Πανσέληνος 22/12 Άνευ όρων αγάπη

rantevoy-symperifora-antrwn

Πανσέληνος στον Καρκίνο .

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου .

Η Σελήνη και ο Ήλιος θα βρίσκονται σε αντίθεση ανάμεσα στον Καρκίνο και τον Αιγόκερω: η Πανσέληνος του λύκου. Κρύες και πεινασμένες, οι αγέλες των λύκων αλυχτούσαν μέσα στη νύχτα γύρω απ’ τα χωριά των ινδιάνων.

Η τελευταία Πανσέληνος στον Καρκίνο ήταν μια σούπερ Σελήνη την 1 Ιανουαρίου, 2018. Θέματα και διαμάχες που κυριάρχησαν τότε θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια τώρα. Η Σελήνη θα ανατείλει στη δύση του ηλίου, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή του ήλιου, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε.

zodia-taro-45

Η Σελήνη βρίσκεται σπίτι της στον Καρκίνο, τον αστερισμό που κυβερνά. Ο Καρκίνος και η Σελήνη σχετίζονται στενά με την μητρότητα, το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Το μάντρα του Καρκίνου είναι «νιώθω» και όντως νιώθει στο σπίτι της εκεί. Η Πανσέληνος έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια.

Με την παράδοση και τη δέσμευση. Αν κι εσείς δεν είστε τόσο παραδοσιακοί τύποι, αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να τα πάρετε σοβαρά, αλλά τόσοι καλοί άνθρωποι εκεί έξω θέλουν να παραμείνουν μέσα στα όρια. Όλοι είναι παράξενοι, δεν θέλουν όλοι να το δείχνουν.

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι αρκετά συντηρητικοί. Τους αρέσουν οι αγκαλιές, η χαλάρωση και το φαγητό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Λαχταρούν επίσης να δημιουργήσουν ρίζες και να νοικοκυρευτούν νωρίς στη ζωή τους. Έτσι λοιπόν έλκονται από τις σχέσεις τα περιβάλλοντα που υπόσχονται μακροβιότητα και ασφάλεια.

Ένας σταθερός σύντροφος (συνήθως) είναι πρωταρχικό στοιχείο σε αυτό που σημαίνει να νιώθεις νοικοκυρεμένος. Αυτή η Πανσέληνος, ως ολοκληρωτική δύναμη, δεν δείχνει μόνο την ολοκλήρωση της σχέσης, αλλά υπόσχεται να φέρει σεισμική κατανόηση.

Η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερω είναι, χοντρικά, ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Ο Καρκίνος τιμά την καρδιά ως οργανική και εσωτερική πηγή πληροφοριών.

tarw-taro-xartomanteia

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Ο Αιγόκερως ο ασυμβίβαστος πιστός του ζωδιακού, κρατάει τον εαυτό του στα υψηλότερα πρότυπα, τόσο μπλεγμένος μέσα στη δική του ιδέα για αυτό που πρέπει να είναι που πολύ σπάνια βιώνει την πραγματική ελευθερία. Αν και ο Καρκίνος προσκολλάται στις υλικές ανέσεις, υπενθυμίζει στον Αιγόκερω να μην ζει μόνο με το φαίνεσθαι.

Ο Αιγόκερως, αντίθετα, διδάσκει πειθαρχία στο καβούρι. Στην πραγματικότητα, θα επωφελούταν πραγματικά απ’ το να ανοίξει περισσότερο την καρδιά του. Ο Καρκίνος αντίστοιχα θα επωφελούταν από λίγο ρεαλισμό. Πολλή ενέργεια του Αιγόκερω μας κάνει άκαμπτους, πολλή ενέργεια του Καρκίνου μας κάνει κλαψιάρηδες.

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Τα έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση, όπως τα βιώνουν οι γυναίκες πριν την έμμηνο ρύση τους.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί. Η μη αντίδραση είναι η ρίζα όλων των ταξιδιών.

Πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι θα νιώθουμε ιδιαίτερα πνιγμένοι ή ευάλωτοι σε αυτή την Πανσέληνο. Πάρτε βαθιές ανάσες, πηγαίνετε για έναν περίπατο. πάρτε τηλέφωνο τη μητέρα σας ή κάποια άλλη σημαντική γυναίκα της ζωής σας και πείτε της ότι την αγαπάτε.

Επικεντρωθείτε στην απελευθέρωση, στην αποδέσμευση, στην αντικατάσταση με την αγάπη. Εξασκηθείτε στη δραστική δεκτικότητα και τη συγχώρεση. Αναρωτηθείτε αν μπορείτε να είστε ακόμα πιο ανοιχτοί, πιο συμπονετικοί; Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της καρδιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11