Πανσέληνος 02/10 στον Κριό – Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν

erwtikes-2414

Πανσέληνος 02/10 στον Κριό ( πανσέληνος της Συγκομιδής) .

Πανσέληνος 02/10 : Η πανσέληνος του Οκτωβρίου ονομάζεται – πανσέληνος της Συγκομιδής. Ο ήλιος και η σελήνη κάνουν αντίθεση, από τον Κριό και τον Ζυγό αντίστοιχα, στον άξονα των σχέσεων.

Η Πανσέληνος στον Κριό, εξετάζει τη σχέση με τον εαυτό μας (Κριός) και τους άλλους (Ζυγός). Ο Κριός θέλει να μάθει αν είμαστε διεκδικητικοί.

Ο Ζυγός απ’ τη μεριά του, θέλει να μάθει αν είμαστε ευγενικοί και διπλωμάτες. Ο ηλιακός κύκλος του Ζυγού, έχει να κάνει με την ισορροπία στη ζωή μας, ειδικά στις σχέσεις μας.

zodia-taro-45

Αυτή είναι η μεγάλη κοσμική συνένωση του αυτοσεβασμού και της ακλόνητης υποστήριξης για τους αγαπημένους μας. Αυτή η πανσέληνος, κάθε άλλο παρά ήσυχη είναι. Ο Κριός είναι ανήσυχος και απερίσκεπτος. Στον κόσμο του, τίποτα δεν εμφανίζεται αρκετά σύντομα ή αρκετά γρήγορα.

Παραμείνετε ψύχραιμοι, γιατί κάποια έντονη κοσμική ενέργεια πρόκειται να ακολουθήσει τον ατρόμητο παρορμητικό Κριό. Στο σώμα, ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, τον εγκέφαλο, τα μάτια, το πρόσωπο και τους μύες, καθώς και τη ροή του αίματος. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί τα επίθετα όπως – θερμοκέφαλος κι ερωτικός – προέρχονται από το αρχέτυπο του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Πανσέληνος 02/10

Είναι λογικό ότι ο Κριός είναι συνώνυμος με τη λέξη «Εαυτός». Ο πρώτος αστερισμός του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός κυβερνά ό,τι είναι πιο θεμελιώδες. Για εμάς τους ανθρώπους, αυτό είναι το σώμα μας και η κεντρική συνείδηση. Το μάντρα για τον Κριό είναι η λέξη «είμαι». Όταν ασκούμαστε και ιδρώνουμε, στο σώμα μας διοχετεύονται ενδορφίνες, που είναι η ουσία του Κριού.

Όταν ξυπνάμε το πρωί, όταν είμαστε περήφανοι ή θυμωμένοι, όταν πολεμάμε ή μας επιτίθενται, δονείται το ζωντανό κέντρο μάγματος της ύπαρξής μας – αυτός είναι ο Κριός. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η πανσέληνος θα κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Χείρωνα στο Κριό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/10 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Οκτ ’20

zodia-astra-tarot

Ο Χείρωνας, είναι ένας αστεροειδής γνωστός σαν θεραπευτής των πληγωμένων. Όταν οι πλανήτες πλησιάζουν τον Χείρωνα, είναι καιρός να στραφούμε βαθιά στην ψυχή μας και να θεραπεύσουμε τις πληγές μας από μέσα προς τα έξω. Συγκεκριμένα, μας ζητείται να θεραπεύσουμε τη φύση του «εγώ» και του πολεμιστή μέσα μας.

Το πληγωμένο «εγώ» επηρεάζει τα συναισθήματά μας. Θυμώνουμε εύκολα ή αισθανόμαστε πως πρέπει να αποδεικνύουμε συνεχώς τον εαυτό μας. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον εαυτό μας χωρίς να βασιστούμε στη γνώμη των άλλων. Αυτή είναι η ουσία αυτής της πανσελήνου: μια άσκηση για ενδυνάμωση του εαυτού μας (η πιο υγιεινή έκφραση του Κριού).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σαν ένα νέο αστέρι στον ουρανό, σαν μια πεταλούδα που ξεδιπλώνεται…. Ανυψώνεστε, σαν να ανακαλύψατε μόλις το σώμα σας. Η πραγματική μαγεία του Κριού είναι η αναγέννηση, η αρχέγονη φωτιά, οι τεντωμένοι μύες, η ανάβαση στην ψηλότερη κορφή. Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο.

Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά και αρκετές ημέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσακρα του ηλιακού πλέγματος του Φορέστε κόκκινα. Δομήστε την εσωτερική σας φωτιά με τη γιόγκα του Κριού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος