Πανσέληνος 08/12 – Η ένταση ανεβαίνει και η υπομονή τελειώνει

erwtikes-2414

Πανσέληνος 08/12 – Η ένταση ανεβαίνει και η υπομονή τελειώνει .

Πανσέληνος 08/12 στους Διδύμους .

Καλώς ήλθατε στην ετήσια πανσέληνο στους Διδύμους που αντιτίθενται στον ήλιο του Τοξότη που φθίνει.

Ήλιος και σελήνη αντιπαρατίθενται στους Διδύμους και στον Τοξότη. Ο Δίδυμος δίνει πληροφορίες, ο Τοξότης τον ενθουσιασμό.

zodia-taro-45

Αποκτάμε γρήγορα νέες γνώσεις και προχωράμε με τον Τοξότη στο μονοπάτι της ζωής. Αυτή η πανσέληνος ψιθυρίζει αλλαγή καθώς διευρύνουμε την προοπτική μας.

Ο Δίδυμος μας ενθαρρύνει να συνδεθούμε με στενούς φίλους και αδέρφια. Ο Δίδυμος διδάσκει επίσης την τέχνη της επικοινωνίας, είτε αυτή είναι η απολαυστικά ανόητη επικοινωνία που έχουμε με τα παιδιά, η απλή επικοινωνία ενός επαγγελματικού χώρου εργασίας, η κομψότητα μιας γραπτής επιστολής ή μια συνεδρία κουτσομπολιού με τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Πανσέληνος 08/12 – Η ένταση ανεβαίνει και η υπομονή τελειώνει .

Ο Δίδυμος τα κάνει όλα. Πλάθεται και αλλάζει με κάθε άτομο και συνομιλία. Διαβάζει τον αέρα. Μας διδάσκει πότε να είμαστε ουδέτεροι, πότε να είμαστε συμπονετικοί, αγανακτισμένοι. πότε να ακούσετε.

Ο Δίδυμος διδάσκει επίσης την τέχνη του στοχασμού και της αυτογνωσίας. Όταν νιώθουμε αναστατωμένοι, σταματάμε για να ρωτήσουμε – ποια πεποίθησή μου αμφισβητείται αυτή τη στιγμή; Μπορώ να αλλάξω αυτή την πεποίθηση; Μπορώ να το ακολουθήσω, σαν κλωστή στο σκοτάδι, μέχρι την αρχή του; Ελευθερώστε το μυαλό με ριζική ειλικρίνεια. Τώρα παρακολουθήστε τον Τοξότη να οδηγεί τον νυχτερινό ουρανό σαν άγριος επιβήτορας του ουράνιου τόξου.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/12 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

tarw-taro-xartomanteia

Πανσέληνος – Η ένταση ανεβαίνει και η υπομονή τελειώνει .

γνώση ~ επικοινωνία ~ αποκάλυψη ~ σύνδεση ~ αλήθεια ~

Το φεγγάρι σχηματίζει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, που σημαίνει ότι ο ήλιος είναι ταυτόχρονα αντίθετος με τον Άρη.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη διαμόρφωση και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Η ένταση ανεβαίνει και η υπομονή τελειώνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9