Πανσεληνος Ερωτική Σελήνη 31/07 – 01/08

zodia-ermis-ydroxoos

Ερωτική Σελήνη   31/07 – 01/08

Πανσεληνος Αυγουστου 

Η σεληνη  περνάει στον Υδροχόο  από 31 Ιουλίου

zodia-taro-45

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Λέων  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

 

σεληνη –  Κριός:  Οι αλλαγές που σας έρχονται είναι μόνο για το καλό σας. Οι δεσμευμένοι να είναι προετοιμασμένοι για πρωτότυπες προτάσεις από το αγαπημένο τους ταίρι.

CHECK POINT: Μιλήστε διπλωματικά

 

σεληνη – Ταύρος: Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και να ρυθμίσετε εσείς τις λεπτές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. …και πάντα με κέντρο το ‘συμφέρον σας’.

CHECK POINT: Κρατήστε αποστάσεις

 

σεληνη – Δίδυμοι: Πολύ στρεσογόνο είναι αυτό το χρονικό διάστημα καθώς καλείστε να διατηρήσετε τις αέρινη ψυχραιμία σας, ανάμεσα σε άτομα που δεν σας αντιλαμβάνονται.

CHECK POINT: Μετακινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις

 

 

σεληνη – Καρκίνος: Απομακρύνετε άμεσα ανθρώπους από την προσωπική σας ζωή, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα καλό. Όσοι περάσουν από τα ‘φίλτρα σας’, είναι και οι τυχεροί.

CHECK POINT: Αντισταθείτε στους πειρασμούς

 

σεληνη –  Λέων:  Αγαπάτε και αγαπιέστε πολύ. Σε όλο αυτό θα προστεθεί το προσεχές διάστημα και μια νέα κατάσταση ευτυχίας….πρόταση γάμου, αρραβώνας, μετοίκηση σε κοινό χώρο?

CHECK POINT: Ανακοινώστε τις αποφάσεις σας

 

σεληνη – Παρθένος: Οι ρηχές σχέσεις δεν ενδιαφέρουν κανέναν Παρθένο. Όποιος ενδιαφέρετε σοβαρά… ας το αποδείξει εμπράκτως… το προσεχές μέλλον.

CHECK POINT: Αποφύγετε τους καυγάδες

 

σεληνη – Ζυγός: Τα πολύ συγκεκριμένα χρονικά όρια που έχετε θέσει στον άνθρωπο σας, για να σας πείσει για την αγάπη και την αφοσίωση του… έχουν φτάσει στο τέρμα τους. Αποφασίστε.

CHECK POINT:Διαπραγματευτείτε περισσότερο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Αποφύγετε αυτό το διάστημα τις πολλές κοινωνικές επαφές που πιθανόν να ενοχλούν το συντροφικό σας ταίρι. Ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή.

CHECK POINT: Προλάβετε τα κουτσομπολιά

 

σεληνη – Τοξότης:  Πάρτε την πρωτοβουλία και ξεμπλοκάρετε τις στατικές συναισθηματικές καταστάσεις που απλά σας καθυστερούν από την μετέπειτα εξέλιξη σας.

CHECK POINT: Υλοποιήστε τα θέλω σας

 

σεληνη -Αιγόκερως: Μετρήστε τα λόγια σας και μην αφήνετε τους τρίτους να έχουν άποψη για την προσωπική σας ζωή. Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους.

CHECK POINT: Μην στερήστε τις επιλογές σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος:  Μην αγνοήσετε τι θα σας πει απόψε το ένστικτο σας … η φωνή που είναι απαλλαγμένη από την λογική και το συναίσθημα… σας λεει την αλήθεια

CHECK POINT: Ονειρευτείτε άφοβα

 

σεληνη – Ιχθύς:  Άμεση δράση και αποφασιστικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή προκειμένου να πάρετε τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον  της σχέση σας.

CHECK POINT: Αυξήστε τις κοινωνικότητα σας