Πανσέληνος στον Σκορπιό 23/04 – Ένας καταρράκτης αλλαγής, πόνου και χαράς

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Πανσέληνος στον Σκορπιό 23/04 – Ένας καταρράκτης αλλαγής, πόνου και χαράς .

Πανσέληνος στον Σκορπιό 23/04 : Δεν είχαμε κανονική πανσέληνο στον Σκορπιό από το 2019! Αυτή θα είναι η πρώτη φάση σελήνης της σεζόν του Ταύρου 2024.

Η πανσέληνος του Απριλίου ονομάζεται Ροζ Σελήνη.

Η Σελήνη ανατέλλει το ηλιοβασίλεμα, κορυφώνεται τα μεσάνυχτα και δύει με την ανατολή του ηλίου σε όλο τον κόσμο.

zodia-taro-45

Ήλιος και σελήνη αντιτίθενται ο ένας στον άλλο στον συμπαγή Ταύρο και τον αινιγματικό Σκορπιό: ο άξονας όλων όσων μπορούν να φανούν έναντι όλων αυτών που δεν μπορούν. Μαζί αυτοί οι αστερισμοί κυβερνούν, μεταξύ άλλων: τα οικονομικά, την κληρονομιά, την περιουσία, τους φόρους και τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός αφηγούνται υλικά και άυλα, μορφή και διάλυση της μορφής, συνειδητή σκέψη και υποσυνείδητη επιθυμία, ίσια μονοπάτια και στροφές .

Το ταξίδι του σκορπιού είναι αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό μας οδηγεί πέρα από το φόβο, σαν ένα παλιρροϊκό κύμα που μας ξεσκίζει από τις ρίζες, μας μεταφέρει, ουρλιάζοντας και γυμνούς και σαστισμένους, πάνω από έναν καταρράκτη αλλαγής και πόνου, χαράς και περισσότερης αλλαγής.

zodia-astra-tarot

Ο Ταύρος είναι πιο απλός. Αντιπροσωπεύει το σπίτι, την ασφάλεια, την ομορφιά και τη διατροφή. Φροντίζει τα σώματα και τους κήπους μας. Ο Ταύρος είναι εδώ για να δουλέψει (εν συντομία), μετά ήρθε η ώρα να ομορφύνει, να φάει, να κάνει έρωτα, να χαλαρώσει και να κουλουριαστεί στο βουνό του από κουβέρτες και γάτες.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό μας μεταφέρει στα κατώτερα τσάκρα, σαν ένα υποβρύχιο που φουσκώνει σε μια μυστηριώδη θάλασσα. Ο Σκορπιός γλιστράει μέσα από το απόλυτο σκοτάδι, μέσα από τάφους και αόρατους ωκεανούς. Ρωτάει, ερευνά, πιάνει. Είναι ένα φτερωτό πλάσμα, που βγαίνει με νύχια από μια χρυσαλλίδα που έχει γίνει πολύ μικρή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Πανσέληνος στον Σκορπιό 23/04 – Ένας καταρράκτης αλλαγής, πόνου και χαράς .

Όταν οι αστρολόγοι μιλούν για τον Σκορπιό, η δύναμη και ο έλεγχος είναι κοινά τσιτάτα. Είναι αλήθεια, ο Σκορπιός είναι πολύ δεμένος με αυτή τη δυναμική.

Η ουσία του Σκορπιού, ωστόσο, είναι πραγματικά να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και, με αυτόν τον τρόπο, να αξιοποιήσουμε τη δική μας δύναμη. Πρόκειται για τη δύναμη της θέλησης και τον αυτοέλεγχο. Εμπιστευτείτε λοιπόν τον εαυτό σας, τη σκιά και τα πάντα. Συγχωρήστε τον εαυτό σας.

Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι η δύναμη της εσωτερικής φωτιάς. Αυτή είναι η φύση του σκορπιού: ταυτόχρονα κρύος σαν πάγος και ζεστός σαν τον Άρη, καθαρό αίμα και αδρεναλίνη, καθαρός πάγος και φωτιά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίνει μία αίσθηση σαν… σύννεφα βροχής και ήλιος, μαύρος καπνός και φωτιά που χορεύει, συγχωνεύονται και αναδύονται, σπίθα και λάμψη, σύγκρουση και θέρμη, αλλαγή και προσαρμογή.

Αυτή θα είναι μια έντονη πανσέληνος με τη Σελήνη να σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα συναισθήματα θα είναι πολύ ψηλά. Εξαιρετικά έντονο αλλά τελικά καθαρτικό αν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον φόβο ή/και την οργή. Συλλογικά πρέπει να περάσουμε μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια. Μείνετε ψύχραιμοι εκεί έξω. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος