Παρορμήσεις πέρα από ό,τι θα τολμούσατε ποτέ να φανταστείτε 01-02/04

imerisies-22314

Παρορμήσεις πέρα από ό,τι θα τολμούσατε ποτέ να φανταστείτε 01-02/04 .

Παρορμήσεις  : Η ηλιόλουστη Σελήνη του Λέοντα, τριγωνίζει τον Χείρωνα και κατευθύνεται για ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Ήλιος του Κριού έρχεται σε επαφή με τον Χείρωνα όλο το Σαββατοκύριακο.

Είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή, για να ενσωματώσουμε όλα όσα μάθαμε – ιδιαιτέρως την δύσκολα κερδισμένη αυτοπεποίθησή μας.

zodia-taro-45

Είμαστε επίσης σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις νεότερες προκλήσεις, αυτές που προκύπτουν από τις καινούργιες συνθήκες. Αυτό σημαίνει πως ακολουθούμε την πορεία μας, αλλά επιμένουμε παρά τους κινδύνους και τις δυσκολίες, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις (ο Χείρωνας και ο Ήλιος κινούνται προς τον Δία).. κι αυτό αποδίδει απτά.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα και τριγωνίζει τον Ερμή που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Εξερευνήστε το δράμα που προκύπτει, όταν αφήνετε τον εαυτό σας να ονειρεύεται… ακολουθώντας δημιουργικές παρορμήσεις, που είναι ανέφικτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Παρορμήσεις πέρα από ό,τι θα τολμούσατε ποτέ να φανταστείτε 01-02/04 .

Τότε μόνο θα μπορείτε να συμμετέχετε με ευκολία σε ιδέες, διορθώσεις και σχέδια που σας πάνε πιο πέρα, από ό,τι θα τολμούσατε ποτέ να φανταστείτε. Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στην πρακτική, περιποιητική Παρθένο και κάνει χιαστί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Στη συνέχεια αντιτίθεται στον Κρόνο και προχωράει για ένα εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο (που κυβερνάται από τη Σελήνη). Η συμπόνοια για τα βάσανα των άλλων, ήταν πολύ επιβαρυντική κι έμοιαζε ατελείωτη. Τι πρέπει λοιπόν να αποκοπεί για να εδραιώσετε την ικανότητά σας και τη θέληση, να συνεχίσετε να νοιάζεστε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Παρορμήσεις πέρα από ό,τι θα τολμούσατε ποτέ να φανταστείτε 01-02/04 .

Πού μπορείτε να προσφέρετε αλληλεγγύη, να συνδεθείτε με ό,τι μπορεί να σας υποστηρίξει για να σταθεροποιηθείτε και να συνεχίσετε; Σε κάθε περίπτωση, με τον Άρη στην αρχή του Καρκίνου και τον Ερμή στο τέλος του Κριού, οριστικοποιήστε τα σχέδια δράσης.

Συσπειρωθείτε και ξεσηκωθείτε για να προοδεύσετε! Για να προχωρήσετε σε μία ανάπτυξη… που ικανοποιεί και δημιουργεί τη βάση για νέα ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098