Πανσέληνος – Σελήνη 15-17/08 Ανοίξτε την καρδιά σας περισσότερο

synastria-erwtikes-sxeseis

Πανσέληνος στον Υδροχόο Πέμπτη 15/08,

Πανσέληνος  : Ιδιαίτερα ισχυρή σε επίπεδο σχέσεων θα είναι αυτή η Πανσέληνος!

Κάποιοι θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από κάποιους φιλικούς κύκλους, για να μπουν νέα πρόσωπα στο περιβάλλον σας.

Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα κεντρίσει την ανάγκη σας για προσωπικούς θριάμβους. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα τις στενές σας σχέσεις, τη διάθεση αλλά και τη συμπεριφορά σας!

zodia-taro-45

Επίσης, η Πανσέληνος θα τονώσει τη διάθεσή σας για προσφορά στον συνάνθρωπο. Είναι καιρός να δώσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στους άλλους, για αλλαγή. Δώστε προτεραιότητα στους κοντινούς σας ανθρώπους, όπως στους γονείς ή άλλους ηλικιωμένους του κύκλου σας!

Δεν έχετε το περιθώριο να κάνετε διακοπές; Αναζητήστε τρόπους να φέρετε τις διακοπές κοντά σας. Είναι εύκολο πλέον να έχετε επαφές με όλα τα μέρη του κόσμου!

Πιαστήκατε επ’ αυτοφώρω, με το δάκτυλο στο μέλι; Ίσως να σας δείξουν επιείκεια, μιας και σε κάποιους «πειρασμούς» είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν δεν το κάνετε ήδη, πρέπει να αρχίσετε να κοιμίζετε τα παιδιά σας με όμορφες ιστορίες.

zwdia – love

Αστρολογία Παρασκευής 16/08, η Σελήνη περνά στους Ιχθύες

Το χέρι σας κινήθηκε αυθόρμητα και σχεδιάσατε ή ζωγραφίσατε κάτι; Ρεαλιστικό ή αφηρημένο το έργο σας, θα τραβήξει την προσοχή ειδημόνων της μοντέρνας τέχνης. Όταν θα γίνετε διάσημοι, να θυμάστε αυτή τη μέρα!

Πρόκειται να περάσετε από ακρόαση για έναν ρόλο που λαχταράτε; Μην σας πτοήσει η παρουσία πολλών επωνύμων για τον ίδιο ρόλο, ούτε η πολύωρη αναμονή: Το δικό σας όνομα θα μπει στη λίστα διανομής!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Βρίσκεστε σε δίλημμα όσο αφορά ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Το ίδιο άτομο αρέσει και σε έναν φίλο ή φίλη σας. Σκέφτεστε ότι αν το διεκδικήσετε, ενδέχεται να θέτετε σε κίνδυνο τη φιλία σας. Η απόφαση είναι δική σας – ωστόσο τον ίδιο προβληματισμό δεν θα έπρεπε να έχει και το φιλικό σας άτομο; Ίσως να αρκεί μια συζήτηση για να εξομαλυνθεί το κλίμα ανάμεσά σας!

Σας έλκει ένα άτομο που διαμένει σε άλλη πόλη από εσάς; Όλα είναι θέμα αμοιβαίων αποφάσεων. Αν πραγματικά το θέλετε και οι δύο, μπορείτε να ζήσετε μαζί όπου επιλέξετε!

Αναζητάτε την καινούργια κατοικία σας; Δώστε περισσότερη σημασία σε εκείνο το σπιτάκι με τον όμορφο κήπο… Αν το κλείσετε, θα αποδειχθεί πολύ τυχερό!

Το βραδάκι αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάτε. Κάποιοι έχουν ανάγκη από την προσοχή, τη συμβουλή ή τη στήριξή σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Δώστε μια ευκαιρία – και το τηλέφωνό σας – σε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που γνωρίσατε σε μια αίθουσα αναμονής. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ταίρι της ζωής σας!

δωρεάν-προβλέψεις

Αστρολογία Σαββάτου 17/08, κενό πορείας Σελήνης στους Ιχθύες

Είστε αδέσμευτοι και κάνετε συχνά μια μακρινή διαδρομή; Ίσως βλέπετε συχνά ένα άτομο σε αυτή, με το οποίο ανταλλάσετε χαμόγελα σταδιακά. Προσεγγίστε το λίγο περισσότερο για να το γνωρίσετε καλύτερα, μπορεί να είναι το επόμενο ταίρι σας!

Είστε ανήσυχο πνεύμα και σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργια μέρη και διαφορετικές κουλτούρες; Μην έχετε ενδοιασμούς στο να ακολουθείτε τις παρορμήσεις σας. Ξεκινήστε για να βρεθείτε σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Να αποφεύγετε τη συναναστροφή με άτομα εριστικά και νευρικά. Να επιλέγετε μόνο θετικούς ανθρώπους για τον κύκλο σας!

chartomantia-098

Βρήκατε την καινούργια κατοικία σας αλλά δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους όρους απόκτησης ή ενοικίασής της; Πριν βάλετε υπογραφές, απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο ακινήτων. Θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας μετά για αυτή τη δαπάνη!

Αποφασίσατε αυθόρμητα να αποκτήσετε καινούργιο αμάξι; Άραγε, θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο;

Η ενέργεια της ημέρας: Ανοίξτε την καρδιά σας περισσότερο. Μόνο έτσι θα βιώσετε εκείνη την αγάπη που θεωρούσατε αποκύημα της φαντασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot