Πανσεληνος Εκλειψη Ερωτικες προβλεψεις 27/09

efialtes-oneirokritis

Πανσεληνος Εκλειψη Ερωτικες προβλεψεις 27/09

Η Πανσέληνος τις 27ης Σεπτεμβρίου που θα συμβεί πάνω στο ζώδιο του Κριού, είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να συμβεί πάνω από 30 χρόνια. Η εν λόγω Πανσέληνος μεταβάλλει το συνεχές του χώρου-χρόνου στρέφοντας το παρελθόν και το μέλλον ανάποδα. Είναι σαν να μας παρασύρει με έναν περίεργο απρόσμενο τρόπο, ωστόσο όμως νιώθουμε την ένταση της καταιγίδας που σχηματίζεται ολοένα και πιο δυνατά…. Καλούμαστε να εξισορροπήσουμε την προσωπική μας επιθυμία για απόλαυση με την σταθερότητα που χαρακτηρίζει μία συντροφική ή συνεταιρική σχέση, καθώς το τονισμένο ”εγώ” που φέρνει η Σελήνη στον Κριό αντιτίθεται με τον Ηλιο στο Ζυγό που θέτει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις πρώτες.

 

Όλες οι Σεληνιακές εκλείψεις επιφέρουν συναισθηματικές αλλαγές, διότι η Σελήνη συμβολίζει τα υποκειμενικά συναισθήματα μας. Πιθανώς να μας απασχολούν τα δικά μας ζητήματα και προβλήματα όσο η Σελήνη θα κινείται προς τον πεισματάρη Κριό , όμως ίσως βρεθούμε αντιμέτωποι με υποθέσεις οι οποίες θα αμφισβητήσουν τις αξιώσεις μας. Μιας και αυτή η σεληνιακή έκλειψη βρίσκεται αντίθετα στον ήδη Ανάδρομο Ερμή , μία παρελθοντική κρίση μπορεί να αποτελέσει ένα καινούριο θέμα κρίσης στην καθημερινότητα μας. Η αντικειμενική ανάλυση θα αποτελέσει εδώ το κλειδί επίλυσης και διαχείρισης αυτής της αρκετά μπερδεμένης προσωπικής μας υπόθεσης. Όπως επίσης και η ειλικρινής επικοινωνία έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει αυτές τις παλιές μας πληγές.

Πανσεληνος κριός
Δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσέληνου, και της σεληνιακής έκλειψης, όσο και να προσπαθήσετε λόγω του ότι η δύναμη της θα είναι τόσο ισχυρή που όντως θα λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Ωστόσο μπορείτε απλά να αποδείξετε τη σοφία σας με το να ακολουθήσετε αυτή την φορά το βήμα κάποιου άλλου και να επιλέξετε την πλευρά της διακριτικότητας. Αντί να λέτε στους άλλους να πράττουν με κοινή λογική, να το κάνετε τώρα εσείς. Μετρήστε μέχρι το τρία πριν πετάξετε μακριά έναν χειρισμό για κάτι που στην πραγματικότητα δεν αξίζει απολύτως τίποτα τελικά. Οι λέξεις έχουν δύναμη για αυτό και χρησιμοποιήστε τις με σοφία.

zodia-taro-45

Πανσεληνος ταύρος
Η έκλειψη της Πανσέληνου , ενεργοποιεί τον 12ο οίκο της πνευματικότητας σας, δίνοντας σας το δικαίωμα να πάτε όπου εσείς επιθυμείτε όσο αφορά τον κόσμο της φαντασίας σας αρκεί να κρατήσετε τα προσχήματα με το να συνεχίσετε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις ίσως σας προσγειώσουν κάπως, αυτό δεν πρόκειται όμως να σας στερήσει τη δύναμη του να διαφύγετε μέσα στις φαντασιώσεις σας. Όμως σε περίπτωση που δείξετε ότι έχετε αρχίσει να λασκάρετε κάπως στην καθημερινότητα σας , τότε όντως θα χάσετε τη δυνατότητα που σας δόθηκε να ταξιδεύετε στον κόσμο της φαντασίας, καθώς οι πάντες και τα πάντα σας παρακολουθούν σαν κοράκια συνεχώς το διάστημα αυτό. Πράττοντας λοιπόν με ευσυνειδησία θα μπορέσετε να ταξιδεύετε ανάμεσα στους δυο αυτούς κόσμους χωρίς καμία ανησυχία.

zwdia

Πανσεληνος δίδυμοι
Το να κυνηγάτε τις φιλοδοξίες σας είναι μία όμορφη ενασχόληση όταν η Πανσέληνος και η έκλειψη της Σελήνης τραντάζουν τον 11ο οίκο σας- τον οίκο της ελπίδας και των επιθυμιών. Κάνοντας σας να βαριέστε με όλες αυτές τις ασήμαντες λεπτομέρειες που υπέρ τονίζονται και δεν έχουν καμία αξία στο παρών. Όμως το να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις αυθόρμητα και χωρίς σκέψη μπορεί να σας κάψει κιόλας. Το να επικεντρωθείτε για παράδειγμα σε μία εργασία που έχει χρόνο παράδοσης είναι κάτι περισσότερο αποτελεσματικό από το να σπαταλάτε το χρόνο σας κάνοντας όνειρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πανσεληνος καρκίνος
Επιθυμείτε την άμεση αναγνώριση όλων σας των κατορθωμάτων υπερβολικά από τους φίλους σας και την οικογένεια σας αυτό το διάστημα. Και καθώς η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει άμεσα τον 10 οίκο αυτόν της αναγνώρισης υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί και μια κάποια δυσαρέσκεια από την μεριά των υπολοίπων προς την συμπεριφορά σας. Δυστυχώς δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε πίσω και η συνήθης συμπαθητική αντίδραση και συμπεριφορά σας έχει ολοκληρωτικά εξαφανιστεί από την εικόνα. Είναι απόλυτα υγιές το να θέλετε να εκφράσετε το τι αισθάνεστε και να κάνετε τα παράπονα σας αρκεί να υπάρχει μία λογική σε όλη αυτή σας την κίνηση. Λάβετε υπ’ όψη σας το γεγονός ότι ίσως όλοι οι υπόλοιποι έχουν πιο σοβαρά και πιεστικά ζητήματα που τρέχουν στην καθημερινότητα τους και δεν γίνεται συνέχεια να χαϊδεύουν την εγωπάθεια σας. Για αυτό καλύτερα θα ήταν απλά και ευγενικά να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε και έπειτα να συνεχίσετε μόνοι σας δίχως να πιέζετε τους άλλους να κάνουν αυτό που εσείς επιθυμείτε πάση θυσία.

zodia-astra-tarot

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Πανσεληνος λέων
Η σεληνιακή έκλειψη στον φλογερό Κριό επηρεάζει τον 9ο οίκο των μεγάλων ιδεών σας, και φέρνει διάφορα σοκ σκηνικά στη ζωή σας. Πρωτίστως σας ξυπνά από το ονειρικό ταξίδι που βρίσκεστε εδώ και αρκετό διάστημα και σας κάνει επιτέλους να βλέπετε καθαρά την πραγματικότητα ολόγυρα σας.- καθώς επίσης επιτέλους ξέρετε την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε στο μονοπάτι της ζωή σας. Θα έχετε μία ξαφνική λάμψη επίγνωσης και θα θελήσετε το συντομότερο δυνατό να κάνετε αληθινά όλα αυτά σας τα οράματα. Τα πάντα φαίνονται καλά όταν είναι γραμμένα σε ένα χαρτί, και οι δυσκολίες πάντα φαίνονται όταν από την θεωρία προχωράμε στην πράξη. Το να βρει ικανοποίηση κάποιος στις φαντασιώσεις των ιδεών του είναι εύκολο , όμως τώρα θα πρέπει να καταστρώσετε στρατηγική και να δώσετε τα πάντα σας , ώστε έμπρακτα να υλοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας αυτές σε απτά έργα που θα υπάρχουν μέσα στην ζωή σας , πραγματικά.

Πανσεληνος παρθένος
θα βρεθείτε μάλλον αυτό το διάστημα μπλεγμένοι σε μία μελοδραματική κατάσταση , και ας συνήθως κάνετε τα πάντα για να αποφύγετε τέτοιου είδους βιώματα. Αν και η δύναμη της έκλειψης της Σελήνης ‘χτυπάει’ τον 8ο οίκο σας – του να μοιράζεστε- διακατέχεστε ταυτόχρονα και από μία ακατανίκητη ενέργεια αδρεναλίνης που πολλές φορές θα σας παρασύρει και δεν θα μπορέσετε να παραμείνετε ήρεμοι και δίχως εκρήξεις ή νεύρα. Αντί να αποφύγετε να ζήσετε αυτή την πρωτόγνωρη για εσάς κατάσταση, σας συμβουλεύω να ‘πέσετε με τα μούτρα’ και να αφήσετε τον εαυτό σας να την ζήσει στο έπακρο, μιας και λίγε ημέρες αργότερα θα επανέλθετε και πάλι στο φυσικό σας εγώ. Μερικές φορές είναι καλύτερα να φέρεις τα πάνω κάτω πριν αρχίσεις να βάζεις τη ζωή σου ξανά σε σειρά.

Πανσεληνος ζυγός
Η τολμηρή έκλειψη της Πανσέληνου στον Κριό, θα συμβεί στον 7ο οίκο – τον οίκο των σχέσεων σας, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να είναι αδύνατον να διακρίνει κανείς τι αποτελεί τελικά προσωπικές σας ιδέες και ποιες είναι οι αντικειμενικές σας απόψεις για κάποια ζητήματα. Τα κατηγορηματικά σε χαρακτήρα άτομα ίσως σας σπάσουν τα νεύρα , όμως αυτό πολύ πιθανόν να μην είναι τίποτα άλλο παρά η αντανάκλαση των δικών σας ασυγκράτητων υποσυνείδητων αναγκών. Η προσωπική σας αποστροφή για την βίαιη ανά στιγμές συμπεριφορά σας , θα γίνει μέσο το οποίο θα χρησιμοποιήσετε έναντι παρόμοιων συμπεριφορών που θα έχουν κάποιοι άλλοι γύρω σας τους οποίους και θα κατακρίνετε έντονα φυσικά. Αντί λοιπόν να κρίνετε τους υπολοίπους τόσο πολύ σοβαρά γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αποδεχτείτε πλήρως όλες τις πτυχές του δικού σας εαυτού πρώτα. Γνωρίζετε ότι η δίχως όρια αγάπη δεν προορίζεται μόνοι για τους άλλους αλλά και για εσάς ή από εσάς για τον ίδιο σας τον εαυτό .

zodia-zvdia-75

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Πανσεληνος σκορπιός
Βρίσκεστε σε μία δημιουργικοί άνοδο τώρα τελευταία. όμως θα σας κάνει καλό να αναρωτηθείτε για πόσο ακόμα θα συνεχίζει αυτή η ανοδική πορεία σας; Είστε πολύ τυχεροί που η σεληνιακή έκλειψη παίρνει μέρος στον 6ο οίκος σας – της εργασίας και σας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσετε την άνοδο σας αυτή. Δεν χρειάζεται να πάρετε επάνω σας την ευθύνη για την ευημερία όλων των ατόμων που συνεργάζονται μαζί ΄σας: πρέπει όμως να βρείτε τη σωστή για εσάς τακτική προόδου και ανάπτυξης πάνω στο έργο που παράγετε αυτή την περίοδο. Το να επικεντρώνεστε για παράδειγμα σε ένα μόνο ζήτημα κάθε φορά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να πηγαίνετε από το ένα ζήτημα στο άλλο πάνω στο έργο σας. Το πιο δύσκολο θέμα αυτό τον καιρό για εσάς θα είναι να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας. Άλλωστε πόσες ώρες έχει μια μέρα διαθέσιμες για εργασία πια;

Πανσεληνος τοξότης
Η Πανσέληνος στον Κριό, που είναι αυθόρμητο ζώδιο, και ιδίως όταν αυτή ως έκλειψη επηρεάζει τον οίκο της διασκέδασης σας δηλαδή τον 5ο οίκο σας, είναι κατά 99% αιτία για γιορτή. όμως δυστυχώς αυτή τη φορά κάποιος ή κάτι αντιστέκεται σθεναρά στην διασκέδαση που έχετε φανταστεί. και στην θετική σας γενικότερα αντιμετώπιση της ζωής που έχετε. Επίσης είναι άλλο πράγμα το να είστε σίγουροι πχ για την σχέση σας και άλλο το να αφήνετε τη σχέση σας στην μοίρα της , επειδή λόγω της υπερβολικής σας σιγουριάς, δεν σκέφτεστε το ενδεχόμενο μήπως κάτι στραβώσει τελικά. . Αυτή επίσης η υπεροπτική σας στάση είναι αρκετά πιθανό αντί να φέρει πιο κοντά κάποιον φίλο ή σύντροφο να τον ή την εξοργίζει και να τον ή την διώξει από εσάς. Αντί λοιπόν να λαμβάνετε υπ’ όψη μονάχα τις δικές σας ανάγκες καλό θα σας κάνει να σκεφτείτε και τις ανάγκες πχ του συντρόφου σας αυτή την περίοδο. Πιστέψτε με η καρδιά σας θα σας ευχαριστήσει πολύ σύντομα.

Πανσεληνος αιγόκερως
Αντί να σκέφτεστε και να ασχολείστε συνεχώς με τις φιλοδοξίες ήρθε η ώρα να δώσετε και λίγη από την προσοχή σας στην οικογένεια και την εστία σας. Η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη θα γίνουν στον 4ο οίκο της εστίας σας και θα δυναμώσουν αυτή την ανάγκη κατά πολύ. Αν και η ημέρα της Πανσέληνου είναι Κυριακή, ημέρα που συνήθως την περνάμε μαζί με την οικογένεια μας η δική σας σκέψη θα τρέχει σε εργασιακά ζητήματα. Σας συμβουλεύω να βάλετε εμπρός μία τακτική ώστε να ισορροπήσετε τα θέματα μεταξύ της εργασιακής και της προσωπικής σας ζωής την Κυριακή.. Είμαι σίγουρος ότι θέλετε οπωσδήποτε να φέρετε εις πέρας τα εργασιακά σας επιχειρήματα, όμως το να μπορέσετε να εξισορροπήσετε τα επιχειρήματα αυτά με την προσωπική σας ζωή , πιστέψτε με είναι ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα από το όποιο έργο σας αυτή την χρονική περίοδο.

zvdia-zwdia-tarw

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Πανσεληνος υδροχόος
Μπορεί η ατζέντα σας να είναι πανέξυπνη όμως η Πανσέληνος και η έκλειψη στον Κριό θα χτυπήσουν τον 3ο οίκο που έχει να κάνει με το Άμεσο Περιβάλλον και ως αποτέλεσμα θα λάβετε την συνειδητοποίηση ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείται είναι πια ξεπερασμένες και πως χρειάζεστε γρήγορα κάτι ακόμα πιο μελλοντικό για να το θέσετε προς χρήση. Ίσως ακόμη αφήσετε κατά μέρος τα πάντα και απλά νιώσετε πλήρως και απελευθερώσετε πλήρως και τον εαυτό σας ακόμη στην απίστευτη αυτή ενέργεια που θα σας περιβάλλει. Το να είναι κάποιος πεισματικά κολλημένος σε παρελθοντικά ζητήματα ποτέ δεν αποτέλεσε καλή πρακτική για κανέναν. Άλλωστε όσο πιο ευέλικτος είναι κάποιος τόσο πιο εύκολα προσαρμόζετε και στις όποιες ξαφνικές αλλαγές , τόσο πρακτικές όσο και συναισθηματικές. Οπότε και εσείς μην αφήσετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω και συνεχίστε να αφήνετε αυτή την ενέργεια να πηγάζει μέσα σας. Έτσι λιγοστεύουν και οι πιθανότητες από το να αφήσετε τον εαυτό σας να πληγωθεί τουλάχιστον συναισθηματικά ανεπανόρθωτα τώρα αλλά και στο μέλλον.

Ξεχωριστα για καθε ζωδιο εδω :  ολα τα ζωδια Σαββατοκυριακο πανσεληνος 26-27/09

Πανσεληνος ιχθείς
Η πανσέληνος και η έκλειψη αγγίζουν τον 2ο οίκο τον οίκο των οικονομικών σας. Επομένως θα έχετε μπόλικες νέες ιδέες για το πως μπορείτε να τονώσετε την εισροή των εσόδων σας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η χρηματο-οικονομική σας κατάσταση είναι ανάλογη με την αυτοπεποίθηση σας. Σπάνια κάποιος μπορεί να κερδίζει χρήματα όταν δεν εκτιμά αρκετά τον εαυτό του. Αλλά το να το προσπαθήσετε με την προσέγγιση του να πλουτίσω σύντομα , δεν είναι κάτι που τελικά θα αποδώσει καρπούς ως τεχνική χρηματικής καλυτέρευσης. Ίσως αρχικά απογοητευτείτε ή ακόμα και εκνευριστείτε όταν δείτε πως οι άλλοι γύρω σας δεν μοιράζονται το ίδιο όραμα με εσάς. όμως μην εγκαταλείπετε, η περίοδος αυτή είναι εδώ για να σας δώσει όσες ευκαιρίες και όση βοήθεια θα χρειαστείτε ώστε να υλοποιήσετε όλους σας τους στόχους , όσο περίεργοι ή τρελοί αν θεωρήθηκαν από διάφορους πως ήταν.

zodia-zvdia-yy