Πανσέληνος στον Ταύρο – Η έκπληξη που δεν είναι πραγματικά έκπληξη

miniaies-erwtikes-tayros

Πανσέληνος στον Ταύρο: Η έκπληξη που δεν είναι πραγματικά έκπληξη

Η Πανσέληνος στις 24 Οκτωβρίου (στην 1η μοίρα του Ταύρου) σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό, οπότε ξέρετε πως αυτό το τέλος/αποτέλεσμα πρόκειται να προκαλέσει αναταραχή.

Ο Ουρανός πάντα φέρνει έκπληξη ή απελευθέρωση, αν και μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό με την Πανσέληνο, γιατί πρόκειται για αποτέλεσμα –δεν έρχεται απ’ το πουθενά.

Οι Σελήνη/Ουρανός είναι σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό (η οποία είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο) και η Σελήνη κυβερνά αυτή τη Σελήνη. Έτσι αυτή η έκπληξη θα περιλαμβάνει τις σχέσεις, τα λεφτά ή τις αξίες με έμφαση στο τι είναι το καλύτερο για εσάς –τι συμβάλει στην ασφάλειά σας ή τι την υπονομεύει.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει ήδη βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 12 Σεπτεμβρίου, 2018 και τώρα είναι ανάδρομη και το επαναλαμβάνει. Αν και η δεύτερη αντίθεση δεν θα είναι ακριβής πριν τις 31 Οκτωβρίου. Έτσι αυτό είναι μια επανάληψη –έχετε βρεθεί ξανά εδώ. Έχετε ακούσει ξανά το κάλεσμα της απελευθέρωσης.

Μπορεί να είναι ένα δύσκολο τέλος ή ένα απρόσμενο (και ευεργετικό) δώρο. Ποτέ δεν ξέρεις με τον Ουρανό, αν και τα σημάδια έχουν φανεί από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, οι Πανσέληνος / Αφροδίτη / Ουρανός θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο και τον Βόρειο Δεσμό στον Λέοντα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πανσέληνος στον Ταύρο: Η έκπληξη που δεν είναι πραγματικά έκπληξη

Το τετράγωνο με τους Δεσμούς δείχνει ότι πρόκειται για ένα καθοριστικό θέμα. Επαναλαμβάνω όμως, έχετε βρεθεί ξανά εδώ και είχατε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κατάσταση. Η Αφροδίτη είχε σχηματίσει τετράγωνο με τους Δεσμούς στις 16 Σεπτεμβρίου και ενώ το επόμενο ακριβές τετράγωνο δεν θα σημειωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου η ενέργεια είναι μέρος αυτής της Πανσέληνου.

Κάτι που θέλατε ή αγαπούσατε είτε δεν σας άφηνε να προχωρήσετε είτε έπρεπε να το κάνετε πραγματικότητα για να προχωρήσετε. Σκεφτείτε τον Σεπτέμβριο. Πώς υποστήριζαν ή εμπόδιζαν οι αξίες σας την πρόοδό σας; Μπορείτε να πάτε μπροστά αυτό που θέλετε ή θα ήταν καλύτερο να κόψετε αυτόν τον δεσμό;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Πανσέληνος στον Ταύρο: Η έκπληξη που δεν είναι πραγματικά έκπληξη

Ο Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο είναι το παρελθόν –το πέρασμα από την αδιαφορία, την αποξένωση, την αντίδραση στο μέλλον (Βόρειος Δεσμός), το οποίο έχει να κάνει με το να βρείτε το κέντρο σας σε έναν τομέα που σας κάνει περήφανους. Οι κυβερνήτες των Δεσμών (ο Ήλιος και ο Ουρανός) είναι σε αντίθεση, που σημαίνει πως βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι –είστε στο σημείο που μπορείτε να επιλέξετε να περάσετε στο φως

(το μέρος που σας κάνει υπερήφανους) ή να μείνετε στο άκρο και να παραμείνετε αποκομμένοι. Ο Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα σας ζητά να φροντίσετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και το κοινό σας. Δεν είναι κάτι χαλαρό, αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνετε κάτι και να προβάλλετε τον εαυτό σας.

zodia-astra-tarot

Πανσέληνος στον Ταύρο: Η έκπληξη που δεν είναι πραγματικά έκπληξη

Αλλά υπάρχει μια νότα σταθερότητας και αυτή είναι ο Κρόνος στον Αιγόκερω που σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη και τον Ουρανό. Μπορείτε να αφομοιώσετε αυτές τις αλλαγές αν ακολουθήσετε τους κανόνες ή επικεντρωθείτε.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος σημαίνουν νέοι κανόνες αλλά το τρίγωνο τους φέρνει με τρόπο φυσικό. Το κλειδί είναι η συγκέντρωση –πρέπει να δείξετε πειθαρχία μπροστά σε αυτό που συμβαίνει. Κάντε τη δουλειά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra