πανσεληνος στον Τοξότη 2/6

panselinos-zwdio-ydroxoos

zwdia Η Πανσεληνος στον Τοξότη στις 2 Ιουνίου 2015 

Δεδομένου του πολύπλοκου αστρολογικού πλαισίου, όταν η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης συνοδεύεται από τον Ερμή και τον Κρόνο, και οι δύο ανάδρομοι στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη καθώς και με τα δύο τετράγωνα που συνεπάγονται απο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, είναι ξεκάθαρο ότι η Πανσέληνος της 2ας Ιουνίου θα μας δώσει αρκετά μαθήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για προηγούμενες αποτυχίες μας ή προκλήσεις, οι δύο Ανάδρομοι πλανήτες μιλούν, όπως θα δούμε παρακάτω, για τα εξής κεφάλαια της ζωής μας: επικοινωνία, γνώση, φιλίες, σχέσεις με αδέρφια και ξαδέρφια, πνεύμα δικαιοσύνης αλλά και ελευθερία.

 

Οι πιθανότητες είναι, για τους περισσότερους από εμάς, ότι θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να αποδείξουμε ότι είμαστε καλά πληροφορημένοι, ότι έχουμε δίκαιο, ότι είμαστε ελεύθεροι, ειλικρινείς και έξυπνοι. Προσέξτε, όμως γιατί το αστρολογικό πλαίσιο είναι πολύ απαιτητικό στην αξιολόγηση που μας κάνει, βγάζοντας προς τα έξω τις απάτες και τις ψευτιές, την φωτεινότητα του πνεύματος, τα επουσιώδη, την αδικία. Και κάνει και κάτι παραπάνω: τα κοινοποιεί.

 

zwdia Γεγονότα που είναι πιθανόν να συμβούν κοντά στις 2 Ιουνίου, όταν η Πανσέληνος πραγματοποιηθεί στον Τοξότη

zodia-taro-45

– Γρήγορη αλλά χαοτική διαρροή ειδήσεων και πληροφοριών, γεγονός που θα κάνει πολύ δύσκολο το να ξεχωρίσει κανείς την αλήθεια από το ψέμα.

– Ψυχική και σωματική νευρικότητα, λόγω των πολλαπλών αλλαγών μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

– Αλήθειες που θα ειπωθούν ξεκάθαρα, μία τακτική που μπορεί να προσβάλει ή να πληγώσει κάποιους. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό θα αναμοχλεύσει μία άγρια αντίθεση.

– Χειραγώγηση κάποιων εξακριβωμένων ή μη, πληροφοριών με στόχο τη διαμόρφωση της γνώμης ομάδας ανθρώπων για να εξυπηρετήσουν επαχθείς σκοπούς.

– Επιστροφή σε μία σχέση μετά από ξεκαθάρισμα κάποιας παρεξήγησης, μαθαίνοντας για κάποια γεγονότα, συγχωρώντας λάθη, δείχνοντας ανοχή.

zwdia-zvdia-taro-00

zwdia Κάποιες προειδοποιήσεις για τις πιθανές εξελίξεις που θα φέρει η Πανσέληνος στον Τοξότη

– Μετατροπή της διαφωνίας σε καβγά, λόγω έλλειψης υπομονής, σεβασμού των διαφορετικών απόψεων, αρχών και αξιών.

– Ύπαρξη αδιακρισίας, μιας και θα υπάρχει η τάση να μιλάμε πολύ.

– Ύπαρξη άγχους, λόγω της υφιστάμενης αστάθειας αλλά και των συνεχών αλλαγών που θα πραγματοποιούνται. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίσουμε και φαινόμενα πανικού.

– Ειλικρίνεια που θα υπάρχει μόνο λόγω ματαιοδοξίας, που σημαίνει ότι θα το κάνουμε μόνο και μόνο για να αποδείξουμε την ικανότητά μας να κατανοούμε κάποιες καταστάσεις και όχι επειδή στοχεύουμε στο να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας προς την κατεύθυνση της προσωπικής τους ανάπτυξης ή επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ειλικρινή σχέση μαζί τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia Συμβουλές – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος δράσης κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου του Ιουνίου

– Αποφύγετε να κρίνετε τους άλλους, ειδικά όταν η κριτική αυτή προέρχεται από αβάσιμες και ασαφείς πληροφορίες.

– Να είστε ανεκτικοί με πιθανά λάθη, παραλείψεις κατά την επικοινωνία, καθυστερήσεις ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, σε κάτι προγραμματισμένο.

– Αποφύγετε ταξίδια της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μακρινές αποστάσεις και για μέρη που δεν γνωρίζετε.

– Προσοχή στο χειρισμό εγγράφων αλλά και στο περιεχόμενό τους (ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο νομικό τους περιεχόμενο).

zodia-zvdia-75

zwdia Τα κοντινά ζώδια και τα πεδία τα οποία επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την ενέργεια  

Τα  μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, είναι εκείνα που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την φάση της Πανσελήνου, όταν η Σελήνη βρεθεί στον Τοξότη και ο Ήλιος στους Διδύμους. Θα βιώσουν μια απίστευτη κατάσταση ανησυχίας και κάποιες άλλες αποσταθεροποιητικές καταστάσεις.

Για εκείνους που βρίσκονται  στους Διδύμους και είναι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς και για τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4 Δεκεμβρίου (οποιουδήποτε έτους), θα έχουν μπροστά τους 12 μήνες με πολλές αλλαγές. Θα πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν από αυτά που εισπράττουν από τους άλλους, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι αυτός ο τρόπος αποτελεί έναν δύσκολο οδηγό και δεν είναι πάντα η άριστη πρακτική στην οποία θα πρέπει να υπακούν χωρίς καμία αμφιβολία.

Οι τομείς οι οποίοι θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο είναι: η γραπτή και προφορική επικοινωνία, οι μετακινήσεις, τα νομικά θέματα, τα έγγραφα, η εκπαίδευση, οι εξετάσεις, οι αξιολογήσεις και οι σχέσεις με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

zwdia-taro-astra