Πανσέληνος 22/08 Αυτή είναι η πραγματική ελευθερία

erwtikes-2414

Πανσέληνος 22/08 στον Υδροχόο .

Πανσέληνος 22/08 : Μόλις 9 ώρες πριν ξεκινήσει η εποχή της Παρθένου, έχουμε άλλη μια πανσέληνο στον Υδροχόο. Σωστά ακούσατε! ετοιμαστείτε για τον 2ο γύρο.

Μόλις είχαμε μια Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 23 Ιουλίου. Μερικές φορές έχουμε 2 ολόγιομα φεγγάρια στη σειρά στον ίδιο αστερισμό, λόγω της φυσικής ταλάντευσης και της αστάθειας των πλανητών, καθώς παλινδρομούν γύρω από τον ήλιο.

Η πανσέληνος του Αυγούστου ονομάζεται «πανσέληνος του οξύρρυγχου ».

zodia-taro-45

Σελήνη και Ήλιος αντιπαρατίθενται (ξανά!) στον απρόβλεπτο Υδροχόο και τον ξεροκέφαλο Λέοντα αντίστοιχα. Οι σταθερές αντιθέσεις δημιουργούν δυναμικές αντιδράσεις. Τι σας προέκυψε κατά την τελευταία πανσέληνο; Πόσο απροσδόκητο ήταν; Ετοιμαστείτε να το υποδεχτείτε ξανά – ό, τι κι αν ήταν.

Τα άτομα με ήλιο/σελήνη/ωροσκόπο… σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες ανατροπές. Νομίζω ότι το πιο εντυπωσιακό με τον Υδροχόο, είναι ο τρόπος που φωτίζει τις κρίσεις μας και την τάση να εξομοιώνουμε το πώς πιστεύουμε πως θα εξελιχθεί κάτι. Η απροσδόκητη φύση του Υδροχόου δεν είναι πάντα αρνητική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Πανσέληνος 22/08 στον Υδροχόο .

Στην πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί για να μας εκπλήσσει με το πόσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα όταν αφήσουμε στην άκρη τον έλεγχο για το πώς πρέπει να είναι. Αποδεικνύεται ότι γνωρίζουμε πολύ λίγα. Ο Υδροχόος μας ξεριζώνει από την προκατάληψη, την μεροληψία και την προετοιμασία. Αυτή είναι η πραγματική ελευθερία.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί κάτι. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε την πιθανότητα πως όλα θα εξελιχθούν για το υψηλότερο καλό. Δεν μπορούμε επίσης να αρνηθούμε ότι πρέπει να εργαστούμε για να πετύχουμε αυτό το όραμα. Ο Υδροχόος δεν είναι ένα παθητικό σκάφος, αλλά μια δύναμη σε δράση. Τι χρειάζεται να κάνεις? Τι θα κάνεις?

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

zodia-astra-tarot

Πανσεληνος 22/08 στον Υδροχόο .

Το μάντρα για τον Υδροχόο είναι το «γνωρίζω». Το παράδοξο αυτού του ηλεκτρικού αστερισμού είναι ότι ο πραγματικός στόχος είναι η ελευθερία από τη «γνώση»… και όχι η αναζήτηση για συσσώρευση γνώσης. Σαν ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος ασχολείται επίσης με την επικοινωνία. Ο υδροφόρος είναι συνώνυμος της αλλαγής και της κίνησης. Είναι ο ακτιβιστής, ο τολμηρός… η ίδια η επανάσταση! Με σταθερή φωνή και δράση, ανεβαίνουμε ψηλότερα. Οραματιστείτε την αλλαγή προς το καλύτερο.

αλήθεια – διαύγεια – επικοινωνία – δικαιοσύνη – συμμετοχή – φωτεινότητα

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα, αλλά για μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα ενισχυθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA