Παραδοθείτε στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου

karkinos-problhmata

Παραδοθείτε στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου .

Παραδοθείτε : Εποχή του Καρκίνου – 21 Ιουνίου (Θερινό Ηλιοστάσιο) – 22 Ιουλίου 2022 .

Κάθε χρόνο η εποχή του Καρκίνου ξεκινά με το θερινό ηλιοστάσιο. Νιώθετε το γλυκό αεράκι των Διδύμων που ξεθωριάζει και τη γλυκιά βροχή στους δρόμους που γνωρίζετε και αγαπάτε;

Ο Ερμής Δίδυμος δύει, ο ωκεανός ανυψώνεται. Ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι. Κάθε μέρα το φεγγάρι ανατέλλει σε διαφορετική ώρα και τόπο… με διαφορετικό σχήμα και χρώμα.

zodia-taro-45

Με παρόμοιο τρόπο αλλάζει και το καβούρι, από μέρα σε μέρα. Είναι τρυφερό, νοσταλγικό, λαχταρά για πάντα τη γλύκα του σπιτιού και της παιδικής ηλικίας. Ο Καρκίνος απορροφά τα πάντα γύρω του, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων, των διαθέσεων και των δονήσεων των άλλων ανθρώπων. Όσοι είστε ήδη ευαίσθητοι, φροντίστε να ενισχύετε το συναισθηματισμό σας κάθε πρωί κατά τη διάρκεια αυτού του ηλιακού κύκλου. Ο Καρκίνος τρέφει όλες τις μορφές ζωής.

Παραδίδεται στις παλίρροιες της καρδιάς του με ολοκληρωτική εγκατάλειψη. Αυτές οι παλίρροιες δεν είναι πάντα ήρεμες και αυτή η εποχή είναι γεμάτη από πολλές διαθέσεις. Κάντε μια βόλτα στις αναμνήσεις σας. Επισκεφτείτε ξανά τις ρίζες σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

 

μελλοντολόγος

Παραδοθείτε στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου .

Ο Καρκίνος χρειάζεται την οικογένεια ή φίλους που τους νιώθει σαν οικογένεια. Το Καβούρι είναι ένα πλάσμα που κινείται αργά. Στην Αγιουρβέδα, ο Καρκίνος αντιπροσωπεύεται από το kapha dosha. Τα άτομα Κapha χρειάζονται περισσότερο ύπνο από τον μέσο άνθρωπο.

Είναι ήπιοι, ευγενικοί, ονειροπόλοι, ρομαντικοί, εσωστρεφείς, δημιουργικοί, διαισθητικοί, και συναισθηματικοί. Υπάρχουν πολλές δωρεάν, νόμιμες δοκιμές που μπορείτε να κάνετε online για να προσδιορίσετε το dosha σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια τρόφιμα είναι καλύτερα για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Μιλώντας για φαγητό, ο Καρκίνος κυβερνά το στομάχι, το πεπτικό σύστημα, το πάγκρεας, τη μήτρα, τους μαστούς, το στέρνο και τα κάτω πλευρά. Η γιόγκα για τον Καρκίνο δεν έχει σκοπό μόνο να ανοίξει την καρδιά και να αφυπνίσει τη θηλυκή σας δύναμη, αλλά και να ανακουφίσει τη δυσπεψία.

28 Ιουνίου: Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες + Νέα Σελήνη στον Καρκίνο + Ήλιος τετράγωνο Δίας στον Κριό – αυτή η τελευταία όψη είναι ανήσυχη. Νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τον εαυτό μας, απλώς βαδίζουμε άσκοπα.

13 Ιουλίου: Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

 

tarw-taro-xartomanteia

Παραδοθειτε στις παλίρροιες της καρδιάς – Εποχή του Καρκίνου .

16 Ιουλίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο- ημέρα χρυσού αστεριού

17 Ιουλίου: Ήλιος τρίγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες – Μέρα γεμάτη με δημιουργικές και πνευματικές δονήσεις. Μπορεί να νιώθετε χαμένοι ή να αποσπάται η προσοχή σας. Προετοιμαστείτε για ζωντανά όνειρα, δυναμικές στιγμής και επανεξέταση του παρελθόντος σε συζητήσεις. Εξαιρετική μέρα για μουσική και χορό.

19 Ιουλίου: Ήλιος σε αντίθεση με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω – Βαριά επιρροή. Μεγάλη ευκαιρία για πνευματική/συναισθηματική/ψυχολογική ανάπτυξη και αλλαγή. Προσέξτε το άγχος και τις διαφωνίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988