Περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια 06-12/05

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια 06-12/05 .

Θα είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι με τη Νέα Σελήνη του Ταύρου .

Ξεκινήστε να μετατρέπετε μια από τις ιδέες σας σε κάτι απτό, καθώς η υλιστική Νέα Σελήνη του Ταύρου δημιουργεί μια γείωση διάρκειας έξι μηνών, από αυτή την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Αναζητάτε περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια, αυξημένο εισόδημα ή μεγαλύτερη σύνδεση με άτομα που μοιράζονται τις αξίες σας;

zodia-taro-45

Θέστε απλούς και ξεκάθαρους στόχους σήμερα. Οι προσπάθειές σας θα μπορούσαν να αποδώσουν με την Πανσέληνο του Ταύρου στις 15 Νοεμβρίου. Όμως μην επιμένετε τόσο στην άνεση με αποτέλεσμα να «πετάξετε» όλη τη δημιουργικότητα από το παράθυρο.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη που ευθυγραμμίζεται με την καλλιτεχνική Αφροδίτη και είναι σε απόσταση αναπνοής από τον επεκτατικό Δία και τον εκκεντρικό Ουρανό, πειραματιστείτε μέσα στο πλαίσιο όσων δημιουργείτε. Ακόμη και το να πιέσετε κάποια πράγματα λίγα εκατοστά έξω από τις γραμμές, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια απίστευτη τέχνη ή μια συγκλονιστική ρομαντική συνάντηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Θα είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι με τη Νέα Σελήνη του Ταύρου .

Η μοναδική Νέα Σελήνη του Ταύρου ενεργοποιεί τα chakra του λαιμού και μας βοηθά να εκφράσουμε τις αξίες μας. Ο Γήινος Ταύρος μας γειώνει σε ό,τι είναι ηθικό και λογικό. Υπάρχει λόγος που ο χρυσός κανόνας, «Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν», έχει διαρκέσει ανά τους αιώνες. Αυτή η σεληνιακή ανύψωση φέρνει στον κόσμο μια πολύ αναγκαία δόση λογικής ΚΑΙ ένα γενναιόδωρο ράντισμα πρακτικής μαγείας.

Πού η ζωή έχει γίνει υπερβολικά περίπλοκη; Απλοποιείστε τα πολύπλοκα σχέδιά σας. Δώστε προσοχή στα χρονοδιαγράμματα και τους προϋπολογισμούς, φροντίζοντας να έχετε χτίσει γερές βάσεις. Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο της γης, γι’ αυτό σκεφτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη σαν προτροπή για να σταθεροποιήσετε τα θεμέλια των στόχων σας.

μελλοντολόγος

Μόλις το χειριστείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε όσο μεγάλα οράματα θέλετε! Μόνο μην βιάζεστε.. γιατί ο αργός και σταθερός Ταύρος προτιμάει το αργό παιχνίδι, την ακεραιότητα και την ποιότητα στην επίτευξη των στόχων μας.

Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνά επίσης την πρακτική πολυτέλεια και την οικονομική σταθερότητα, κάντε μερικές ευχές για αφθονία – και στη συνέχεια προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες για να ξεκινήσετε να χτίζετε το όραμά σας κερδίζοντας ΚΑΙ εξοικονομώντας περισσότερα. Αυτό το γήινο φεγγάρι του Ταύρου μας υπενθυμίζει να εκτιμούμε και τους φυσικούς πόρους γύρω μας. Όλες οι κινήσεις μας, θα έχουν αντίκτυπο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Η προστατευτική Σεληνιακή ενέργεια, εγκαινιάζει την Ημέρα της Μητέρας με το φεγγάρι στον Καρκίνο.

Η Κυριακή είναι η Ημέρα της Μητέρας! Τα καλά νέα είναι ότι το φεγγάρι βρίσκεται στον Καρκίνο, το οποίο τυχαίνει να είναι το ζώδιο της μητέρας. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Ενώ η απόλαυση ενός παρακμιακού γεύματος είναι ενδεικτικό του Καρκίνου, μην περάσετε όλη τη μέρα συγκεντρωμένοι γύρω από το τραπέζι. Αν μείνετε ακίνητοι για μεγάλο διάστημα κάτω από αυτή τη συναισθηματική – και κυκλοθυμική – ενέργεια μπορεί στο τέλος να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Μπορείτε όμως να μεταφέρετε αυτή τη γιορτή, κάνοντας πικνίκ στο πάρκο και συμμετέχοντας σε ένα οικογενειακό παιχνίδι ή σε χιουμοριστικά αμήχανους αγώνες με τσουβάλια. Δεν θέλετε να λερώσετε τα ανοιξιάτικα λευκά σας; Κατανοητό. Περιπλανηθείτε σε μια γκαλερί ή μια περιοχή με αντίκες και ζητήστε από τη μαμά σας να εκτιμήσει κάποια κομμάτια… ή πάρτε τη σε μια συναυλία για άτομα διαφορετικών γενεών ή ηλικιακών κατηγοριών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis