Πανσέληνος 28/03 Θα βάλει στο μικροσκόπιο τις στενότερες σχέσεις σας

erwtikes-2414

Πανσέληνος 28/03 Θα βάλει στο μικροσκόπιο τις στενότερες σχέσεις σας .

Πανσέληνος 28/03 : Ήταν ένας πολυάσχολος μήνας αστρολογικά…που θα ολοκληρωθεί με την πανίσχυρη πανσέληνο στις 28 Μαρτίου.

Αυτή είναι η πρώτη πανσέληνος της νέας αστρολογικής χρονιάς και φαίνεται πως είναι μια επιπλέον ξεχωριστή κοσμική κορύφωση… που αξίζει να γιορτάσουμε.

Γνωρίζοντας τον τρόπο που η πανσέληνος του Μαρτίου θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, στο έπακρο.

zodia-taro-45

Η πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον διπλωμάτη και κοινωνικό Ζυγό. Είναι ιδανική για να εξετάσουμε τη δυναμική των στενότερων σχέσεων μας και την ανοιχτή επικοινωνία για τα διαπροσωπικά μας ζητήματα. Σαν θεμελιώδες ζώδιο του αέρα, η ενέργεια του Ζυγού, μας εμπνέει να εξομαλύνουμε τυχόν διαφωνίες. Μιλήστε ανοιχτά για όλα τα θέματά σας…και αφήστε τη χαριτωμένη ενέργεια της Πανσελήνου να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις.

Προετοιμαστείτε για την εμφάνιση έντονων συναισθημάτων, καθώς αυτή η πανσέληνος κάνει αντίθεση με τον πλανήτη της αγάπης Αφροδίτη και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Επικεντρωθείτε στην εύρεση μιας μέσης οδού ανάμεσα στις επιθυμίες τις δικές σας κι αυτές των άλλων… διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς θα σας επηρεάσει η πανσέληνος του Μαρτίου του 2021, με βάση το ζώδιο σας .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

μελλοντολόγος

Πανσέληνος 28/03 Κριός

Επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και βεβαιωθείτε ότι πετυχαίνετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του συντρόφου σας και τις δικές σας. Προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία, να καταλάβετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Αν είστε ελεύθεροι εξακολουθεί να είναι μια σημαντική στιγμή που θα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη δυναμική κάποιων στενότερων σχέσεων, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει το προσκήνιο της ρουτίνας σας. Καταφέρατε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στον ελεύθερο χρόνο σας και στο χρόνο που αφιερώνετε για τη δουλειά σας; Τώρα είναι καιρός να αξιολογήσετε αν οι καθημερινές σας συνήθειες υποστηρίζουν τη συνολική σας ευεξία και αν οι προσαρμογές που κάνετε συμφωνούν με τις ανάγκες σας. «Αυτοφροντίδα», σημαίνει να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Πανσέληνος 28/03 Δίδυμοι

Δεν είναι μόνο τα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη….αλλά και η ερωτική σας ζωή. Αν ψάχνετε να προσθέσετε λίγο ρομαντισμό στην τρέχουσα σχέση σας ή αν θέλετε δημιουργήσετε μια καινούργια… τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε σχέδια, ώστε αν περάσετε μια διασκεδαστική βραδιά. Η πανσέληνος φωτίζει το ερωτικό παιχνίδι και τη δημιουργικότητα, πετώντας σπινθήρες δεξιά κι αριστερά… και βάζοντας καρδούλες στα μάτια σας.

Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή. Όμως αυτή η πανσέληνος θέλει να επιβραδύνετε, ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία στη συναισθηματική σας ζωή. Περάστε χρόνο στο σπίτι κάνοντας πράγματα που καλλιεργούν την ψυχή σας. Χαλαρώστε και ελάτε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας ή δείτε μαζί αγκαλιά στον καναπέ, μια ρομαντική ταινία. Το να τιμάτε τα συναισθήματά σας και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, είναι απαραίτητο.

κρυσταλλομαντείαΠανσέληνος 28/03 Λέων

Αυτή είναι μια πολυάσχολη και κοινωνική πανσέληνος για σας Λέοντα! Θα κάνετε ευχάριστες συναναστροφές και θα φλερτάρετε πολύ! Συζητήστε τα ζητήματα που τυχόν προκύψουν στις σχέσεις σας. Ωστόσο, με τόσα πολλά καλώδια να διασταυρώνονται… θα είναι εύκολο να τροφοδοτήσετε κάποιες φήμες χωρίς να το θέλετε…γι’ αυτό προσέξτε μην παρασυρθείτε από κουτσομπολιά.

Παρθένος

Μην αρνείστε την πολυτέλεια Παρθένε. Αυτή η πανσέληνος εστιάζει στην οικονομική σας κατάσταση και σας εμπνέει να εξισορροπήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν πρόσφατα, σας είχε πιάσει καταναλωτική μανία τώρα πρέπει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Αν όμως διαχειρίζεστε με σοφία τα χρήματά σας, ίσως η πανσέληνος προειδοποιεί πως ήρθε η ώρα να κακομάθετε τον εαυτό σας… με κάτι απολαυστικό και πολυτελές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζυγός

Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, Ζυγέ γιατί αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με εσάς. Δώσατε προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας; Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Βρείτε την αυθεντικότητά σας και παραμείνετε πιστοί σ’ αυτή. Αν δεν μπορείτε να συμπεριφερθείτε όπως πραγματικά είστε… πώς θα έχετε την απαίτηση να σας συμπεριφέρονται αυθεντικά οι άλλοι ;

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος, ζητάει να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, δίνοντας στο σώμα και το μυαλό σας χρόνο για να ξεκουραστεί. Αν προσπαθείτε να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας σε ό,τι αφορά την αγάπη, την εργασία ή τους προσωπικούς σας στόχους, μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με την πνευματική πλευρά σας. Δοκιμάστε να διαλογιστείτε για να συντονιστείτε με το πνεύμα σας.

xartomanteia

Τοξότης

Κάτω απ’ αυτήν την πανσέληνο, πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας να αναλύει τη δυναμική των ομάδων στις οποίες ανήκετε – είτε είναι ο φιλικός σας κύκλος, οι συνάδελφοί σας ή η κοινότητά σας. Θα εντοπίσετε εύκολα τα προβλήματα και τα αδύνατα σημεία, οπότε χρησιμοποιήστε την επίγνωσή σας για να παίξετε τον διαμεσολαβητή και να εξομαλύνετε τυχόν προβλήματα.

Αιγόκερως

Στρωθείτε στη δουλειά Αιγόκερε! Ενώ είστε βαθιά δοσμένοι στα συναισθήματά σας αυτήν την εβδομάδα, η πανσέληνος θα μετατοπίσει την εστίασή σας στην επαγγελματική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη στάση σας. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να κάνετε καλή εντύπωση στον εργοδότη σας και να δημιουργήσετε συμμαχίες με τους συναδέλφους σας. Η παρουσία σας είναι ισχυρή και τα ταλέντα σας θα τα δουν όλοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 27-31/03 Mπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα

taro-zodia-76

Υδροχόος

Ένα συνεχώς απασχολημένο πρόγραμμα σας δυσκολεύει στο να γραφτείτε έγκαιρα για να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή να κάνετε κράτηση για διακοπές. Όμως αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να αναλάβετε ενεργό ρόλο για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και να μετατρέψετε τη ζωή σας σε μια περιπέτεια. Τα όνειρά σας έχουν αξία Υδροχόε – ακόμα κι αν στην αρχή, δεν φαίνεται πως μπορείτε να τα πετύχετε λόγω της γεμάτης ατζέντας σας. Όμως μπορείτε να το κάνετε.

Ιχθύες

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με τα όριά σας Ιχθύες. Είναι εύκολο να θολώσουν οι γραμμές στις συνεργασίες σας – είτε αυτές αφορούν την προσωπική σας ζωή που αιμορραγεί εξαιτίας των εργασιακών σας ευθυνών ή τα συναισθήματα που έχετε για τους άλλους. Τώρα έχετε την ευκαιρία να ορίσετε κάποια όρια που θα σας προστατεύουν από τα τρωτά σας σημεία και θα κάνουν τις σχέσεις σας πιο δυνατές. Πείτε την αλήθεια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66