσει τις συνέπειες των περιβόητων ενεργειών του Κριού. Αλλά σ’ αυτή την πανσέληνο πρέπει πραγματικά να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήσουμε αυτά τα δύο αρχέτυπα, να παλέψουν. Όμως πυροδοτεί μια αλήθεια μέσα μας: να μιλήσουμε και μετά να απομακρυνθούμε. Θέλει να είμαστε ειλικρινείς και αυθεντικοί.

Δραστήριοι κι ενεργητικοί. Αυτός είναι ο δίκαιος τρόπος γι’ αυτήν. Η πραγματική μαγεία του Κριού είναι η αναγέννηση, η αναζωπύρωση της αρχέγονης φωτιάς, η προσπάθεια για να φτάσουμε στην υψηλότερη κορυφή. Είναι η επανάσταση ενάντια στους κανόνες. Να είστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα με ήλιο/φεγγάρι/ωροσκόπο στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sibylla – Επαφές ερωτικές με το παρελθόν!

μελλοντολόγος

Πανσεληνος Οκτωβρίου στον Κριό .

δράση – ώθηση – ισορροπία – κοσμική όραση – δύναμη – θάρρος

Πλήρης αποκάλυψη: αυτή η πανσέληνος φαίνεται αμφιλεγόμενη. Το φεγγάρι και ο ήλιος είναι κλειδωμένα σε ένα Τ – τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Το φεγγάρι θα αντιταχθεί επίσης στον Άρη στον Ζυγό, που εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στον Ήλιο μετά από την πρόσφατη σύνοδο. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η ηρεμία μας θα δοκιμαστεί. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε τα λόγια και τις πράξεις μας με σύνεση.

300x300aΜε την ησυχία σας. Δεν πρέπει να βιάζετε τη διαδικασία. Και ταυτόχρονα αναζητήστε την ισορροπία ενεργώντας αποφασιστικά. Καμία πίεση! Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο.

Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα, αλλά για μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα ενισχυθούν.

Στο διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, για δύναμη και αυτοπεποίθηση. Φορέστε κόκκινα. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας φωτιά με την Γιόγκα του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76