Πανσέληνος Σεπτεμβρίου – Αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή

erwtikes-2414

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου .

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθύες  20/09 .

Δυο ημέρες πριν από την Φθινοπωρινή Ισημερία και την έναρξη της Εποχής του Ζυγού, έχουμε μια πανσέληνο στους Ιχθύες, που έρχεται σε αντίθεση με τον ήλιο της Παρθένου που φθίνει.

Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ονομάζεται πανσέληνος της συγκομιδής, ή του καλαμποκιού. Ο ήλιος και η σελήνη κάνουν αντίθεση μεταξύ τους στην Παρθένο και στους Ιχθύες, αντίστοιχα( η περιορισμένη πραγματικότητα έναντι του άπειρου αιθέρα).

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες απελευθερώνει το πνεύμα. Η πραγματική απελευθέρωση του πνεύματος είναι μια απόλυτα συνειδητή στιγμή. Και ορισμένες τροποποιημένες καταστάσεις μας οδηγούν σε υψηλότερη συνείδηση.

Ωστόσο, ο πιο ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσουμε τη συνείδησή μας είναι μέσω του διαλογισμού και της ατρόμητης εμπεριστατωμένης απογραφής του εαυτού μας.

Οι Ιχθύες επηρεάζονται ασταμάτητα από θαύματα, φαντασιώσεις, και απάτες. Η Παρθένος αντιπροσωπεύει την εργασία, την υπηρεσία και την υγεία. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες έρχεται σαν ένα κύμα, μια θολούρα και πολλά μπερδέματα. Οι Ιχθύες θολώνουν το μυαλό. Είναι χωρίς λογική ή σκεπτικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου .

Η υψηλότερη δόνηση των Ιχθύων όμως, είναι αυθεντική αλλά ευφάνταστη, γειωμένη αλλά πνευματική, οξυδερκής αλλά ονειροπόλα. Μπορεί να είναι όλα αυτά και πολλά ακόμα. Επειδή είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ένας συνδυασμός όλων των άλλων αστερισμών. Έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε αρχέτυπο επιθυμεί.

Εδώ βρισκόμαστε με το ένα πόδι στην πράσινη γη της Παρθένου και με το άλλο να αιωρείται, τεντωμένο από μια αόρατη δύναμη προς το πιο μακρινό αστέρι του σύμπαντος. Ποια είναι η σύνδεση μεταξύ γης και ουρανού… μεταξύ κοινότυπου και ασυνήθιστου? Η Παρθένος παραμένει προσγειωμένη, απασχολημένη με τα προγράμματα και τα καθήκοντά της, ενώ οι Ιχθύες γλιστρούν ανάμεσα από απύθμενους κύκλους REM.

Διαβαστε επισης :  χαρτομαντεία 15-17/09 Πρόταση δέσμευσης – Έρωτας νέος

tarw-taro-xartomanteia

Οι φαντασιώσεις της την απομακρύνουν τόσο πολύ, που όταν ξαφνικά επιστρέψει στην πραγματικότητα, θα προτιμήσει να πεθάνει παρά να αντιμετωπίσει αυτό που έχει δημιουργήσει. Οι Ιχθύες λαχταρούν να φύγουν απ’ αυτόν τον κόσμο και να ζήσουν στην ουτοπία του Ποσειδώνα, την απόκοσμη πατρίδα τους, όπου δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος.

ύπνος – όνειρα – συνείδηση – πνευματικότητα – ιερό σκοτάδι – ανάλυση

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα, αλλά αρκετές μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα ενισχυθούν.

Διαβαστε επισης :  χαρτομαντεία 15-17/09 Πρόταση δέσμευσης – Έρωτας νέος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πανσεληνος Σεπτεμβρίου .

Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα με ήλιο/σελήνη/ωροσκόπο σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες. Η σελήνη έχει μερικούς υπέροχους συμμάχους στο πλευρό της, γι’ αυτή την πανσέληνο. Θα σχηματίσει ένα κοντινό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια χαλαρή σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες, κι ένα χαλαρό τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Αυτή η πανσέληνος συμπίπτει επίσης με ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή στον Ζυγό και του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο. Αρκετή δόση από Παρθένο, μας κάνει να νιώθουμε μηχανικοί. Κι αυτό είναι επικίνδυνο σε έναν κόσμο που διψάει για πνευματικό νερό. Αφήστε τα όνειρά σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Στο διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας. Ξεκουράστε το σώμα σας με τη Γιόγκα των Ιχθύων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream